Én egy igazán félelmetes horrort/thrillert keresek. Imádom a borzongást, de már régóta nem láttam olyan filmet, amin tudtam volna félni. Az agyam teljesen hozzászokott már az ilyen jellegû filmekhez és már egyiken se vagyok képes félni. Most a világon létezõ legijesztõbb filmet keresem, mert félelem nélkül nem lehet teljesen élvezni a filmet. Így is szeretem, mert érdekesek, de szeretnék végre egy olyat látni, ami után nem merek elaludni. Légyszi segítsetek. Az Átok, Tükrök, 1408, Ragyogás stb... nagyon jók észeket imádom, de túl gyengék. Ezeknél sokkal félelmetesebb kell. Elõre is köszi a segítséget.
Találd meg a neked való filmet!
2010. január 14. 22:52
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Írd le, hogy milyen filmet keresel és ha valaki ismer hasonlót az javasolja.
Én egy igazán félelmetes horrort/thrillert keresek. Imádom a borzongást, de már régóta nem láttam olyan filmet, amin tudtam volna félni. Az agyam teljesen hozzászokott már az ilyen jellegû filmekhez és már egyiken se vagyok képes félni. Most a világon létezõ legijesztõbb filmet keresem, mert félelem nélkül nem lehet teljesen élvezni a filmet. Így is szeretem, mert érdekesek, de szeretnék végre egy olyat látni, ami után nem merek elaludni. Légyszi segítsetek. Az Átok, Tükrök, 1408, Ragyogás stb... nagyon jók észeket imádom, de túl gyengék. Ezeknél sokkal félelmetesebb kell. Elõre is köszi a segítséget.
2010. január 14. 23:05
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Paranormal Activity:
http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
nem a legizgibb, ha a film egészét nézed. de ami ijesztgetni akar az tutira jó
még most is félek egy kicsit h belegondoltam
http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
nem a legizgibb, ha a film egészét nézed. de ami ijesztgetni akar az tutira jó
2010. január 14. 23:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Köszi, de már láttam. Sajnos rám még annyira se hatott, mint pl. a Fûrész.
Valami igazán különlegeset keresek, amit alig tudok végignézni és utána nem merem lekapcsolni a lámpát és képtelen vagyok elaludni tõle. Azért köszi a tippet.
2010. január 14. 23:14
Idézet(Rap4ever8 @ 2010. January 14. - 23:11)
Köszi, de már láttam. Sajnos rám még annyira se hatott, mint pl. a Fûrész.
Valami igazán különlegeset keresek, amit alig tudok végignézni és utána nem merem lekapcsolni a lámpát és képtelen vagyok elaludni tõle. Azért köszi a tippet. 
Igen, bátran írjanak akik tudnak ennyire ijesztõ filmet, amiben nem a vér mennyisége számít
P.A. az nekem is nagyon tetszett, a legelsõ horrorfilm amitõl megijedtem
elõre is köszi a tippeket
2010. január 14. 23:15
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Hétvégén láttam a Reinkarnáció címû japán filmet, alapvetõen nincs benne semmi különleges, sõt néha tök unalmas na és akkor jön a bumm. Bedob valami olyan jelenetet, amitõl az a bizonyos is megfagy az emberben.
Szerintem egyszer nézõs, de jó.
http://www.youtube.com/watch?v=RsN64WKa9-g...player_embedded
2010. január 14. 23:18
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Egyébként ezen az oldalon lehet nézelõdni, ha még nem ismernétek.
http://horrormirror.blog.hu/
http://horrormirror.blog.hu/
2010. január 14. 23:19
Idézet(nozso13 @ 2010. January 14. - 23:18)
köszi
2010. január 14. 23:19
|
|
|
Idézet(nozso13 @ 2010. January 15. - 00:15)
Hétvégén láttam a Reinkarnáció címû japán filmet, alapvetõen nincs benne semmi különleges, sõt néha tök unalmas na és akkor jön a bumm. Bedob valami olyan jelenetet, amitõl az a bizonyos is megfagy az emberben.
Meg fogom nézni. Köszi a tippet.
2010. január 15. 03:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ha horror, akkor Clive Barker filmek.
A Hellraiser sorozatból az elsõ 7 nekem tetszett, a 8. viszont nem érdemli meg sajnos ezt a becses nevet. Horrornak elmegy, de Hellraiser filmnek kevés. A Candyman (Kampókéz) trilógiából még csak az elsõ kettõt láttam, az elsõ nagyon jó, de a második sem marad el sokkal. A Midnight Meat Train szintén erõsen ajánlott. A Lord of Illusions is, ebben Scott Bakula alakítja Harry D'Amourt.
És megemlíteném még a Teddy Scares címû rövid animációs filmet, Linda Blais és maga Clive Barker is a hangját adta hozzá.
http://www.youtube.com/watch?v=qCXIzS_iY0k
Végül egy 2005-ös fekete-fehér, 47 perces némafilmet is ajánlanék, a Call of Cthulhu-t, ami hûen visszaadja HP Lovecraft novelláját. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=XHuY2wXTd0o
És megemlíteném még a Teddy Scares címû rövid animációs filmet, Linda Blais és maga Clive Barker is a hangját adta hozzá.
Végül egy 2005-ös fekete-fehér, 47 perces némafilmet is ajánlanék, a Call of Cthulhu-t, ami hûen visszaadja HP Lovecraft novelláját. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=XHuY2wXTd0o
2010. január 15. 04:08
Közel sem horror, de borzongani, hosszan merengeni, dilemmába esni több, mint tökéletes: Oldboy
2010. január 15. 17:00
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Rap4ever8 @ 2010. January 15. - 00:11)
Valami igazán különlegeset keresek, amit alig tudok végignézni és utána nem merem lekapcsolni a lámpát és képtelen vagyok elaludni tõle.
Ez miért jó?
2010. január 15. 17:22
|
|
|
Idézet(Christo @ 2010. January 15. - 18:00)
Ez miért jó?
Nekem kiskoromban kábé csak rémálmam voltak, azért is válogatom meg az ilyen filmeket, mert elég fogékony vagyok a parára 
Nem tudom mire jó, de én valamiért szeretek/szerettem félni. Nem a valódi félelmet szeretem, amikor tényleg veszélyben vagyok, hanem azt, amikor biztonságban vagyok, de felmegy az adrenalin és végig parázok. Egyszer sajnos meg kellett tapasztalnom a valódi félelmet és azóta nem tudok semmitõl félni. Szeretném megtudni, hogy egyáltalán képes vagyok-e még a félelemre. Az egyik barátnõm szerint azért nem tudok félni egy filmen se, mert már tudom, hogy milyen a valódi félelem és amit a történtek elõtt félelemnek hittem az csak izgalom és ezért soha nem fogok olyan filmet találni, amin félhetnék, mert ahhoz valódi veszélyre van szükség. Ettõl függetlenül én tovább keresek, mert nem vagyok biztos az elméletében. Így is élvezem a filmeket, de azt szeretem, ha igazán nagy hatással vannak rám. Várom a további tippeket a világ legijesztõbb filmjéhez.
A többieknek köszönöm a tippeket.
2010. január 15. 21:58
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nekem egy olyan jó kis thriller kéne, amiben egy pszichopata gyilkolja a népet vagy valami ilyesmi, de azért ne a vér legyen csak benne
Pl. mint az Alphabet Killer...
Nem kérek bele misztikus(természetfeletti) szálat, ha lehet
Nem kérek bele misztikus(természetfeletti) szálat, ha lehet
2010. január 15. 22:21
|
Tálibetutálibeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 6 Azonosító: 87948 offline
|
Rap4ever8-nek: Más világ,A kör
Christo-nak:Hetedik
2010. január 15. 22:40
|
|
Christo |
|
Idézet(Tálibetutálibe @ 2010. January 15. - 23:21)
Jah, ezt már sokszor ajánlották más emberkéknek. Akkor lehet bepróbálom én is... köszi
2010. január 15. 22:56
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Tálibetutálibe @ 2010. January 15. - 22:21)
Uuuh, a Hetedik valami iszonyat nagy film. Mindenkinek látni kell, kötelezõ mû.
2010. január 15. 23:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én is imádom a horror filmeket, szóval megértem miért ezt a mûfajt szereted. Van egy torrent oldal, ahol csak horror filmek vannak
HENTELÉS
Én innen szoktam szemezgetni.
A baltát eléggé undorítónak találtam, vagy a 28 nappal késõbbet is. Igaz ezek már régi filmek, szóval valószínû, hogy láttad õket. Nekem tetszett az aki bújt, aki nem 1-2, Doom, Rémálom az Elm utcában részek, halálos kitérõ, ház a Kísértet-hegyen, Silent Hill, szellemhajó, viasztestek, Rémségek könyve 1-3, mezsgye, Halloween részek, Ezt éld túl, Dracula 2-3, az átok (the grudge és a the haunting is), angyalok háborúja részei. (Hirtelen ezek jutottak eszembe)
és Stephen King filmjei mindig bejönnek
HENTELÉS
A baltát eléggé undorítónak találtam, vagy a 28 nappal késõbbet is. Igaz ezek már régi filmek, szóval valószínû, hogy láttad õket. Nekem tetszett az aki bújt, aki nem 1-2, Doom, Rémálom az Elm utcában részek, halálos kitérõ, ház a Kísértet-hegyen, Silent Hill, szellemhajó, viasztestek, Rémségek könyve 1-3, mezsgye, Halloween részek, Ezt éld túl, Dracula 2-3, az átok (the grudge és a the haunting is), angyalok háborúja részei. (Hirtelen ezek jutottak eszembe)
2010. január 15. 23:12
|
|
Christo |
|
Idézet(Bessie @ 2010. January 16. - 00:01)
Én is imádom a horror filmeket, szóval megértem miért ezt a mûfajt szereted. Van egy torrent oldal, ahol csak horror filmek vannak
HENTELÉS
HENTELÉS
Ú az Ezt éld túl az nagyon jó... azon paráztam rendesen, volt egy hangulata...full sötétben néztem
2010. január 16. 12:54
Idézet(bajer @ 2010. January 15. - 22:56)
Uuuh, a Hetedik valami iszonyat nagy film. Mindenkinek látni kell, kötelezõ mû.
A Fight Club mellett, Fincher második legjobb filmje szerintem. 
Teljesen egyetértek! Fincher bácsi tud egyet s mást
Az Angyalszív-et is nagyon ajánlom, Alan Parker kultfilmje.
2010. január 16. 13:26
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Resurrection/Feltámadás
Christoper Lambert a fõszereplõ, nekem nagyon tetszik ez a film.
Azt mondják, hasonlít a Hetedikre (azt még nem láttam).
Christoper Lambert a fõszereplõ, nekem nagyon tetszik ez a film.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: