Starity

Jordana Brewster - Cosmopolitan 2005. December /2x

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. november 24. 17:23 #1
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Ha már saii-nak megígértem, akkor megcsináltam. A második kép shoot változata asszem fent van (legalábbis mintha feltettem volna), viszont örömteli hír, hogy már magyar lapban is látható (ráadásul rögtön két egész oldalon) smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2005. november 24. 17:52 #2
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Idézet(otyg @ 2005, November 24. - 17:23)
Ha már saii-nak megígértem, akkor megcsináltam. A második kép shoot változata asszem fent van (legalábbis mintha feltettem volna), viszont örömteli hír, hogy már magyar lapban is látható (ráadásul rögtön két egész oldalon)  smileeee.gif

Nagyon jól tetted, hogy megcsináltad! meghajolo.gif
Tényleg jó látni, pedig itthon nem túl ismert.
Köszi! beer.gif
2005. november 25. 07:57 #3
saii
saii

StátuszDon't look away!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3873
Csatolások: 9261
Azonosító: 1360
Idézet(otyg @ 2005, November 24. - 17:23)
Ha már saii-nak megígértem, akkor megcsináltam. A második kép shoot változata asszem fent van (legalábbis mintha feltettem volna), viszont örömteli hír, hogy már magyar lapban is látható (ráadásul rögtön két egész oldalon)  smileeee.gif

Köszönöm kedves otyg rád mindig lehet számítani. Nagyon köszönöm, hogy megcsináltad nekem a képeket. Jordana ismét elbűvölően néz ki, de mikor nem biggrin.gif . Remélem ezentúl gyakrabban fog az itthona magazinok hasábjain, esetlegesen címlapjain szerepelni, mert igazán megérdemelné, mint ahogy azt is, hogy többen megismerjék, és megkedveljék idehaza.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok