Jodie Foster, 62nd Annual Directors Guild Of America Awards 30/01/2010
2010. február 10. 22:54
|
|
Mooneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 47 Csatolások: 50 Azonosító: 37773 offline
|
Köszi szépen, nagyon szép!
Úgy vettem észre, hogy mostanában mindig feketét visel.
Annyira jó, hogy õ nem áll be azon színésznõk sorába akik képtelenek megöregedni, és teljesen elcsúfítják magukat a rengeteg mûtéttel és botoxkezeléssel, míg végül már nevetségesen néznek ki.
Jodie minden ráncával együtt még mindig egy gyönyörû nõ.
Sõt, szerintem jobban is néz ki, mint pár évvel ezelõtt.
Annyira jó, hogy õ nem áll be azon színésznõk sorába akik képtelenek megöregedni, és teljesen elcsúfítják magukat a rengeteg mûtéttel és botoxkezeléssel, míg végül már nevetségesen néznek ki.
2010. február 11. 03:05
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Idézet(Mooney @ 2010. February 10. - 22:54)
Köszi szépen, nagyon szép!
Ugyanigy vagyok ezzel én is (öregedés; fekete ruhák - jól választ ahhoz képest; hogy nem igazán szeret kiöltözni; egyszer mondta; hogy soha nem lenne stylist)
A szépségmütétekkel kapcsolatban olvastam egy iszonyú cikket:
http://news.makemeheal.com/jodie-foster-pl...-surgery-2/1036
(azon értekezik; volt-e Jodienak mütétje; és miket ajánlana neki...)
Ja a cikk egyetlen pozitivuma az egyetlen kép amit láttam róla az idei Golden Globe-ról (fekete; elegáns Armani ruha-amit azonall odaadott a Haiti-beliek megsegítésére... és látva a képet -meg anno élõben a showt- Jodie EGYSZERÛEN GYÖNYÖRÛ!!!)
2010. február 13. 16:14
|
|
Mooneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 47 Csatolások: 50 Azonosító: 37773 offline
|
Idézet(jaguar @ 2010. February 11. - 03:05)
Ugyanigy vagyok ezzel én is (öregedés; fekete ruhák - jól választ ahhoz képest; hogy nem igazán szeret kiöltözni; egyszer mondta; hogy soha nem lenne stylist)
Ja a cikk egyetlen pozitivuma az egyetlen kép amit láttam róla az idei Golden Globe-ról (fekete; elegáns Armani ruha-amit azonall odaadott a Haiti-beliek megsegítésére... és látva a képet -meg anno élõben a showt- Jodie EGYSZERÛEN GYÖNYÖRÛ!!!)
Szerintem az a leggázabb rész ebben a cikkben, hogy az egyik ajánlana neki egy kis Botox kezelést.
Egyébként nekem azzal egyáltalán nem lenne bajom, ha kiderülne, hogy végeztek rajta egy-két apróbb mûtétet, (szerintem nem végeztek, bár valahol azt is olvastam, hogy néhány beavatkozást bevallott...írkálnak mindent össze-vissza) a lényeg, hogy ezekkel sosem esett túlzásba, és természetesen néz ki. Így kell méltósággal öregedni, le a kalappal elõtte.
A GG-n tényleg különösen gyönyörû volt!! Kár, hogy a vörös szõnyegen nem vonult végig, jó lenne több kép róla arról az estérõl.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

2 felhasználónak tetszik: