A Buddy TV egy összeállítást készített, hogy kiket látnának szívesen újra a televízióban.
Ti kire / kikre szavaznátok?
Buddy TV listája:
1.Emma Caulfield
2.Brendan Fehr
3.Tom Cavanagh
4.Kyle Gallner
5.Autumn Reeser
6.Jeffrey Dean Morgan
7.Allison Janney
8.Jason Dohring
9.Liza Weil
10.Steve Howey
11.Jewel Staite
12.Adam Brody
13.Sabrina Lloyd
14.Lauren Ambrose
15.Wentworth Miller
Akiket újra látnánk a tv-ben
2010. január 10. 20:11
én Jeffrey Dean Morgan-re szavaznék!!!!
ha többre is lehet, akkor még Adam Brody-ra is
ha többre is lehet, akkor még Adam Brody-ra is
2010. január 10. 23:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jeffreyt én is nagyon szeretem. Szívesen látnám még Eliza Dushkut, Elisha Cuthbert-et, Alyssa Milano-t, Rose McGowant, James Marsterst, Ali Lartert, Eddie Cibriant, Christopher Ecclestont, John Barrowmant, William Fitchtnert, Katie Cassidyt, Kerr Smitht, Brendan Fehrt, Kyle Gallnert, Charisma Carpentert, Alexis Bledelt, Billie Pipert, Matt Bart, James Marsdent, Michael Landest, Matthew Lillardot, vagy Matt Lantert
2010. január 11. 06:14
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
1. Sabrina Lloyd - Imádtam a Sliders-ben és miatta néztem meg pár Numbers epizódot is eleinte.
2. Jeffrey Dean Morgan - A Supernatural-ban nagyon jó volt.
3. Liza Weil - A Szívek szállodájában kedveltem és szép nõ is, szóval, jöhet õ is.
A listán nem szereplõk közül elsõsorban pár Star Trek színészt/színésznõt (Nana Visitor
, Andrew Robinson, Colm Meaney, Avery Brooks, Rene Auberjonois...) lánték szívesen újra, minél nagyobb szerepekben.
2. Jeffrey Dean Morgan - A Supernatural-ban nagyon jó volt.
3. Liza Weil - A Szívek szállodájában kedveltem és szép nõ is, szóval, jöhet õ is.
A listán nem szereplõk közül elsõsorban pár Star Trek színészt/színésznõt (Nana Visitor
2010. március 02. 16:20
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet(Bessie @ 2010. January 10. - 23:17)
Jeffreyt én is nagyon szeretem. Szívesen látnám még Eliza Dushkut, Elisha Cuthbert-et, Alyssa Milano-t, Rose McGowant, James Marsterst, Ali Lartert, Eddie Cibriant, Christopher Ecclestont, John Barrowmant, William Fitchtnert, Katie Cassidyt, Kerr Smitht, Brendan Fehrt, Kyle Gallnert, Charisma Carpentert, Alexis Bledelt, Billie Pipert, Matt Bart, James Marsdent, Michael Landest, Matthew Lillardot, vagy Matt Lantert 
A teljes listáddal egyetértek. Én is õket látnám újra szívesen. Fõleg James Marsterst.
2010. április 06. 19:09
Most legyek megkövezve, de újra nézném az Űrgammákat, meg a Simlis és a Szendét (Bruce Willis + Cibyl Sheperd).
Meg a Farm, ahol Élünk-et is...
Meg a Farm, ahol Élünk-et is...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: