Ahogy arról már beszámoltunk, valószínû, hogy mindössze Johnny Depp tér majd vissza a Karib-tenger kalózai fõszereplõi közül a negyedik részben. Orlando Bloom viszont már biztos, hogy nem. Karakterét ugyanis egész egyszerûen „megölik két folytatás” között, így már csak visszaemlékezések terén kerülhet be a sztoriba…
A Karib-tenger kalózai negyedik, befejezõ része, elõreláthatólag 2011 elsõ felében készülhet el, méghozzá némileg megújult stábbal, hisz végül a rendezõi székben Rob Marshall váltotta az eddigi három részt jegyzõ Gore Verbinski-t, valamint egyelõre még nem minden szereplõ jelezte, hogy elfogadja a felkérést. Az már azonban szinte bizonyos, hogy hosszú huzavona után Johnny Depp negyedszerre is Jack Sparrow bõrébe bújik, ahogy visszatér már Geoffrey Rush is.
Depp egyébként a hírek szerint 33,6 millió dollárt vághat zsebre a következõ részét.
Az amerikai színész eddig három alkalommal bizonyította, hogy különös kalózfigurája a nézõk kedvence lehet, a három film eddig összesen körülbelül 2 és fél milliárd dollár bevétellel büszkélkedhet. A következõ rész pedig úgy tûnik, hogy teljes mértékben a furcsa kapitányról fog szólni, mivel a két másik fõszereplõ, Keira Knightley és Orlando Bloom már mindketten jelezték, hogy nem térnek vissza a fedélzetre. Ahogy fentebb már írtuk, Bloom-ot egész egyszerûen kiírták a sztoriból,és valószínû, hogy a Knightley által alakított Elizabeth Swannal is valami hasonló történik.
A stúdió vezetõi éppen ezért nem engedhették meg maguknak, hogy Johnny is kiszálljon, ezért a 2011-ben bemutatásra kerülõ Karib-tenger kalózai negyedik részéért lenyûgözõ összeget ajánlottak neki. A színész minimum 33,6 millió dollárt kap a filmért, de ez az összeg tovább duzzadhat a jegyeladások tükrében. Ami nem csekély, hisz információink szerint Marshall mindösszesen 85 millió dollárt költhet majd az alkotásra. Így Depp mellett további, túlságosan nagy sztárparádéra nem is igen számíthatunk. A negyedik rész egyébként a On Stranger Tides, azaz Idegen partokon alcímet viseli majd.
Orlando Bloom-ot megölik a kalózok
2010. február 06. 11:27
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ok Johnny a lényeg
de...
Én már abban sem vagyok biztos, hogy Johnny
szereplése elég lesz ahhoz, hogy a 4. rész is tényleg sikeres legyen. Bár amilyen elfogult vagyok, szerintem nekem mindenképpen tetszeni fog...
(Amúgy szerintem a 3. résszel nem volt semmi baj....bár talán nem volt benne annyi vicces rész mint a másik kettõben, meg az egész történet egy picit bonyisabb volt, de messze ez volt a legizalmasabb rész, fõleg a vége
)
Én már abban sem vagyok biztos, hogy Johnny
(Amúgy szerintem a 3. résszel nem volt semmi baj....bár talán nem volt benne annyi vicces rész mint a másik kettõben, meg az egész történet egy picit bonyisabb volt, de messze ez volt a legizalmasabb rész, fõleg a vége
2010. február 06. 11:31
Will-t nem ölhetik meg, hát a Bolygó Hollandi kapitánya... Áh, ez így nem is lesz jó...
Bár nekem már az is csalódás volt, amikor Davy Jones meghalt.
2010. február 06. 11:34
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. February 6. - 11:31)
Will-t nem ölhetik meg, hát a Bolygó Hollandi kapitánya... Áh, ez így nem is lesz jó...
Bár nekem már az is csalódás volt, amikor Davy Jones meghalt. 
Szerintem a megölést csak úgy értik, hogy egyáltalán nem lesz benne
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: