Egyébként Sony Ericsson k700i, jó kis teló, csak a billentyűi lehetnének fémek/kemény műanyagok...
Mobil Telefon - Cell Phone
2005. december 06. 18:21
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Tudtátok, h a mobiltelefon az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban a férfiak azzal dicsekszenek, h melyiküké a kisebb?
Egyébként Sony Ericsson k700i, jó kis teló, csak a billentyűi lehetnének fémek/kemény műanyagok...
2005. december 06. 20:15
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Idézet(LeonSilver @ 2005, December 6. - 18:21)
Tudtátok, h a mobiltelefon az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban a férfiak azzal dicsekszenek, h melyiküké a kisebb?
Ha nem lenne a "30 ezernél többet nem adok egy telóra" elvem, akkor tutira ilyet vettem volna. Különösen a kijelzője tetszik, hihetetlen szép színei vannak.
2005. december 06. 20:56
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Nekem most egy Sony - Ericsson K750i-m van. Naagyon meg vagyok vele elégedve
Láttam, hogy raktatok fel képeket, amiket a telefonnal csináltatok, gondoltam dobok fel párat én is. Ezek nem rég készültek egy cukrászati kiállításon. Szerintem elég jók lettek.
Akkor itt hugomra rátört a virágmánia:
És a végére egy benti és egy kinti kép ( jó dolog nálunk macskának lenni
2005. december 07. 19:02
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
Na nekem volt:
Motorola v.2288 - nagyon jó telcsi, főleg a rádiója
Ericcson R600 - ellenségemnek sem kívánnám, a világ legszarabb telefonja
Motorola C333 - na ez már hagyott kívánni valót magaután
Jelenleg van:
Samsung V200 - 2,5 éve nyüstölöm, nagyon jó telcsi, arra nagyon jó volt, hogy beleszeressek a Samsungokba
http://samsung.novymobil.cz/cnt/phn/samsun...V200-f-6860.jpg
Jövőbeni terv: (ha végre kiadnák)
Samsung P850 vagy Z700 (3G) - a két telcsi csak a 3G-ben különbözik, flippes, és 3 Megapixeles kamerája van
http://www.mtconsultancy.nl/modules/Review...amsung/z700.jpg
Mióta flippes telcsim van, azóta rájöttem, hogy csak flippeset szabad venni!
Motorola v.2288 - nagyon jó telcsi, főleg a rádiója
Ericcson R600 - ellenségemnek sem kívánnám, a világ legszarabb telefonja
Motorola C333 - na ez már hagyott kívánni valót magaután
Jelenleg van:
Samsung V200 - 2,5 éve nyüstölöm, nagyon jó telcsi, arra nagyon jó volt, hogy beleszeressek a Samsungokba
http://samsung.novymobil.cz/cnt/phn/samsun...V200-f-6860.jpg
Jövőbeni terv: (ha végre kiadnák)
Samsung P850 vagy Z700 (3G) - a két telcsi csak a 3G-ben különbözik, flippes, és 3 Megapixeles kamerája van
http://www.mtconsultancy.nl/modules/Review...amsung/z700.jpg
Mióta flippes telcsim van, azóta rájöttem, hogy csak flippeset szabad venni!
2006. május 20. 16:59
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005. December 4. - 15:35)
Akkor csatolom a telefonom képeit!

Nem a topik kedvéér fényképeztem, csak emlékeztem hogy valamelyik táramon fennt rohad...
In memoriam...
De már nem is bánom, mert megvan az új csodafonom:

Az utóbbi 3 évbe talán ez volt a legnagyobb informatikai beruházásom.
2006. május 21. 12:00
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
N3210 --> Motorola V3360 --> N3210 --> N3510 --> N3510i --> N6600 --> Siemens Xleibri8.
Most a 6600 és a Xelibri8 van meg. Nekem nem is kell több a 6600nál. minden elmegy vele, ami kell, fényképezni ott a fényképező, tehát kamera nem fontos.
Most a 6600 és a Xelibri8 van meg. Nekem nem is kell több a 6600nál. minden elmegy vele, ami kell, fényképezni ott a fényképező, tehát kamera nem fontos.
2006. május 21. 19:16
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
6 éve vagyok mobiltelefonelőfizető, és azóta minden 2. évben lecserélem a telefonom. Nagyon meg vagyok elégedve a Panasonic márkával. Csak ilyen telefont vagyok hajlandó vásárolni.
2006. május 21. 19:26
|
TheLarchvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.21. Hozzászólás: 399 Csatolások: 71 Azonosító: 13524 offline
|
Idézet(Mr. Hollywood @ 2006. May 21. - 19:16)
Nagyon meg vagyok elégedve a Panasonic márkával. Csak ilyen telefont vagyok hajlandó vásárolni.
Ismerem az érzést.
2006. május 21. 19:38
|
majordirkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 15205 offline
|
6 és fél éve, nem inkább negyed, rámsoztak egy 3310-est, mondván kell ott a fővárosban.
Azóta hűséges társ és nagyon megbizhatóan müködik.
Minden funkciója engem szolgál és nem én azokat. Lehet vele telefonálni és szöveges üzeneteket váltani, kell enél több?
Mostanában kezdtem el nézegetni a fönököm teloját, mert az fenemód lapos és flipes.
Azóta hűséges társ és nagyon megbizhatóan müködik.
Minden funkciója engem szolgál és nem én azokat. Lehet vele telefonálni és szöveges üzeneteket váltani, kell enél több?
Mostanában kezdtem el nézegetni a fönököm teloját, mert az fenemód lapos és flipes.
2006. május 21. 20:37
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Nekem ilyen telefonom volt kb. 4 évig. 
Nokia 3330

Most meg ez van kb. egy hete.
Nokia 6020

Az előző igencsak hűséges társ volt, és még most is hiba nélkül működött, de már úgy éreztem, hogy ideje lenne lecserélni.
Úgy voltam vele, hogy megint Nokiát szeretnék venni, és amikor elkeztem nézegetni a kínálatot, rájöttem, hogy a 6020-nál bonyolultabb telefon nekem nem is kell. Főleg hogy az árát is elfogadhatónak tartottam (mondjuk kb. másfél hónappal ezelőtt jóval olcsóbban adták, akkor kellett volna megvenni, de most már mindegy).
Szóval most már ha nagyon akarok, akkor tudok fényképezgetni, van rajta infra is, valamint csomó olyan dolog ami az előzőben nem volt, de most már jó ha van. Úgyhogy király.
Nokia 3330

Most meg ez van kb. egy hete.
Nokia 6020

Az előző igencsak hűséges társ volt, és még most is hiba nélkül működött, de már úgy éreztem, hogy ideje lenne lecserélni.
Úgy voltam vele, hogy megint Nokiát szeretnék venni, és amikor elkeztem nézegetni a kínálatot, rájöttem, hogy a 6020-nál bonyolultabb telefon nekem nem is kell. Főleg hogy az árát is elfogadhatónak tartottam (mondjuk kb. másfél hónappal ezelőtt jóval olcsóbban adták, akkor kellett volna megvenni, de most már mindegy).
Szóval most már ha nagyon akarok, akkor tudok fényképezgetni, van rajta infra is, valamint csomó olyan dolog ami az előzőben nem volt, de most már jó ha van. Úgyhogy király.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: