Starity

George Clooney csaja borzasztóan féltékeny

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 30. 14:07 #1
- törölt felhasználó -    
A színész és az olasz Elisabetta Canalis kapcsolata megromlott, mivel a nõ nehezen viseli, hogy George Clooney-nak nõi barátai is vannak. „Elizabetta megõrül George-ért, és nagyon birtoklóvá válik, ha George túl sok figyelmet szentel más nõknek. Ha más nõk közel kerülnek hozzá, átöleli, és azt mondja: õ az enyém” - nyilatkozta egy a neve elhallgatását kérõ ismerõs a National Enquirernek.

A nem túl szûkszavú ismerõs azt az esetet is elmesélte, amikor Clooney összetalálkozott a Golden Globe-on a korábbi sorozatbeli partnerével, Julianna Marguiles színésznõvel, aki csupán meg akarta ölelni. „Szinte látszott, ahogy füst jön ki a fülén” - idézte fel a pillanatot a barát, aki szerint Canalisnak meg kell értenie, hogy a többi nõ csak barát, különben a kapcsolatuknak annyi.

Na a féltékeny r.....! reklamalo.gif Úgysem sokáig tartja meg õt Clonney! reklamalo.gif reklamalo.gif
2010. január 30. 18:17 #2
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Lelki szemeimmel elképzeltem a helyzetet, amikor idegességében szinte füst jött ki a fülén. nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif

A túlzott féltékenység sohasem jó! Ezt senki sem bírná sokáig elviselni rolleyes.gif
2010. január 30. 18:33 #3
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Még nem szakítottak? Én úgy hallottam... biggrin.gif
2010. január 30. 20:12 #4
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(Bessie @ 2010. January 30. - 18:17)
Lelki szemeimmel elképzeltem a helyzetet, amikor idegességében szinte füst jött ki a fülén.  nevet2.gif  nevet2.gif  nevet2.gif

_nevet.gif

Soha nem értettem az ilyen embereket, csak elüldözik a párjukat. dry.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!