Cím: The Town
Bemutató (USA): 2010. szeptember 10.
Mûfaj: Romantikus, Dráma
Rendezõ: Ben Affleck
Forgatókönyvírók: Ben Affleck, Peter Craig, Chuck Hogan
Szereplõk: Ben Affleck, Blake Lively, Chris Cooper, Jon Hamm, Rebecca Hall, Jeremy Renner
Filmstúdió: Warner Bros. Pictures
Leírás:
A Vicky Christina Barcelona címû filmmel egy csapásra ismertté vált Rebecca Hall, és a Reklámõrültek (Mad Men) címû tévésorozat fõszerepéért Golden Globe-bal díjazott Jon Hamm is csatlakoztak Ben Affleckhez, aki a Hideg nyomon (Gone Baby Gone) útán újra rendez. Az új filmjében, a The Townban Affleck a fõszerepet sem bízza másra, õ alakítja majd a bostoni bankrablót, aki az egyik balul sikerült rabláskor bennreked a pénzintézményben. Ahol is elbûvöli az egyik ott dolgozó hölgy (Hall), aki a kiútat jelentheti a szorult helyzetbõl. Az FBI is a lányban látja az esélyt, hogy becserkésszék a hírhedt bûnözõt, és az egyik ügynök (Hamm) szintén szemet vett a csinos banki alkalmazottra.
A film, Chuck Hogan regénye alapján, a Warner Bros. és a Legendary Pictures koprodukciójában készül.
The Town / Tolvajok városa (2010)
2010. szeptember 14. 17:19
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
brylyn1979
2011. november 27. 16:14
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
+5 poszter
2011. november 27. 16:27
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
+38 új HQ/UHQ still és zoli képei nagyobb méretben
Nagyon-nagyon jó film volt szerintem.
Rebecca
Nagyon-nagyon jó film volt szerintem.
Rebecca
2012. november 28. 18:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Milyen a film? Én tegnap végeztem ki a könyvet, és egyszerűen letargiás lettem a végén, hogy nem happy end a vége, és az egész tragédiával végződik. Érdemes elpazarolni rá másfél-két órát, vagy hagyjam a búsba a filmet? Meg az érdekelne még, hogy mennyire lett könyvhű alkotás? Imádtam a könyv minden egyes sorát, Doug karakterét nagyon megszerettem az alatt az 500 oldal alatt. A regény egyszerűen lenyűgöző volt, de, hogy a film is az-e, abban már azért kételkedek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.