We Are The World Bonóval és Lady Gagával
A földrengés sújtotta Haiti megsegítésére veszik fel újra a 25 évvel ezelõtt szintén jótékony célt szolgáló We Are The World címû dalt, amelyet ezúttal többek közt Bono, Lady Gaga és Usher énekel majd.
Quincy Jones zenészlegenda a múlt hét folyamán jelentette be, hogy leporolja az eredetileg Afrika megsegítésére született dalt. A felújított változat elõadói között Bono, Akon, Jason Mraz, Wyclef Jean, Carlos Santana, Enrique Iglesias, Usher, Toni Braxton, illetve Lady Gaga is szerepel. A zenészek a 25 évvel ezelõtti helyszínen, a híres hollywoodi A&M komplexumban veszik fel a dalt, amely anno Quincy Jones produceri felügyelete alatt készült.
Az eredeti We Are The World a megjelenés után azonnal meghódította a slágerlistákat, és több mint 30 millió dollárt hozott Afrika megsegítésére. A balladát többek közt olyan nagyságok szólaltatták meg mint Michael Jackson, Lionel Richie - a dal két szerzõje -, Stevie Wonder, Tina Turner, Ray Charles, Bruce Springsteen, Diana Ross, Bob Dylan és Cyndi Lauper.
We Are The World Bonóval és Lady Gagával
2010. február 03. 21:09
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Február 12-én lesz a premierje a Téli Olimpián
2010. február 13. 20:07
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
elkészült a dal és a hivatalos 'kilp' is.
We Are The World 25 For Haiti - Official Video - http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI...player_embedded
We Are The World 25 For Haiti - Official Video - http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI...player_embedded
2010. február 13. 20:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Szerintem középkategóriás lett. Szóval Justinka meg a Disney töltelékek mit keresnek ott? A legnagyobbak (Madonna, Gaga, Beyoncé, Britney stb.) nem jöttek el...
Mindenesetre szép kezdeményezés
Mindenesetre szép kezdeményezés
2010. február 14. 13:14
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Nekem tetszik,zsüsztinke az no comment
:Hogy miért az õ nyálas hangjával kell kezdeni egy ilyen ISTENI dalt,azt nem értem.Pink,Jen Hudson,Akon,Kanye,Nicole isteni-nagyon-nagyon
2010. február 15. 19:01
Idézet(McGery @ 2010. February 15. - 18:39)
bocsánat a tudatlanságomért
, de ki azaz ember aki a videóklip végén mondja,hogy Haiti Haiti A-A-A Haiti
Azt hiszem Wycleaf Jean
2010. február 16. 08:31
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(csabi1984 @ 2010. February 15. - 23:51)
Sziasztok! Az elején lévõ Gyerek az fiú vagy csaj?
nem tudom eldönteni
Egyébként milyen megható Janet Jackson, Michael felvételével együtt énekelni!
Az fiú, és Justin Bieber a neve, az új megahipperszupersztár
2010. február 16. 14:50
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet(QueenB @ 2010. February 15. - 19:01)
Azt hiszem Wycleaf Jean
Nem volt rossz, mondjuk Justin helyett igazán berakhattak volna mást, a rap betét nagyon tetszett.
De maradjunk annyiban, hogy az eredeti 
Valóban õ az. Ha az életem múlott volna rajta, sem mondtam volna meg. Találtam egy olyan dalszöveges videót, amin oda van irva, hogy az adott sor(oka)t ki énekli. Nah most öngyilok lesz. nem ismertem fel a jó öreg Wyclef-t
2010. február 17. 17:16
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Idézet(matessz @ 2010. February 15. - 18:57)
Zsüsztinke

Idézet(csabi1984 @ 2010. February 15. - 23:51)
Sziasztok! Az elején lévõ Gyerek az fiú vagy csaj?
nem tudom eldönteni
Egyébként milyen megható Janet Jackson, Michael felvételével együtt énekelni!
Idézet(prézli @ 2010. February 16. - 08:31)
Az fiú, és Justin Bieber a neve, az új megahipperszupersztár 
látom többen vagyunk akik nem bírják
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: