Tavaly például azt mondta, egy nõ nem tud bíróság elé állítani egy férfit nemi erõszakért, meg hogy egy nõi esküdtszék nem találná ugyanazt a férfit bûnösnek, mert féltékenyek lennének az áldozatra. Mirren egy õrült zseni, így jobb, ha nem vesszük figyelembe furcsa nyilatkozatait, de amit legutóbb mondott a plasztikai mûtétrõl, mégsem hagyhatjuk szó nélkül.
Nem ítéli el a kés alá fekvõ nõket, mert érthetõ, hogy valaki egyszer csak fel kell, és azt mondja, ½Nem akarom már ezt az arcot látni a tükörben.½ Persze õ maga nem vállalkozik plasztikai mûtétre, de kegyesen megérti, ha mások megijednek kevésbé tökéletes tükörképüktõl. A színésznõ hozzátette, ½Szerintem engedni kell az embereknek, hogy azt csinálják, amitõl jól érzik magukat.½ Azt is bevallja Helen Mirren, hogy neki is van olyan, ami nem tetszik magában. Tizenévesen csináltatott egy tetoválást. ½Nagyon részeg voltam. Nagyon régen történt, akkoriban, amikor még csak tengerészek, motorosok, és börtöntöltelékek tetováltattak. Azért csináltattam, mert ez volt a legsokkolóbb, amit tehettem.½

0 felhasználónak tetszik: