Starity

Helen Mirren szerint a nõk féltékenyek a megerõszakoltakra

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 31. 13:45 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Azt senki sem vitatja, hogy a 64 éves Helen Mirren kivételes színészi tehetség, de mint minden nagy sztár õ is gyakran tesz sokkoló kijelentéseket - írja a NapiÁszOnline.

Tavaly például azt mondta, egy nõ nem tud bíróság elé állítani egy férfit nemi erõszakért, meg hogy egy nõi esküdtszék nem találná ugyanazt a férfit bûnösnek, mert féltékenyek lennének az áldozatra. Mirren egy õrült zseni, így jobb, ha nem vesszük figyelembe furcsa nyilatkozatait, de amit legutóbb mondott a plasztikai mûtétrõl, mégsem hagyhatjuk szó nélkül.

Nem ítéli el a kés alá fekvõ nõket, mert érthetõ, hogy valaki egyszer csak fel kell, és azt mondja, ½Nem akarom már ezt az arcot látni a tükörben.½ Persze õ maga nem vállalkozik plasztikai mûtétre, de kegyesen megérti, ha mások megijednek kevésbé tökéletes tükörképüktõl. A színésznõ hozzátette, ½Szerintem engedni kell az embereknek, hogy azt csinálják, amitõl jól érzik magukat.½ Azt is bevallja Helen Mirren, hogy neki is van olyan, ami nem tetszik magában. Tizenévesen csináltatott egy tetoválást. ½Nagyon részeg voltam. Nagyon régen történt, akkoriban, amikor még csak tengerészek, motorosok, és börtöntöltelékek tetováltattak. Azért csináltattam, mert ez volt a legsokkolóbb, amit tehettem.½

bolond.gif blink.gif
2010. január 31. 13:51 #2
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(Bessie @ 2010. January 31. - 13:45)
gyakran tesz sokkoló kijelentéseket 

Igen? dry.gif biggrin.gif biggrin.gif Itt épp hol van? Az, hogy egy két éves interjúból kiragadnak egy mondatot az nem sokkoló, hanem szánalmas.
2010. január 31. 13:55 #3
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(Bessie @ 2010. January 31. - 13:45)
Tavaly például azt mondta, egy nõ nem tud bíróság elé állítani egy férfit nemi erõszakért, meg hogy egy nõi esküdtszék nem találná ugyanazt a férfit bûnösnek, mert féltékenyek lennének az áldozatra.

ohmy.gif bolond.gif
2010. január 31. 15:02 #4
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Nem tudom, az elsõ részlet milyen interjúból van, de ha ilyesmit is mondott esetleg, akkor azzal egyet tudnék érteni, hogy azért nem kevés olyan eset is lehet, ahol a nõ csak vádaskodik és pénzt akar, fõleg, ha ismert vagy gazdag ember a vádlott. Zaklatásnál is biztos van nem kevés túlreagált ügy, ahol esetleg egy pár mondatos beszélgetéssel tisztázni lehetne a dolgokat, de ugyebár ezzel is jól lehet keresni és... Öööö... De ez itt már elég OFF....

ON: Egyébként érdekes a cím, mikor most nem arról a régi beszólásáról van szó... dry.gif
2010. január 31. 17:00 #5
Marvin
Marvin
a paranoid android
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 30
Azonosító: 7472
Idézet
Necros (2010. January 31. - 15:02)
Nem tudom, az elsõ részlet milyen interjúból van, de ha ilyesmit is mondott esetleg, akkor azzal egyet tudnék érteni, hogy azért nem kevés olyan eset is lehet, ahol a nõ csak vádaskodik és pénzt akar, fõleg, ha ismert vagy gazdag ember a vádlott. Zaklatásnál is biztos van nem kevés túlreagált ügy, ahol esetleg egy pár mondatos beszélgetéssel tisztázni lehetne a dolgokat, de ugyebár ezzel is jól lehet keresni és... Öööö... De ez itt már elég OFF....

ON: Egyébként érdekes a cím, mikor most nem arról a régi beszólásáról van szó... dry.gif

hmm… laugh.gif …nyilvánvaló, hogy nem igazán sikerült értelmezned a közölteket. A hölgy arra a pszicho-tézisre céloz, hogyha egy nõi áldozat netán jobban néz ki a szintén nõi esküdteknél, akkor azok rosszindulatúan/rögvest egy kis ribancnak degradálják, pedig csak féltékenyek rá amiatt, hogy az ellenkezõ nem érdeklõdésére nagyobb arányban tarthat számot, mint akár az esküdtekben résztvevõ kevésbe dekoratív nõi egyedek… wink.gif
2010. január 31. 22:35 #6
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Marvin @ 2010. January 31. - 17:00)
hmm… laugh.gif …nyilvánvaló, hogy nem igazán sikerült értelmezned a közölteket. A hölgy arra a pszicho-tézisre céloz, hogyha egy nõi áldozat netán jobban néz ki a szintén nõi esküdteknél, akkor azok rosszindulatúan/rögvest egy kis ribancnak degradálják, pedig csak féltékenyek rá amiatt, hogy az ellenkezõ nem érdeklõdésére  nagyobb arányban tarthat számot, mint akár az esküdtekben résztvevõ kevésbe dekoratív nõi egyedek… wink.gif

Te nem értelmezted, amit én írtam. smileeee.gif Direkt másik irányba indultam el és nem azon filóztam, amit az idézetben is megemlítettek, amiben mondjuk egyes esetekben még akár lehet is valami.
2010. február 01. 01:32 #7
Marvin
Marvin
a paranoid android
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 30
Azonosító: 7472
Idézet
Necros (2010. January 31. - 22:35)
Te nem értelmezted, amit én írtam. smileeee.gif Direkt másik irányba indultam el és nem azon filóztam, amit az idézetben is megemlítettek, amiben mondjuk egyes esetekben még akár lehet is valami.

Aha… rolleyes.gif bizonyára „Direkt”… rolleyes.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: intermentor
2010. február 01. 01:35 #8
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(Marvin @ 2010. February 1. - 01:32)
Aha… rolleyes.gif bizonyára „Direkt”… rolleyes.gif wink.gif

_nevet.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!