Cím: From Paris with Love / Szeretettel Párizsból
Bemutató (USA): 2010. február 5.
Mûfaj: Thriller, Akció
Rendezõ: Pierre Morel
Forgatókönyvírók: Luc Besson, Adi Hasak
Szereplõk: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Amber Rose Revah, Melissa Mars, Richard Durden, Farid Elouardi
Filmstúdió: Lionsgate
Hivatalos honlap: http://www.frompariswithlovefilm.com/
Leírás:
Pierre Morel, az Elrabolva és a Banlieue 13 – A bûnös negyed rendezõjének új akció-thrillerében Richard Stevens (Jonathan Rhys Meyers) egy alacsony beosztású, nyugodt, csendes természetû titkosügynök, aki a Francia amerikai nagykövetségen dolgozik. Charlie Wax ügynök viszont éppen az ellentéte: magas beosztású, arrogáns, elõször-üt-aztán-kérdez természetû FBI-os, aki éppen Párizsba utazik, hogy megakadályozzon egy terrorista támadást. A két férfi üzletet köt egymással…
From Paris with Love / Szeretettel Párizsból (2010)
2010. január 16. 16:43
|
|
butterflyzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.20. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 8396 offline
|
I love Jonathan, he's absolutely gorgeous!!
2011. október 14. 13:03
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ajánló alapján érdekesnek tűnik
2011. október 14. 13:13
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Wax on, Wax off. Mekkora szöveg volt.
Nem láttad még? Nem rossz film egyébként, a két főszereplő nagyon jó benne.
Magyar szinkronnal viszont nem tudom ajánlani, pocsék lett sajnos, angolul sokkal jobb. Láttam mindkét variánst, és én inkább a felirat+angol verzióra voksolok
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.14. 13:03)
Ajánló alapján érdekesnek tűnik 
Magyar szinkronnal viszont nem tudom ajánlani, pocsék lett sajnos, angolul sokkal jobb. Láttam mindkét variánst, és én inkább a felirat+angol verzióra voksolok
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 14. 13:15
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.14. 13:13)
Wax on, Wax off. Mekkora szöveg volt.
Még nem láttam
Köszi, még szerencse hogy nem magyarul töltöttem le, ezek szerintem úgy nem éri meg
Sajnos nagyon sok filmet elront a szinkron
2011. október 14. 14:46
|
House Of Wax |
|
Hát ez egy krva jó film, már bocsánat a szóhasználatért
Csak ajánlani tudom mindenkinek
Boscorelli
2011. október 14. 16:21
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.14. 14:46)
Hát ez egy krva jó film, már bocsánat a szóhasználatért
Semmi baj, én nem sértődtem meg.
És valóban egy jó filmről van szól.
Igen, igazából a szinkron itt főképp azért rossz (szerintem), mert Travolta eredeti hangja sokkal jobb volt, és jobban passzolt Wax-hez, mint a szinkroné. Úgyhogy, nekem igazából csak ezért nem tetszett a magyar változat.
House Of Wax
2011. október 14. 16:22
|
House Of Wax |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.14. 16:21)
Semmi baj, én nem sértődtem meg.
Igen, igazából a szinkron itt főképp azért rossz (szerintem), mert Travolta eredeti hangja sokkal jobb volt, és jobban passzolt Wax-hez, mint a szinkroné. Úgyhogy, nekem igazából csak ezért nem tetszett a magyar változat.
Igen, belenéztem a magyar szinkronos ajánlóba és hát valóban nem igazán passzolt az eredeti hanghoz
Viszont ez a szöveg tényleg haláli : Wax on, Wax off
Boscorelli
2011. november 27. 19:07
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.14. 16:22)
Viszont ez a szöveg tényleg haláli : Wax on, Wax off 
Az már biztos, nekem is az volt a kedvencem.
+20 UHQ
Bocsi 3-4 kép már volt korábban, de megnéztem, és sokkal kisebbek azok, így gondoltam felrakom ilyen nagyban is.
2011. november 27. 19:18
|
House Of Wax |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.27. 19:07)
Az már biztos, nekem is az volt a kedvencem.
+20 UHQ
Bocsi 3-4 kép már volt korábban, de megnéztem, és sokkal kisebbek azok, így gondoltam felrakom ilyen nagyban is.
+20 UHQ
És ennek én nagyon örülök, köszi a képeket
Boscorelli
2011. november 28. 07:55
|
|
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline
|
Jó film, nekem is nagyon bejött! Mindig mondom: Travoltának csak rossz-fiút illetve kemény fickót kéne alakítania, abban zseniális!! (Lásd: Rés a pajzson, Ponyvaregény...stb.)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.