Tru Calling
2005. február 03. 08:51
2005. február 03. 16:52
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2005, February 3. - 09:36)
Wowwww... "Somebody Help Me..." 
[right][/right]
[right][/right]
Na igen... Valaki legalább nézi. Szegény ViC-nek tegyen mán ki valaki AJ Cook-ot, mer' neköm nincs... oszt vigyorogna tőle a feje nagyon. Én Elizától vigyorgok.
2005. március 25. 15:57
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(Tere Feri @ 2005, March 25. - 13:15)
Ennek a csajszinak is van valamilyen megmagyarázhatatlan kisugárzása, ami vadít. Nagyon vadít!!
[right][/right]
[right][/right]
Megmagyarázom én: az a kisugárzása, hogy gyönyörű...
2005. június 01. 12:31
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, June 1. - 11:13)
Ej ej, ennyi promó és AJ Cook kép meg nix is?
Pedig nagy igény lenne a képeire, hisz alig van róla valami, pláne nem HQ
[right][/right]
[right][/right]
Jason Priestly nem elég??
2005. december 04. 17:48
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Tru Calling Az őrangyal: Hívás a túlvilágról
2005. december 4. vasárnap 17:35 - 18:30
amerikai akciófilm-sorozat (1. rész)
Tru bármit megtenne, hogy visszautazhasson az időben, és megmenthesse anyját, akit kislány korában a szeme láttára öltek meg. Egy nap váratlan ajándékot kap a sorstól: álmaiban egy nappal korábban átéli a megtörtént eseményeket, s ezzel lehetősége nyílik arra, hogy segítsen a bajbajutottaknak. A hullaházban gyakornokként helyezkedik el, és főnöke segítségével versenyre kel az idővel
Tru Davis tizenkét éves korában elvesztette az édesanyját, akit a szeme láttára öltek meg. Tru felelősnek érzi magát anyja haláláért, mert nem tudott segíteni rajta. Az anya halála után az egész családja szétesik, a testvéreivel sincs jó viszonyban. Tru a főiskola után munkát vállal egy hullaházban, és az első éjszaka egy fiatal lány, akit akkor hoztak be holtan, segítséget kér tőle. Tru másnap úgy ébred, hogy ugyanaz a nap kezdődik újra, és így lehetőséget kap, hogy megakadályozzon egy gyilkosságot.
Szereplők:
2005. december 4. vasárnap 17:35 - 18:30
amerikai akciófilm-sorozat (1. rész)
Tru bármit megtenne, hogy visszautazhasson az időben, és megmenthesse anyját, akit kislány korában a szeme láttára öltek meg. Egy nap váratlan ajándékot kap a sorstól: álmaiban egy nappal korábban átéli a megtörtént eseményeket, s ezzel lehetősége nyílik arra, hogy segítsen a bajbajutottaknak. A hullaházban gyakornokként helyezkedik el, és főnöke segítségével versenyre kel az idővel
Tru Davis tizenkét éves korában elvesztette az édesanyját, akit a szeme láttára öltek meg. Tru felelősnek érzi magát anyja haláláért, mert nem tudott segíteni rajta. Az anya halála után az egész családja szétesik, a testvéreivel sincs jó viszonyban. Tru a főiskola után munkát vállal egy hullaházban, és az első éjszaka egy fiatal lány, akit akkor hoztak be holtan, segítséget kér tőle. Tru másnap úgy ébred, hogy ugyanaz a nap kezdődik újra, és így lehetőséget kap, hogy megakadályozzon egy gyilkosságot.
Szereplők:
2005. december 04. 19:16
- Belenéztem. Meg is néztem volna szívesen (szimpi a csaj), de pont akkor volt az M1-en a GG!
- Videjóm meg ilyesmim nincen, sajnos.
- Videjóm meg ilyesmim nincen, sajnos.
2005. december 04. 21:52
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Na, szvsz gáz volt a szinkron, gáz volt a fordítás, gáz volt a reklámszünet, gáz, hogy délutáni sorozatként adják... Persze én láttam eredetiben. Aki meg nem, az úgyis tesz rá magasról
2005. december 04. 22:28
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Sajnos lemaradtam róla... Eliza Dushku miatt belenéztem volna. A szinkron olyan borzalmas, mint a Lost-nál?
Miért gáz a délutáni adás? Annyira húzós jelenetek vannak benne?
Miért gáz a délutáni adás? Annyira húzós jelenetek vannak benne?
2006. október 09. 14:30
|
|
skanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.03. Hozzászólás: 404 Csatolások: 74 Azonosító: 18520 offline
|
Idézet(ViC @ 2005. June 1. - 12:13)
Ej ej, ennyi promó és AJ Cook kép meg nix is?
Csatlakozom a fenti kéréshez tisztelettel.
Elizát pedig köszönöm!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: