Nina Dobrev & Ian Somerhalder - Nina Dobrev's birthday at Asia de Cuba
2010. április 17. 18:31
|
Nauszikaa23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 125294 offline
|
Felnőhetne.... Tiara...?????
2010. április 18. 15:51
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Mi a baj a tiarával? Én is kaptam a 22-ik szülinapomra, halál buli. Ő lett az este hercegnője
Szerintem nem gáz, főleg egy ilyen herceggel.
2010. április 20. 17:45
|
Vadmacsekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 125488 offline
|
Jesszus Tiara??? Egy 5 éves kislány talán cukin néz ki tiarával!! Bár lehet hogy ezzel csak a szellemi szintjét mutatja be!! Szal nem kell fikázni a barátnőm véleményét mert nagyon is sokan gondolják úgy hogy ez inkább gááááz!!
2010. április 20. 17:52
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet (Vadmacsek @ 2010.04.20. 17:45)
Jesszus Tiara??? Egy 5 éves kislány talán cukin néz ki tiarával!! Bár lehet hogy ezzel csak a szellemi szintjét mutatja be!! Szal nem kell fikázni a barátnőm véleményét mert nagyon is sokan gondolják úgy hogy ez inkább gááááz!!
Nem lehet,hogy egy kicsit féltékeny vagy?
Amúgy aranyosak együtt és a tiarával sincs semmi gond
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
2010. április 20. 17:56
|
Vadmacsekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 125488 offline
|
Nem vagyok féltékeny, mert nem jön be a srác!!!(a csaj se) Egyébként is ha megnézitek kicsit jobban azt a "fantasztikusan űbercuki tiarát" láthatod hogy valami "made in China" tipusú tiara jellegű csodakorona, mert még egy kő is hiányzik belőle!!!! ennyi
2010. április 20. 18:00
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Vadmacsek @ 2010.04.20. 17:56)
Nem vagyok féltékeny, mert nem jön be a srác!!!(a csaj se) Egyébként is ha megnézitek kicsit jobban azt a "fantasztikusan űbercuki tiarát" láthatod hogy valami "made in China" tipusú tiara jellegű csodakorona, mert még egy kő is hiányzik belőle!!!! ennyi
Neeeee, úúúristeeen, téééényleg
jesszusom
2010. április 20. 18:05
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Senki nem fikázta senkinek a véleményét. Van, akinek tetszik a tiara, van akinek nem. Ha "made in china" akkor meg "made in china"... ti nem szoktatok bolondozni néha egy kép kedvéért? Nem értem a kiakadás tárgyát.
Egyébként meg nem kötelező, hogy bejöjjön egyikük sem. Van, aki szereti őket, van aki nem... a fórumon nem kötelező azokhoz írni, akiket nem szerettek, sőt... az a lényege, hogy a kedvenceiteket megtaláljátok. Alapszabály, hogy nem fikázzuk a másik kedvencét...
Egyébként meg nem kötelező, hogy bejöjjön egyikük sem. Van, aki szereti őket, van aki nem... a fórumon nem kötelező azokhoz írni, akiket nem szerettek, sőt... az a lényege, hogy a kedvenceiteket megtaláljátok. Alapszabály, hogy nem fikázzuk a másik kedvencét...
2010. április 20. 18:11
Szerintem nincs semmi baj a tiarával...
Szerintem az a gáz ha egy ember túlságosan komoly, nem tud kicsit kikapcsolódni, stb.
Addig jó míg fiatal a test és a lélek egyaránt...
Nem mindenki akar 20 évesen 40-nek tűnni
Szerintem az a gáz ha egy ember túlságosan komoly, nem tud kicsit kikapcsolódni, stb.
Addig jó míg fiatal a test és a lélek egyaránt...
Nem mindenki akar 20 évesen 40-nek tűnni
2010. április 20. 20:18
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.20. 18:05)
Senki nem fikázta senkinek a véleményét. Van, akinek tetszik a tiara, van akinek nem. Ha "made in china" akkor meg "made in china"... ti nem szoktatok bolondozni néha egy kép kedvéért? Nem értem a kiakadás tárgyát.
Esetemben azért remélem érezted az iróniát
2010. november 07. 21:52
Idézet (Vadmacsek @ 2010.04.20. 17:56)
Nem vagyok féltékeny, mert nem jön be a srác!!!(a csaj se) Egyébként is ha megnézitek kicsit jobban azt a "fantasztikusan űbercuki tiarát" láthatod hogy valami "made in China" tipusú tiara jellegű csodakorona, mert még egy kő is hiányzik belőle!! ennyi
Úristen, te jól vagy édesem? Ha meg nem tetszik akkor minek szólsz hozzá, istenem..
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. július 29. 00:50
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nagyon aranyosak!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.