Starity

Jennie Garth elhagyja a 90210-es körzetszámot

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 02. 18:00 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Hivatalosan is bejelentették, hogy a Jennie Garth által alakított Kelly Taylor többet nem tér vissza a 90210-be. Õ volt az egyetlen régi szereplõ, akit hosszabb távra szerzõdtetek eredetileg is, végül azonban neki is mennie kell.

Az új 90210 a fiatal szereplõkre összpontosít. Ez észrevehetõ, hiszen az idõsebb generációnak alig van szerepe. A Jennie hugát alakító Jessica Stroup próbálta kifejezni nem tetszését a távozást illetõen, mert nagyon szeret Jennievel együtt dölgozni.

Jennie úgy döntött, hogy a filmes és televíziós karrierjét hanyagolja, és több idõt fog tölteni gyermekeivel. Szükség is lesz rá, hiszen eddig az õ szekere futott, most pedig férje, Peter Facinelli van elhalmozva ajánlatokkal.

A férje mindenben támogatja, és szerinte helyes döntést hozott, hogy végre véglegesen kiköltözik a 90210-es körzetszámból.

Jennie távozásával azonban még nem teljes a költözõk listája, hiszen nagy valószínûséggel Annie és Dixon édesapját alakító Rob Estes is távozik a sorozatból.

Számomra õk alapkarakterek voltak. A 90210-et még Jennie miatt kezdtem el nézni. Úgyhogy nekem ez a hír nagyon SAD sad.gif

user posted image
2010. február 02. 18:09 #2
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Hurrá!!! Én az újban nem szerettem õt annyira. Már lejárt volt... A tündöklésének már megvolt az ideje, át kell adnia a staféta botot.
2010. február 02. 18:43 #3
cute cuki
cute cuki
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 154
Csatolások: 19
Azonosító: 95465
Igaz!Mindenkinek egyszer lejár az ideje vagyis egyszer fenn máskor lenn .
2010. február 02. 18:54 #4
BunnyGirl
BunnyGirl
Ultraviolence

Státuszεїз Shine bright like a diamond εїз
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2262
Csatolások: 850
Azonosító: 115648
nah jah én birom jennyt ,de a karaktere tényleg nem volt az új részekbe való
ez már a fiatalokról szól smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!