Nekem az álomtelefon Blackberry Bold
Mobil Telefon - Cell Phone
2009. augusztus 31. 00:46
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
én is a Samsungra szavazok,lassan 5 éve azt használom és imádom
Most nekem is zöld E250-esem van,ami nem nagy kaland tudás szempontjából,de nem is használom sok mindenre
Az elõzõ Samsungom E330 volt,nemsokára 5 éves lesz,de még jó,mostanában kezdett kicsit rosszalkodni,anyukám használja egyébként 
2009. augusztus 31. 11:21
Nekem továbbra is a Nokia a nyerõ. Már 1,5 éves az E51-em, de eddig semmi gondja nem volt, azon kívül, hogy egyszer véletlenül leesett a földre, és a kijelzõje bemondta az unalmast. De azóta semmi baja sincs, szerencsére. Nekem a Nokia a legjobb telefon. Senki se tudna rábeszélni mindenféle kínai-japán csodára...
1 felhasználónak tetszik:
Balu
2009. augusztus 31. 11:55
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. August 31. - 00:40)
Sony Ericsson W200I - Kicsi szerelmem! 1 éves, tavaly vettem a ballagási pénzembõl.
Volt már Nokia, meg Sharp GX17, de ez a legjobb, a Nokiáktól a falra mászok, gyûlölöm õket. Ez egyszerû, de walkmanphone és ez a lényeg. Ha veszek, csakis Sonyt!

Nekem is ugyanilyen telom van( SonyEricsson W200i), csak kékben!!! Én is nagyon imádom a kis édest!!!
2009. augusztus 31. 11:57
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
nekem eddig csak Nokiáim voltak kivétel egyszer egy LG de azt utáltam.
most Nokia 6300 van mert gyönyörû, egyszerû,elegáns, okos és a kijelzõje is nagyon szép
imádom
nokia
most Nokia 6300 van mert gyönyörû, egyszerû,elegáns, okos és a kijelzõje is nagyon szép
nokia
2009. augusztus 31. 12:30
Idézet(kosTa @ 2009. August 31. - 11:43)
HTC Touch PRO
amint látom eddig egyedüli vagyok ezzel a márkával
Nekem vhogy nem jönnek be az ilyen full extrás telók, túl sok. Az ilyen a wall street-i üzletembereknek való...
2009. augusztus 31. 12:57
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nem rossz ez a HTC Touch Pro
Haveromnak is ez a nagy álom!
Az IPhone nekem is álomvolt, aztán volt szerencsém 1-2 napig maganál tudni egyet és rögvest ki is szerettem belõle... megõrültem az sms írásnál.
Nokia szerelmemet a következõ képek jelképzeik az évek alatt
(sorrendben a múltból a jelenbe)
Az IPhone nekem is álomvolt, aztán volt szerencsém 1-2 napig maganál tudni egyet és rögvest ki is szerettem belõle... megõrültem az sms írásnál.
2009. augusztus 31. 13:08
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. August 31. - 11:57)
Nem rossz ez a HTC Touch Pro
Haveromnak is ez a nagy álom!
(sorrendben a múltból a jelenbe)

A 3. nagyon klassz
Nekem most ilyen telefonom van , a jövõbeli telómról már raktam be egy képet
2009. augusztus 31. 14:00
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 31. - 12:08)
A 3. nagyon klassz 
Én is szerettem a 3.-kat. Az volt az egyik kedvencem, aztán anyukám szemet vetett rá, így én lecseréltem. Meg a 6300-án a zene jobban szól
2009. augusztus 31. 14:04
|
|
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. August 31. - 12:30)
Nekem vhogy nem jönnek be az ilyen full extrás telók, túl sok. Az ilyen a wall street-i üzletembereknek való... 
mivel a szakmám, érdeklõdési köröm, hobbim nagyon gyakran igénylik hogy könnyen, bárhol és bármikor online tudjak lenni elõszór notebookot szereztem be de sajna azt nem lehet és nincs is kedvem mindig mindenhová cipelni úgyhogy ez a PPC egészséges kompromiksz
A legjobban az tetszik benne hogy WIN operációs rendszer van benne és teljesen bármit lehet benne csin akár egy asztali PCn ( pl. meglepetésemre a CAD applikációk se kivétel). Hála a XDA fórumnak nagyon sok nyitott és sokak által módosított ROMok álnak rendelkezésemre amelyek közül elég kiválasztani egyet és azt személyre szabni. Így csak a fantázia szabhat határokat.
2009. augusztus 31. 14:11
|
FNorbertoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 4 Azonosító: 52558 offline
|
Nekem egy elsõ generációs iPhone-om van, 16GB-os.
Jól elvagyok vele, bár vannak dolgai amikkel kihoz a béketûrésbõl.
Ha majd lecserélem akkor valamilyen Android OP-rendszeres HTC-re váltok.
Jól elvagyok vele, bár vannak dolgai amikkel kihoz a béketûrésbõl.
Ha majd lecserélem akkor valamilyen Android OP-rendszeres HTC-re váltok.
2009. szeptember 01. 11:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Legelsõ telefonom Alcatel volt. Bírtam egy ideig, aztán váltottam Nokiára. Évek óta csak Nokiát használom. (Na jó, nem egyet, több volt
) Bevált, strapabíró, egyszerû menü, mégis okos. Mindegyik Nokia sokat kibírt. Ejtettem már fürdõvízbe (véletlenül), esett már a földre ki tudja hányszor - mégis kibír mindent! Nem adnám oda semmiért. Zene is jól szól képek is szépek, nem utolsó sorban tetszenek a Nokia telóhoz készült progik
2009. szeptember 02. 20:41
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(dijja @ 2009. September 2. - 18:08)
Elsõ két telefonom a Sony Ericsson elõtt.
A különbség csak annyi hogy az én Siemensemnek kék volt a kijelzõje.
A különbség csak annyi hogy az én Siemensemnek kék volt a kijelzõje.
nekem is volt C55-m
az elsõ telefonom Siemens A40 volt,aztán a C55,utána Samsung õõõ valami nem emlékszem rá,csak 2 hétig volt nálam utána passzoltam anyumnak
2009. szeptember 02. 21:25
|
Balu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 871 Csatolások: 628 Azonosító: 211 offline
|
Én nem vagyok nagyon mobilos, azaz nem sûrûn váltogatom a cuccot, de azért akadt 1-2 az utóbbi hát pár évben.
Még filózom, mert lehet kihagytam valamit.
Képek NEM sorban, szerintem mindegyiket fel lehet ismerni.
A mostani az E51 majdnem lassan 1 éve, nem nagyon nyúzom, de hibátlan készülék és szerintem gyönyörû, öröm mikor ránézhetek.

Volt még valami ehhez hasonló Samsungom is, de azt annyira utáltam, hogy visszakértem a 6610-emet.
Még filózom, mert lehet kihagytam valamit.
Képek NEM sorban, szerintem mindegyiket fel lehet ismerni.
A mostani az E51 majdnem lassan 1 éve, nem nagyon nyúzom, de hibátlan készülék és szerintem gyönyörû, öröm mikor ránézhetek.
Volt még valami ehhez hasonló Samsungom is, de azt annyira utáltam, hogy visszakértem a 6610-emet.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.