tegnap néztem meg a new moon-t, és a Hurt Locker-hez hasonlóan kb. 1 órát tekertem belõle, a probléma csak az hogy a New Moon nem kapott 18 oscart.
nálam most ment kukába az egész oscar (tudom sokaknak már rég ott csücsül)
persze nem azt mondom hogy egy avatar tarolás jobban tetszett volna, de ez a szokásos egy filmnek szóló díjhalmozó faszság már gusztustalan
Oscar 2010
2010. március 08. 13:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A bombák földjérõl még csak nem is hallottam
Az Avatarnak 6-ot jósoltam, erre 3 lett, de nem bánom. Elég nevetséges kategóriákban nyertek (legjobb fényképezés
). Sandra Bullock meg totál vicces. Elõtte este a Málna, itt meg az Oscar. De, legalább ezzel történelmet írt
Az Avatarnak 6-ot jósoltam, erre 3 lett, de nem bánom. Elég nevetséges kategóriákban nyertek (legjobb fényképezés
2010. március 08. 14:04
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Sandra Bullocknak nem örülök, ez az alakítása nem rossz, de a mezõnyben sokkal jobbak is voltak. Ismét megbizonyosodtam, hogy inkább a személynek szól a díj, nem az aktuális alakításnak.
A többivel sem értek egyet, bár ehhez már hozzá szoktam, általában a ruhák miatt nézem a gálát, idén is volt egy-két szép darab és két extrémebb, de ennyi. A show nem tetszett, Ben Stiller inkább volt szánalmas, mint vicces, Martin-Baldwin páros pedig nem kapott sok terepet.
Neil Patrick Harris nyitószáma nagyon fura volt.
A többivel sem értek egyet, bár ehhez már hozzá szoktam, általában a ruhák miatt nézem a gálát, idén is volt egy-két szép darab és két extrémebb, de ennyi. A show nem tetszett, Ben Stiller inkább volt szánalmas, mint vicces, Martin-Baldwin páros pedig nem kapott sok terepet.
Neil Patrick Harris nyitószáma nagyon fura volt.
2010. március 08. 14:36
Idézet(inspiredboy @ 2010. March 8. - 07:56)
NYERTESEK:
Legjobb színésznõ: Sandra Bullock (The Blind Side)
Legjobb díszlet: Avatar
Legjobb fényképezés: Avatar
Legjobb vizuális effektusok: Avatar
Legjobb díszlet: Avatar
Legjobb fényképezés: Avatar
Legjobb vizuális effektusok: Avatar
2010. március 08. 15:51
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Sandra Bullocknak nagyon örülök, hogy végre oscart kapott, szerintem már nagyon megérdemelte, mert számomra õ az egyik legsokoldalúbb színésznõ. Szinte minden karaktert meg tud formálni.
Viszont az Avatart sajnálom. Persze nem vagyok oda tõle, de azért James Cameron kaphatott volna valamit a filmért... (persze ott vannak az ilyenek mint a Legjobb vizuális effektusok, de akkor is...)
2010. március 08. 15:56
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Avatarnak ennyi pont elég, nekem nagyon felfújtnak tûnik az egész sztorija, Bombák földjének örülök viszont
Mindkettõ jó film, de Avatar kezd unalmas lenni hogy mindenhol azt istenitik
2010. március 08. 17:21
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
NYERTESEK:
Legjobb animációs film: Fel
Legjobb zene: Fel
Legjobb zene: Fel
Sandrának örülök a legjobban,annyira jó,hogy neki is van már,akkor is ha az Oscar már rég nem arról szól,mint eleinte
a másik kedvenc az Up,annyira jó az a mese
másfelõl pedig jó,hogy az Avatar ezekben a kategóriákban nyert,õszintén,a sztorijában semmi sincs,az effektek a "hû-k" meg a "há-k" szóval pont megfelelõ díjakat kapott
2010. március 08. 17:45
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Legjobb férfi mellékszereplõ: Christoph Waltz (Becstelen brigantyk)
Legjobb férfi mellékszereplõ: Christoph Waltz (Becstelen brigantyk)
2010. március 08. 17:54
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
Legjobb film: A bombák földjén
Legjobb színész: Jeff Bridges (Crazy Heart)
azért unalamsnak nem nevezném a A bombák földjén-t! Nekem tetszet a film. az visszonyt kicsit meglepet hogy Jeff kapta a szobrot. de gart hozzá
Sandrának ezt a filmjét még nem láttam, tehát errõl nem tok írni, visszont nagyon jó színésznõ szerintem, ha nem is most de az elkövetkezendõ években nyert volna, (amiért Kate Winslet meg gûrizet, azt Sandra egybõl megkapta, ennyire jó a film?) na mindegy majd megnézem.
a Fel!-nek visszont nagyon örölök
Legjobb színész: Jeff Bridges (Crazy Heart)
azért unalamsnak nem nevezném a A bombák földjén-t! Nekem tetszet a film. az visszonyt kicsit meglepet hogy Jeff kapta a szobrot. de gart hozzá
Sandrának ezt a filmjét még nem láttam, tehát errõl nem tok írni, visszont nagyon jó színésznõ szerintem, ha nem is most de az elkövetkezendõ években nyert volna, (amiért Kate Winslet meg gûrizet, azt Sandra egybõl megkapta, ennyire jó a film?) na mindegy majd megnézem.
a Fel!-nek visszont nagyon örölök
2010. március 08. 19:12
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
érdekes módon olyan filmrõl hallani sem lehet (nem hogy Oscarra jelölnék), ami az iraki katonák hõsiességét dicsérné....
és akkor lényeg, hogy a Bombák földjén nem propaganda.
szerintem az Avatar többet érdemelt volna, de nem (csak) azért, mert jobb film, hanem mert Cameron eléggé nagy újítást tett le az asztalra.
egyetlen, aminek igazán örülök, az Jeff Bridges.
szerintem az Avatar többet érdemelt volna, de nem (csak) azért, mert jobb film, hanem mert Cameron eléggé nagy újítást tett le az asztalra.
egyetlen, aminek igazán örülök, az Jeff Bridges.
2010. március 08. 20:36
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet(matessz @ 2010. March 8. - 15:56)
Avatarnak ennyi pont elég, nekem nagyon felfújtnak tûnik az egész sztorija, Bombák földjének örülök viszont
Mindkettõ jó film, de Avatar kezd unalmas lenni hogy mindenhol azt istenitik 
láttad te egyáltalán a filmet? nem is tom hogy miért istenítik? talán mert 1 hét alatt leverte bevételbe a Titanic-ot!!! és azért a sztori is jó a látvány meg utánozhatatlan...ez a film azt bizonyította hogy "névtelen" (na jó Sam Worthington az ismert) szereplõkkel is lehet jó filmet csinálni...és ha nem vetted volna észre az Oscar-on nemigen díjaznak névteleneket!!! a bombák földjén pedig jót aludtam...talán ez az egyetlen pozítivumot tudnám említeni, jó altató...
2010. március 08. 21:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Én nem kapom már fel a vizet azon, hogy melyik film kapja a szobrot. Lássuk be: az Oscar-t legtöbbször nem annak ítélik, akinek az átlagnézõ tenné. Az ilyen 'eget rengetõ' mûvészfilmeknek - amiken általában én egy jót alszom vagy szimplán megnézni sem tudom - ezeknek nagyobb esélye van a winner címre. Az effektes, kosztümös, rajzfilmes kategóriákban nem nehéz dönteni (általában) a fontosabb jelöléseket kábé mindig másnak adnám oda...
Valaki felhomályosítana azzal kapcsolatban, hogy a 'Legjobb film' kategóriában, mit néz a zsûri? Bevétel vagy simán tetszés/nemtetszés a részükrõl?
Valaki felhomályosítana azzal kapcsolatban, hogy a 'Legjobb film' kategóriában, mit néz a zsûri? Bevétel vagy simán tetszés/nemtetszés a részükrõl?
2010. március 08. 22:03
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Macaroth @ 2010. March 8. - 20:36)
láttad te egyáltalán a filmet? nem is tom hogy miért istenítik? talán mert 1 hét alatt leverte bevételbe a Titanic-ot!!!
És? Attól ez lesz a legjobb film? Vagy pusztán a látvány miatt adják oda? Arra ott van az a két díj, amit meg is kapott.
2010. március 08. 22:52
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Macaroth @ 2010. March 8. - 20:36)
a film azt bizonyította hogy "névtelen" (na jó Sam Worthington az ismert) szereplõkkel is lehet jó filmet csinálni.
Elég butaság ez a mondat: Sigourney Weaver-t háromszor jelölték Oscar-ra, Giovanni Ribisi Emmy-jelölt, szerintem Michelle Rodriguez is elég ismert, Zoe Saldana sem volt teljesen ismeretlen, számomra a legismeretlenebb épp Sam lett volna, ha nem elõtte jön ki a Terminátor, úgyhogy a moziba járók találkozhattak a szereplõkkel, a betétdal Leona Lewis nevéhez fûzõdik, úgyhogy vannak húzónevek.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: