Cím: Season of the Witch / A boszorkány évada
Bemutató (USA): 2010. március 19.
Mûfaj: Thriller, Fantasy, Misztikus
Rendezõ: Dominic Sena
Forgatókönyvíró: Bragi Schut Jr.
Szereplõk: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Claire Foy, Robbie Sheehan, Stephen Graham, Ulrich Thomsen
Filmstúdió: Lionsgate
Leírás:
Dominic Sena, a Kardhal és a Tolvajtempó rendezõjének legújabb filmje Nicolas Cage fõszereplésével a XIV. századi Franciaország kegyetlen világában játszódik. Behman (Nicolas Cage) lovagot bajtársával, Felson-nal (Ron Perlman) együtt tér vissza szülõvárosába, ahol a fekete pestis pusztít. A sokak által vitatott egyház boszorkányságot sejt a pestis hátterében, ezért a két lovagnak megparancsolja, hogy keressenek meg egy boszorkánysággal gyanúsított nõt (Claire Foy), és szállítsák el õt egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek végrehajtanak rajta egy rituálét, ami reményeik szerint véget vet a halálos kórnak. A küldetéshez csatlakozik egy pap, (Stephen Campbell Moore), egy elkeseredett lovag (Ulrich Thomsen), egy vándor csaló és egy fiú (Robert Sheehan) , aki arról álmodozik, hogy egyszer lovag lesz. Amikor viszont a csapat a kolostorba ér, szörnyû felfedezést tesznek… A film több jelenetét is Magyarországon forgatták.
Season of the Witch / Boszorkányvadászat (2010)
2011. július 09. 12:04
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
A történet eleinte nekem sem tetszett (mármint, mikor olvastam), de most, hogy megnéztem (ma
) überkirály volt
Imádom a Nicolas Cage-filmeket, szóval nálam ez is nagy sikert aratott. Néhol morbid, néhol undorító, néhol pedig vicces jelentek tarkítják ezt a filmet.
Biztos vagyok benne, hogy nem most néztem meg utoljára
Köszi a képeket
Imádom a Nicolas Cage-filmeket, szóval nálam ez is nagy sikert aratott. Néhol morbid, néhol undorító, néhol pedig vicces jelentek tarkítják ezt a filmet.
Biztos vagyok benne, hogy nem most néztem meg utoljára
Köszi a képeket
2012. február 19. 09:36
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Csak most láttam a tv-ben de egyszerûen imádtam.Egyre jobban kezdenek tetszeni a Nicholas Cage-es filmek, mivel tényleg nagyon jó filmekben vállal szerepet.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

1 felhasználónak tetszik: