Starity

Kipakolt Jessica Sutta!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 31. 17:01 #1
- törölt felhasználó -    
Azért lépett ki a The Pussycat Dollsból, mert csúnyán magára hagyták, amikor eltört a bordája!

A szexis cicababa a Life & Style magazinnak adott nyilatkozatában rántotta le a leplet a lánycsapatról, és annak piszkos ügyeirõl.

„Minden akkor kezdõdött, amikor megsérültem, és hazaküldtek Los Angelesbe. Leszállt a gépem, és fogalmam sem volt, hová menjek, nem volt hol laknom! Végül egy barátnõm fogadott be. Ott feküdtem, kínoktól könnyezve a szófán, és arra gondoltam, itt vagyok én, a nagy sztár, és nincs saját otthonom! A többiek közben luxuskörülmények között éltek, és egy pillanatra sem jutottam eszükbe!” - mesélte. Jessica szerint a PCD már régóta kizárólag Nicole háttértáncosaiból áll, mindig minden úgy történik, ahogy õ akarja, egyedül az õ szava számít.

„Mi mindannyian másodrangúak voltunk, vagy még annál is rosszabb! Ha kinéztünk egy rucit, és az Nicole-nak is bejött, biztos, hogy végül õ kapta meg, mert õ a sztár! Ez az egész Nicole világa, és mi csak átmeneti lakói voltunk!” - tette hozzá. A PCD amúgy Robin Antin producer szerint mindössze „hosszú pihenõjét” tölti, de hamarosan visszatérnek – igaz, néhány tagcserére számíthatnak a rajongók…

Ez azért nem semmi... mellow.gif
2010. január 31. 17:05 #2
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Pont most olvastam a neon.hu-n.

Mi mindig is tudtuk, hogy Nicoleról szólt az egész... Amikor azért voltak ott jóhangú csajok, de csak a kinézetükért kellettek... Na meg háttértáncosoknak, hogy eladhatóbb legyen az egész. Eddig se csíptem Nicole-t, ezek után se fogom...
2010. január 31. 17:08 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet(prézli @ 2010. January 31. - 18:05)
Pont most olvastam a neon.hu-n.

Mi mindig is tudtuk, hogy Nicoleról szólt az egész... Amikor azért voltak ott jóhangú csajok, de csak a kinézetükért kellettek... Na meg háttértáncosoknak, hogy eladhatóbb legyen az egész. Eddig se csíptem Nicole-t, ezek után se fogom...

Nekem már akkor sem volt szimpi, amikor kiadták a Don't Cha-t... én mindig is Melodyt szerettem! Plusz a a csapat többi tagja szerintem százszorta szebb, mint Nicole... dry.gif
2010. január 31. 17:10 #4
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. January 31. - 17:08)
Nekem már akkor sem volt szimpi, amikor kiadták a Don't Cha-t... én mindig is Melodyt szerettem! Plusz a a csapat többi tagja szerintem százszorta szebb, mint Nicole... dry.gif

Én is Melody fan vagyok biggrin.gif
2010. január 31. 17:54 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Sosem értettem mit esznek annyira Nicole-on. dry.gif Szép, nem mondom, de nem annyira, mint beállítják. Azért durva, hogy a többi "barátnõ" is így viselkedett.
De hát a PCD produkció eddig is ment, ezután is fog menni...
2010. január 31. 18:39 #6
- törölt felhasználó -    
Üsse már ki Nicole-t valaki a divatból, de úgy rendesen dry.gif
Mindig is hányingerem volt tõle, de ez azért tényleg durva blink.gif
2010. január 31. 22:50 #7
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. January 31. - 17:01)
Minden akkor kezdõdött, amikor megsérültem, és hazaküldtek Los Angelesbe. Leszállt a gépem, és fogalmam sem volt, hová menjek, nem volt hol laknom! Végül egy barátnõm fogadott be. Ott feküdtem, kínoktól könnyezve a szófán, és arra gondoltam, itt vagyok én, a nagy sztár, és nincs saját otthonom!

Ez kinek a hibája? Az övé. Most komolyan azért siránkozik, mert nem volt saját lakása és ez mások hibája lenne? Luxushotelbõl is van pár darab LA-ben, egyik sem volt jó? dry.gif Vagy lehetett volna bent maradni valami magánkórházban is például, ott biztos adtak volna valamit a fájdalmaira is.
A többiek közben luxuskörülmények között éltek, és egy pillanatra sem jutottam eszükbe!

Ez már tényleg nem volt szép. Bár megjegyzem, itt nem csak Nicole-t említi, hanem az egész csapatot, szóval rájuk is tessék morogni egy kicsit...
„Mi mindannyian másodrangúak voltunk, vagy még annál is rosszabb! Ha kinéztünk egy rucit, és az Nicole-nak is bejött, biztos, hogy végül õ kapta meg, mert õ a sztár!

Ó, a horror! ohmy.gif Egyedül félt elmenni vásárolni? rohog.gif
Ez az egész Nicole világa, és mi csak átmeneti lakói voltunk!” - tette hozzá.

Akkor tetszett volna már korábban kilépni és szóló karriert beindítani vagy a többiekkel együtt új csapatot alapítani, ha ennyire szörnyû a helyzet.

Végül még valami. Azért csak nem lehetett olyan nagyon rossz neki(k), ha ennyi ideig kitartott(ak)...
2010. január 31. 23:47 #8
agnes
agnes
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
Idézet(Necros @ 2010. January 31. - 23:50)

sztem ez nem a plázai vásárokra értendõ, hanem mondjuk egy klip készítésénél, amikor neki is tetszett volna egy ruha, de mivel Nicole van elõl, rajta kell legyen
2010. február 01. 00:03 #9
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet
Vagy lehetett volna bent maradni valami magánkórházban is például, ott biztos adtak volna valamit a fájdalmaira is.

Félig igazad van, maradhatott volna a kórházban, vagy hotelben. Csak tudod a bordatörés elég pokoli érzés. Nekem is volt bordatörésem, és a fájdalom csillapító csak egy kicsit csillapította a fájdalmamat. Nevetni nem tudtam, mert fáj, oldalra nem bírtam fordulni mert fáj. Igazából még ha levegõt vettem, ha ültem, ha feküdtem is éreztem a fájdalmat. Ezt ki kell pihenni. Mást nem tudnak tenni. (Kivéve ha a bordatörés átszúrja a tüdõt, de az más tészta, mert az folyamatos kórházi megfigyelést kíván.) blush.gif

Egyébként nem értem miért nem maradhatott a lányokkal? Na de mindegy. unsure.gif
2010. február 01. 15:09 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2010. January 31. - 23:50)
Ez kinek a hibája? Az övé. Most komolyan azért siránkozik, mert nem volt saját lakása és ez mások hibája lenne? Luxushotelbõl is van pár darab LA-ben, egyik sem volt jó? dry.gif Vagy lehetett volna bent maradni valami magánkórházban is például, ott biztos adtak volna valamit a fájdalmaira is.

Ez már tényleg nem volt szép. Bár megjegyzem, itt nem csak Nicole-t említi, hanem az egész csapatot, szóval rájuk is tessék morogni egy kicsit...

Akkor tetszett volna már korábban kilépni és szóló karriert beindítani vagy a többiekkel együtt új csapatot alapítani, ha ennyire szörnyû a helyzet.

Végül még valami. Azért csak nem lehetett olyan nagyon rossz neki(k), ha ennyi ideig kitartott(ak)...

Szerinted egy sztárnak nincsenek reményei, hogy talán a csapat tagjai, a barátnõi, ami utóbb kiderült, hogy mégse azok - segítenek neki? És az még egyszer sem biztos, hogy van neki annyi pénze, hogy luxusban legyen, attól hogy valaki sztár, nem feltétlen van a bõre alatt is pénz...
2010. február 01. 15:15 #11
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Annyi pénze csak van, hogy egy saját lakása legyen? Vagy egyáltalán miért Los Angelesbe ment, mikor nincs ott háza/lakása? Ha sajátja nincs, hotelre sincs pénze, akkor miért nem a szüleihez, a testvéreihez vagy egyéb rokonhoz ment? Most vagy tényleg ennyire buta vagy a nyilatkozatát fordították félre/mást írtak, mint amit mondott. Legalábbis ha én megsérülnék, akkor nem olyan városba mennék"haza", ahol nincs házam.
2010. február 01. 16:56 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2010. February 1. - 15:15)
Annyi pénze csak van, hogy egy saját lakása legyen? Vagy egyáltalán miért Los Angelesbe ment, mikor nincs ott háza/lakása? Ha sajátja nincs, hotelre sincs pénze, akkor miért nem a szüleihez, a testvéreihez vagy egyéb rokonhoz ment? Most vagy tényleg ennyire buta vagy a nyilatkozatát fordították félre/mást írtak, mint amit mondott. Legalábbis ha én megsérülnék, akkor nem olyan városba mennék"haza", ahol nincs házam.

Szerintem ez már tahóság amit mûvelsz dry.gif Még a kákán is a csomót keresed, hát nincs neked jobb dolgod? Hihetetlen...
2010. február 02. 03:43 #13
Necros
Necros
Cara is my Mistress

De van, csak mindenki Nicole-t fikázza, akármilyen PCD hír kerül ide, nekem meg már abból van elegem. Ebben az esetben pedig tényleg bele lehet kötni abba, amit mondott, feltéve, hogy tényleg így mondta. Mert ennek semmi értelme...
2010. február 02. 07:49 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2010. February 1. - 16:15)

Te tényleg még a kákán is a a csomót keresed! dry.gif

Idézet(Necros @ 2010. February 2. - 04:43)
De van, csak mindenki Nicole-t fikázza, akármilyen PCD hír kerül ide, nekem meg már abból van elegem. Ebben az esetben pedig tényleg bele lehet kötni abba, amit mondott, feltéve, hogy tényleg így mondta. Mert ennek semmi értelme...

Na tudod mit én innentõl nem alacsonyodok le hozzád...
2010. február 02. 10:32 #15
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(CanDee Sweet @ 2010. February 2. - 07:49)
Na tudod mit én innentõl nem alacsonyodok le hozzád...

blink.gif Felõlem...
2010. február 06. 16:59 #16
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Hát... szerintem abban is van igazság, amit a csajok mondanak és abban is, amit Necros gondol. De szerintem felesleges vitázni rajta, a teljes igazságot úgysem tudjuk meg...
2010. február 07. 18:15 #17
Niki89
Niki89
új tag
Hozzászólás: 68
Csatolások: 30
Azonosító: 59926
Számomra nagyon érdekes hogy Nicole szóló dolgai nem voltak sikeresek...visszont a PCDvel megy a szekér, de végülis ugyan az a ketõ, csak õ énekel, szinte csak a hátértáncosok változtak a két produkcióban. akkor valamit a csajok is hozzá tesznek...a zene írásban hangszeresban stb. nem?.
menden esetre Nicole nem egy szimpatikus jelenség, fõleg hogy ennyire nem ál ki a csapat többi tagjáért. mad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!