Ha tudnád, hogy már csak egy nap maradt az életedbõl és holnap vége a világnak hogyan töltenéd és kivel?
Én tuti nem mennék be suliba. Teljesen felesleges lenne. A nap egy részét a családommal tölteném, a többit a barátaimmal. Egész nap buliznék és kipróbálnék mindent, amit eddig még nem tudtam, de mindig is szerettem volna. Végül repülõre ülnék és Marseille-be mennék, hogy a tenger legyen az utolsó dolog, amit látok.
Hogyan töltenéd életed utolsó napját?
2010. február 02. 21:41
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
utolsó dolog az amit akarok látni: HQParadise
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2010. február 02. 21:42
én meg nem akarom tudni, hogy mennyi van hátra. mert akkor az már nem lenne jó...
2010. február 02. 21:48
|
Tálibetutálibeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 6 Azonosító: 87948 offline
|
Szerintem ha velem közlik,hogy márpedig te holnap meghalsz az túl rövid idõ arra hogy megemésszem,valószínûleg 1 napig sírnék és a gyomorgörcsbe halnék meg!Képtelen lennék jólérezni magam bárhol,bárkivel is!
2010. február 02. 22:28
|
Tálibetutálibeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 6 Azonosító: 87948 offline
|
Idézet(Trinny @ 2010. February 2. - 22:20)
Egyedül. Nyugtatóktól kiütve x)
Ezt mondom én is.Azért az az egy napos határidõ elég sokkoló lenne,mert hát ugye emberek vagyunk és nem szúnyogok!
2010. február 03. 17:31
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(Leo @ 2010. February 2. - 21:41)
utolsó dolog az amit akarok látni: HQParadise 
jajj
amúgy minél több idõt töltenék a szeretteimmel és mindenkinek megmondanám a magamét,amit eddig nem mertem/nem akartam vagy nem tehetettem. de lehet annyira sokkos állapotba kerülnék a tudattól,hogy nem lesz holnap,hogy meg se bírnék szólalni vagy nem tudnám mit csináljak
2010. február 03. 17:38
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Mi a fene...ötlet gyûjtés 2012-re?
nem hinném, hogy egy nap elég lenne arra, hogy mindent megcsináljak amit szeretnék, mindenkivel tudjak lenni akit szeretek...és amilyen ügyes vagyok valami biztos kimenne a fejembõl
nem hinném, hogy egy nap elég lenne arra, hogy mindent megcsináljak amit szeretnék, mindenkivel tudjak lenni akit szeretek...és amilyen ügyes vagyok valami biztos kimenne a fejembõl
2010. február 04. 18:35
ahogy Hank Moody mondaná : Rock out with my cock out
2010. február 19. 19:13
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Hmmm nem is tudom... együtt lennék azokkal akiket szeretek, kitombolnám magam egy koncerten, elmondanám minden pasinak aki tetszett, h szerettem õket és lehet, h vmi rosszat is elkövetnék, h ilyet is kipróbáljak... pl bankrablás...
És ha belefér az idõmbe akkor feljönnék a HQP-re is....
Remélem nem fogom tudni elõre mennyi idõm van hanem gyorsan vége lesz, mert tuti azon izgulnék, h nem lesz elég idõm mindenre.....
2010. február 19. 19:33
Legjobb barátnõimmel tölteném, jókat nevetnénk mint mindig. Meghallgatnám a kedvenc zenéimet... Esetleg utána leugranék a tengerpartra egy férfiemberrel nem mondom meg mit csinálni a sétán kívül...
Ilyesmik, de ez csak akkor menne felhõtlenül, ha nem tudnám, hogy az az utolsó napom. 
Jah és ennék a kedvenc kajáimból.
Jah és ennék a kedvenc kajáimból.
2010. február 23. 18:03
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Fogalmam sincs, minden fasságot, õrültséget megcisnálni úgyse lesz már belõle semmi baj.
2010. október 09. 15:15
|
|
álmodozóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 409 Csatolások: 11 Azonosító: 129391 offline
|
-utoljára kisírnám magam
-senkinek nem mondanám el
-megírnám a végrendeletem
-mindenkivel kibékülnék
-elmondanám a barátaimnak mennyire szeretem őket
-bevallanám I. Márknak mennyire szeretem
-a nap végén elutaznék a Golf-áramlathoz, ahol az Egyenlítő és a Greenwich találkozik
-utoljára az óceánt akarom látni!
-senkinek nem mondanám el
-megírnám a végrendeletem
-mindenkivel kibékülnék
-elmondanám a barátaimnak mennyire szeretem őket
-bevallanám I. Márknak mennyire szeretem
-a nap végén elutaznék a Golf-áramlathoz, ahol az Egyenlítő és a Greenwich találkozik
-utoljára az óceánt akarom látni!
szeri thalía
2010. október 09. 15:20
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Azt hiszem, hogy kiásnám a síromat
szeri thalía
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.