Starity

Megvan az új Pókember?!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 23. 13:43 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Már írtunk arról, hogy Tobey Maguire búcsút mondott a negyedik Pókember-opusznak, és természetesen felmerült a lehetõsége annak, hogy a fiatalokat abszolút vászon elé vonzó Robert Pattinson vagy a szexi ifjú titán, Chace Crawford lesz az új pókeember. Most egy újabb név került a kalapba.

Az új jelölt a szerepre a hollywoodi verebek csiripelése szerint pedig nem más, mint David Henrie, Varázslók és Waverly helybõl sztárja. A választás annál is inkább reálisnak tûnik, mivel kiderült, hogy a film elsõsorban a fiatal Peter Parker évei körül forog majd…

„Nagyon boldog vagyok, hogy egyáltalán szóba került a nevem. Óriási megtiszteltetés lenne, egy igazi álomszerep számomra!” - mondta Henrie az OK! magazinnal csütörtökön, a Legion premierjén.

Egyelõre még nincs hivatalos döntés, de a rajongók már most levelekkel bombázzák a rendezõt, hogy Robert-et, Chace-t vagy Henrie-t válassza-e a produkció a szerepre…

Nekem õ ésszerû választásnak tûnik , remélem hogy õ lesz biggrin.gif wink.gif wink.gif
2010. január 23. 13:46 #2
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Aham. Ezek szerint nem nézem meg ezt a részt...Komolyan, most a pubertásuk elején járó, diznicsatorna elõtt nevelkedett generációnak csinálják a filmet?
Remélem hanamontana énekli a betétdalt...
2010. január 23. 13:48 #3
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet(nozso13 @ 2010. January 23. - 13:46)
Aham. Ezek szerint nem nézem meg ezt a részt...Komolyan, most a pubertásuk elején járó, diznicsatorna elõtt nevelkedett generációnak csinálják a filmet?

Attól hogy valaki Disney sztár még lehet jó színész wink.gif wink.gif
Ha azt gondolod hogy nem lesz jó a film mert esetleg õ fog benne szerepelni , az szerintem nem igaz , de most komolyan nem kell beskatulyázni senkit , szerintem egy Disney sztár is képes eljátszani egy ilyen szerepet beer.gif
2010. január 23. 13:50 #4
- törölt felhasználó -    

rohog.gif _nevet.gif

Akkor szerinted ki lenne a legjobb erre a szerepre? Nem azt mondom, én sem látnám szívesen Robert Pattinsont benne, Chace-t meg nem lehet elcsúnyítani blush.gif Akkor mégis kit? Ez a fiú nem túl szimpatikus, viszont tény, hogy van egyfajta..."lúzeres" feje laugh.gif
2010. január 23. 13:50 #5
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(House Of Wax @ 2010. January 23. - 13:48)
Attól hogy valaki Disney sztár még lehet jó színész  wink.gif  wink.gif
Ha azt gondolod hogy nem lesz jó a film mert esetleg õ fog benne szerepelni , az szerintem nem igaz , de most komolyan nem kell beskatulyázni senkit , szerintem egy Disney sztár is képes eljátszani egy ilyen szerepet  beer.gif

Nem a képességeivel van a bajom, hanem azzal, hogy az õ promóciós értéke messze nem ér fel, egy másik hasonló korú emberrel. Az õ bázisközönsége az elõbb említett réteg, az õ szerepeltetésével, így valószínû, hogy ezek megnyerése a cél. Ami azért gond, mert az ilyen tinifilmeknek általában se füle se farka még akkor sem, ha mondjuk Pókember néven fut...
2010. január 23. 14:04 #6
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106

Akkor legalább az jó lenne. biggrin.gif

Egyébként tényleg mindent megtesznek, hogy elvegyék a kedvemet a filmtõl, egyik rossz döntés a másik után... dry.gif

Ha ajánlani kéne valakit, mondjuk ott van Drake Bell, aki a Superhero Movie-ban nagyon jó volt szerintem. biggrin.gif
2010. január 23. 21:51 #7
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Jaj, ne már... Mondjuk egy kicsit Peter Parkeres a feje xD

Nem akarok új Pókember :'( De ha lesz, akkor vmi ismeretlen legyen, akibõl sztár tudnak faragni...
2010. január 23. 22:25 #8
Alexa555
Alexa555
visszatérő vendég
Hozzászólás: 167
Csatolások: 98
Azonosító: 8551

Hát igen, valóban gáz...ha már 4. részt csinálnak, nyerték volna meg valahogy a régi szereplõket és csinálnának egy rendes új részt. nem szeretem ezeket a "karakter tinikorában" játszódó filmeket.sad.gif A Pókember pedig csak Tobey Maguire lehet:(.
egyébként meg ki a tököm az a hanamontana?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!