Ha tudnád, hogy már csak egy nap maradt az életedbõl és holnap vége a világnak hogyan töltenéd és kivel?
Én tuti nem mennék be suliba. Teljesen felesleges lenne. A nap egy részét a családommal tölteném, a többit a barátaimmal. Egész nap buliznék és kipróbálnék mindent, amit eddig még nem tudtam, de mindig is szerettem volna. Végül repülõre ülnék és Marseille-be mennék, hogy a tenger legyen az utolsó dolog, amit látok.
Hogyan töltenéd életed utolsó napját?
2010. február 02. 21:41
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
utolsó dolog az amit akarok látni: HQParadise
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2010. február 02. 21:42
én meg nem akarom tudni, hogy mennyi van hátra. mert akkor az már nem lenne jó...
2010. február 02. 21:48
|
Tálibetutálibeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 6 Azonosító: 87948 offline
|
Szerintem ha velem közlik,hogy márpedig te holnap meghalsz az túl rövid idõ arra hogy megemésszem,valószínûleg 1 napig sírnék és a gyomorgörcsbe halnék meg!Képtelen lennék jólérezni magam bárhol,bárkivel is!
2010. február 02. 22:28
|
Tálibetutálibeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 6 Azonosító: 87948 offline
|
Idézet(Trinny @ 2010. February 2. - 22:20)
Egyedül. Nyugtatóktól kiütve x)
Ezt mondom én is.Azért az az egy napos határidõ elég sokkoló lenne,mert hát ugye emberek vagyunk és nem szúnyogok!
2010. február 03. 17:31
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(Leo @ 2010. February 2. - 21:41)
utolsó dolog az amit akarok látni: HQParadise 
jajj
amúgy minél több idõt töltenék a szeretteimmel és mindenkinek megmondanám a magamét,amit eddig nem mertem/nem akartam vagy nem tehetettem. de lehet annyira sokkos állapotba kerülnék a tudattól,hogy nem lesz holnap,hogy meg se bírnék szólalni vagy nem tudnám mit csináljak
2010. február 03. 17:38
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Mi a fene...ötlet gyûjtés 2012-re?
nem hinném, hogy egy nap elég lenne arra, hogy mindent megcsináljak amit szeretnék, mindenkivel tudjak lenni akit szeretek...és amilyen ügyes vagyok valami biztos kimenne a fejembõl
nem hinném, hogy egy nap elég lenne arra, hogy mindent megcsináljak amit szeretnék, mindenkivel tudjak lenni akit szeretek...és amilyen ügyes vagyok valami biztos kimenne a fejembõl
2010. február 04. 18:35
ahogy Hank Moody mondaná : Rock out with my cock out
2010. február 19. 19:13
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Hmmm nem is tudom... együtt lennék azokkal akiket szeretek, kitombolnám magam egy koncerten, elmondanám minden pasinak aki tetszett, h szerettem õket és lehet, h vmi rosszat is elkövetnék, h ilyet is kipróbáljak... pl bankrablás...
És ha belefér az idõmbe akkor feljönnék a HQP-re is....
Remélem nem fogom tudni elõre mennyi idõm van hanem gyorsan vége lesz, mert tuti azon izgulnék, h nem lesz elég idõm mindenre.....
2010. február 19. 19:33
Legjobb barátnõimmel tölteném, jókat nevetnénk mint mindig. Meghallgatnám a kedvenc zenéimet... Esetleg utána leugranék a tengerpartra egy férfiemberrel nem mondom meg mit csinálni a sétán kívül...
Ilyesmik, de ez csak akkor menne felhõtlenül, ha nem tudnám, hogy az az utolsó napom. 
Jah és ennék a kedvenc kajáimból.
Jah és ennék a kedvenc kajáimból.
2010. február 23. 18:03
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Fogalmam sincs, minden fasságot, õrültséget megcisnálni úgyse lesz már belõle semmi baj.
2010. október 09. 15:15
|
|
álmodozóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 409 Csatolások: 11 Azonosító: 129391 offline
|
-utoljára kisírnám magam
-senkinek nem mondanám el
-megírnám a végrendeletem
-mindenkivel kibékülnék
-elmondanám a barátaimnak mennyire szeretem őket
-bevallanám I. Márknak mennyire szeretem
-a nap végén elutaznék a Golf-áramlathoz, ahol az Egyenlítő és a Greenwich találkozik
-utoljára az óceánt akarom látni!
-senkinek nem mondanám el
-megírnám a végrendeletem
-mindenkivel kibékülnék
-elmondanám a barátaimnak mennyire szeretem őket
-bevallanám I. Márknak mennyire szeretem
-a nap végén elutaznék a Golf-áramlathoz, ahol az Egyenlítő és a Greenwich találkozik
-utoljára az óceánt akarom látni!
szeri thalía
2010. október 09. 15:20
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Azt hiszem, hogy kiásnám a síromat
szeri thalía
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.