Nem volt okos nyilatkozat, de legalább õszinte, nem képmutató, mint a többiek, mert nagy részüket biztos nem érdekli pár percnél tovább, amíg a hírekben látják.
Idézet(nozso13 @ 2010. January 20. - 12:56)
Inkább ne beszéljen róla, mint a szutykos lemezét elõrébb helyezze pár tízezer ember életénél.
Megint egy szívtelen kérdés: Miért legyen neki fontos egy rakás ismeretlen ember egy messzi országban? Ha most lenne 10 millió forintom, amit nem tarthatnék meg, én sem oda küldeném, hogy azt vagy jól szétosszák vagy eltûnjön valaki zsebében vagy valahol elvesszen út közben, esetleg a rendbontások miatt pocsékba menjen. Inkább olyan helyre adnám, ami engem igenis érdekel, amihez kötõdök valamilyen módon.
Tudom, ez nem épp olyan felfogás, mint amit a Star Trekben lehet látni, de nem is egy olyan "ideális" világban élünk. Sajnálom õket, de már ott vannak azok, akik erre tették fel az életüket, hogy másokon segítsenek és a celebek, gazdag emberek, politikai szervezetek, egyebek is küldik a támogatást, a híreket megnézem, hogy áll a helyzet, de ennél jobban nem izgat a dolog.
Idézet(nozso13 @ 2010. January 20. - 12:56)
Ezer dolga van...rohadtul tudom sajnálni, kezdjek adománygyûjtésbe?

Nem, el lehet siklani afelett, amit mondott, nem volt benne semmi különös.