Tru Calling
2005. február 03. 08:51
2005. február 03. 16:52
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2005, February 3. - 09:36)
Wowwww... "Somebody Help Me..." 
[right][/right]
[right][/right]
Na igen... Valaki legalább nézi. Szegény ViC-nek tegyen mán ki valaki AJ Cook-ot, mer' neköm nincs... oszt vigyorogna tőle a feje nagyon. Én Elizától vigyorgok.
2005. március 25. 15:57
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(Tere Feri @ 2005, March 25. - 13:15)
Ennek a csajszinak is van valamilyen megmagyarázhatatlan kisugárzása, ami vadít. Nagyon vadít!!
[right][/right]
[right][/right]
Megmagyarázom én: az a kisugárzása, hogy gyönyörű...
2005. június 01. 12:31
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, June 1. - 11:13)
Ej ej, ennyi promó és AJ Cook kép meg nix is?
Pedig nagy igény lenne a képeire, hisz alig van róla valami, pláne nem HQ
[right][/right]
[right][/right]
Jason Priestly nem elég??
2005. december 04. 17:48
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Tru Calling Az őrangyal: Hívás a túlvilágról
2005. december 4. vasárnap 17:35 - 18:30
amerikai akciófilm-sorozat (1. rész)
Tru bármit megtenne, hogy visszautazhasson az időben, és megmenthesse anyját, akit kislány korában a szeme láttára öltek meg. Egy nap váratlan ajándékot kap a sorstól: álmaiban egy nappal korábban átéli a megtörtént eseményeket, s ezzel lehetősége nyílik arra, hogy segítsen a bajbajutottaknak. A hullaházban gyakornokként helyezkedik el, és főnöke segítségével versenyre kel az idővel
Tru Davis tizenkét éves korában elvesztette az édesanyját, akit a szeme láttára öltek meg. Tru felelősnek érzi magát anyja haláláért, mert nem tudott segíteni rajta. Az anya halála után az egész családja szétesik, a testvéreivel sincs jó viszonyban. Tru a főiskola után munkát vállal egy hullaházban, és az első éjszaka egy fiatal lány, akit akkor hoztak be holtan, segítséget kér tőle. Tru másnap úgy ébred, hogy ugyanaz a nap kezdődik újra, és így lehetőséget kap, hogy megakadályozzon egy gyilkosságot.
Szereplők:
2005. december 4. vasárnap 17:35 - 18:30
amerikai akciófilm-sorozat (1. rész)
Tru bármit megtenne, hogy visszautazhasson az időben, és megmenthesse anyját, akit kislány korában a szeme láttára öltek meg. Egy nap váratlan ajándékot kap a sorstól: álmaiban egy nappal korábban átéli a megtörtént eseményeket, s ezzel lehetősége nyílik arra, hogy segítsen a bajbajutottaknak. A hullaházban gyakornokként helyezkedik el, és főnöke segítségével versenyre kel az idővel
Tru Davis tizenkét éves korában elvesztette az édesanyját, akit a szeme láttára öltek meg. Tru felelősnek érzi magát anyja haláláért, mert nem tudott segíteni rajta. Az anya halála után az egész családja szétesik, a testvéreivel sincs jó viszonyban. Tru a főiskola után munkát vállal egy hullaházban, és az első éjszaka egy fiatal lány, akit akkor hoztak be holtan, segítséget kér tőle. Tru másnap úgy ébred, hogy ugyanaz a nap kezdődik újra, és így lehetőséget kap, hogy megakadályozzon egy gyilkosságot.
Szereplők:
2005. december 04. 19:16
- Belenéztem. Meg is néztem volna szívesen (szimpi a csaj), de pont akkor volt az M1-en a GG!
- Videjóm meg ilyesmim nincen, sajnos.
- Videjóm meg ilyesmim nincen, sajnos.
2005. december 04. 21:52
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Na, szvsz gáz volt a szinkron, gáz volt a fordítás, gáz volt a reklámszünet, gáz, hogy délutáni sorozatként adják... Persze én láttam eredetiben. Aki meg nem, az úgyis tesz rá magasról
2005. december 04. 22:28
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Sajnos lemaradtam róla... Eliza Dushku miatt belenéztem volna. A szinkron olyan borzalmas, mint a Lost-nál?
Miért gáz a délutáni adás? Annyira húzós jelenetek vannak benne?
Miért gáz a délutáni adás? Annyira húzós jelenetek vannak benne?
2006. október 09. 14:30
|
|
skanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.03. Hozzászólás: 404 Csatolások: 74 Azonosító: 18520 offline
|
Idézet(ViC @ 2005. June 1. - 12:13)
Ej ej, ennyi promó és AJ Cook kép meg nix is?
Csatlakozom a fenti kéréshez tisztelettel.
Elizát pedig köszönöm!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: