A szexis cicababa a Life & Style magazinnak adott nyilatkozatában rántotta le a leplet a lánycsapatról, és annak piszkos ügyeirõl.
„Minden akkor kezdõdött, amikor megsérültem, és hazaküldtek Los Angelesbe. Leszállt a gépem, és fogalmam sem volt, hová menjek, nem volt hol laknom! Végül egy barátnõm fogadott be. Ott feküdtem, kínoktól könnyezve a szófán, és arra gondoltam, itt vagyok én, a nagy sztár, és nincs saját otthonom! A többiek közben luxuskörülmények között éltek, és egy pillanatra sem jutottam eszükbe!” - mesélte. Jessica szerint a PCD már régóta kizárólag Nicole háttértáncosaiból áll, mindig minden úgy történik, ahogy õ akarja, egyedül az õ szava számít.
„Mi mindannyian másodrangúak voltunk, vagy még annál is rosszabb! Ha kinéztünk egy rucit, és az Nicole-nak is bejött, biztos, hogy végül õ kapta meg, mert õ a sztár! Ez az egész Nicole világa, és mi csak átmeneti lakói voltunk!” - tette hozzá. A PCD amúgy Robin Antin producer szerint mindössze „hosszú pihenõjét” tölti, de hamarosan visszatérnek – igaz, néhány tagcserére számíthatnak a rajongók…
Ez azért nem semmi...

0 felhasználónak tetszik: