A GQ magazin hozta eddig a legtöbb hírességet a címlapján általában valamilyen erotikus, de nem meztelen fotóval. Az elmúlt tíz év 120 címlapja közül kiválasztották a 11 kedvencüket.
Lindsay Lohantõl kezdve, Megan Foxon át, Charlize Theronig a legtöbb híresség pózolt az elmúlt tíz évben a GQ magazin címlapján. A hírek szerint ennek a lapnak sikerül a legtöbb hírességrõl fotósorozatot készítenie.
A magazin az utóbbi tíz év 120 címlapja közül kiválasztotta a tizenegy kedvencét, amelyeket most meg is tekinthet. A képeken láthatjuk a 2004-ben még teljesen egészségesen kinézõ Lindsay Lohant, a néhány éve még egyáltalán nem piszkafa Angelina Jolie-t, sõt az azóta nagyjából teljesen eltûnt Jessica Albát is.
A GQ magazin 1931 óta mûködik, eredetlieg Gentlemen's Quarterly volt a neve és negyedévente jelentkezõ férfiaknak szóló divatmagazin volt. Mára kicsit átalakult, havilap lett belõle, és továbbra is a férfiaknak szól, de a divat mellett helyet kapnak benne az aligruhás nõk is.
A felmérések szerint a lap olvasóinak több mint hetven százaléka férfi, nagy részük egyedülálló. Az újsághoz kötik a metroszexualitás térhódítását az utóbbi idõben, sõt részben a szó elterjesztését is. Eddig 17 országban jelent meg a magazin országspecifikus verziója, hozzánk legközelebb a román GQ-t lehet megvenni.
Az évtized legjobb címlaplányai a GQ szerint
2009. december 29. 09:47
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A lányok szépek, bár van olyan kép ami nekem nem tetszik. De miért van 2 Charlize Theron?
Na ezt se tudtam
Na de ez most ffi vagy nõi magazin?
Valaki felvilágosítana, mert én azt hittem, hogy nõi, de ezt olvastam:
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 29. - 09:23)
A felmérések szerint a lap olvasóinak több mint hetven százaléka férfi, nagy részük egyedülálló. Az újsághoz kötik a metroszexualitás térhódítását az utóbbi idõben, sõt részben a szó elterjesztését is.
Na ezt se tudtam
Na de ez most ffi vagy nõi magazin?
Idézet
Rihanna félmeztelenül a GQ magazinban - Folytatja pikáns album promócióját az ifjú popdíva, Rihanna - ezúttal egy férfimagazin kedvéért vált meg felsõjétõl.
2009. december 29. 10:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Valamiért így töltötte fel (2 Charlize)... harcoltam vele pedig lelkesen... 
Én is azt hittem eddig, hogy a GQ magazin nõi (és férfi) újság egyaránt... no mindegy.
Ez a 11. címlap, ami még a kedvencek közé került...

Én is azt hittem eddig, hogy a GQ magazin nõi (és férfi) újság egyaránt... no mindegy.
Ez a 11. címlap, ami még a kedvencek közé került...
2009. december 29. 18:42
JLo és Eva Mendes naná, hogy bekerült a legjobb 10-be!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: