Ez mi a nyű lehet?
Érdekes, hogy nem látom a system32 könyvtárban sem sehol máshol.
A kerió viszont hörög rá.
Virus? Trójai? Ie400kup.exe
2005. november 25. 18:55
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Security Task manager 
ott látod, hogy mi az ami necces a rendszer részéről. Sok sikert
ott látod, hogy mi az ami necces a rendszer részéről. Sok sikert
2005. november 25. 19:17
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, November 25. - 19:58)
Az a bajom, hogy ugye tudom hogy ez a gázos de hova bújt el a kis szemét? 
De ez a Security Task manager jó dolog. rá is teszem.
De ez a Security Task manager jó dolog. rá is teszem.
tegyed, mert az kitudja írtani!
még pár dolog ami nekem ilyenkor aktivitásba kerül :
Absolute Uninstaller
Advanced Uninstaller 2005
jv16 power Tools
Startup orgenizer
wintools
ezek azér együtt lezúznak mindent! remélem
2005. november 28. 16:17
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, November 25. - 21:06)
Okés megpróbálom.
Egy igen dögös ismerős
gépe így ha bele gebedek akkor is megcsinálom

Egy igen dögös ismerős
2005. november 28. 17:19
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
nem tudom ti mit csinaltok a gepetekkel, de nekem fent van lassan 4 honapja az xp. fent van mellette a nod32. es semmi balya a gepnek
lefuttatom 2 hetente a virus kerest. de en allitom,hogy a sok antispyware teszi tonkre a gepet
dc-zem mellette, napi szinten letoltok. minden weboldalt felkeresek amit csak lehet
es valoban semmi balya a gepnek.
lefuttatom 2 hetente a virus kerest. de en allitom,hogy a sok antispyware teszi tonkre a gepet
2005. november 28. 18:53
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(McGery @ 2005, November 28. - 17:19)
nem tudom ti mit csinaltok a gepetekkel, de nekem fent van lassan 4 honapja az xp. fent van mellette a nod32. es semmi balya a gepnek
dc-zem mellette, napi szinten letoltok. minden weboldalt felkeresek amit csak lehet
Az egy éves XP telepítésemet vinyóhalál vitte el... még most is azt használnám.
Mióta kénytelen voltam ujrahuzni, nincs fennt se virusírtó se antispy se tűzfal és a gép él és virul... Ha az ember ésszel használja a gépet, akkor nem fogja meglepetés érni.
2005. november 28. 19:06
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(McGery @ 2005, November 28. - 17:19)
Mint írtam nem az én gépem ezért nem is tudom mi lehetett a baj forrása. Az érdekes, hogy semmit sem csinál az említett alkalmazás egyedül a tűzfalnak csípi a szemét.
Amúgy NOD32 és kerio is fut a gépen. (és még az xp kis engedékeny tűzfalát sem lőtték le)
A sok antispy java tényleg több kárt csinál mint hasznot. Sőtt nem egy trójait ismerek ami antispynak álcázza magát.
2005. november 28. 19:11
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, November 28. - 18:53)
Az egy éves XP telepítésemet vinyóhalál vitte el... még most is azt használnám.
Mióta kénytelen voltam ujrahuzni, nincs fennt se virusírtó se antispy se tűzfal és a gép él és virul... Ha az ember ésszel használja a gépet, akkor nem fogja meglepetés érni.
hááát
Egy friss telepítés után tegyél ki a netre egy win98 at vagy ME-t kb 10 perc alatt full tele lesz szemétte, még akkor is ha egy weboldalt sem látogatsz meg, csakis online vagy.
Az XP beépített tűzfaláről annyit, hogy csinálj egy ftp kapcsolatot a totalcommanderrel. mikor felépül a kapcsolat a tűzfal megkérdezi, hogy oldja e fe a tiltást. Vicces csávó
Tűzfal nélkül én nem használnék gépet, ha ésszel használod a vírusirtót még megspórolhatod de tűzfal az kell.
2005. november 28. 19:38
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, November 28. - 19:11)
hááát 
Egy friss telepítés után tegyél ki a netre egy win98 at vagy ME-t kb 10 perc alatt full tele lesz szemétte, még akkor is ha egy weboldalt sem látogatsz meg, csakis online vagy.
Az XP beépített tűzfaláről annyit, hogy csinálj egy ftp kapcsolatot a totalcommanderrel. mikor felépül a kapcsolat a tűzfal megkérdezi, hogy oldja e fe a tiltást. Vicces csávó
Tűzfal nélkül én nem használnék gépet, ha ésszel használod a vírusirtót még megspórolhatod de tűzfal az kell.
Jah, azt elfelejtettem említeni, hogy NATolva vagyok.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: