Starity

Orianthi - 'Michael Jackson's This Is It' New York City Premiere

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 28. 21:36 #1
- törölt felhasználó -    
2010. január 04. 23:36 #2
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869

Köszi! thumbsup.gif

Jajj, annyira jól nyomja a This Is It-ben! cool.gif
Bírtam benne - de azért a fene egye meg ............ MJ-vel egy színpadon lenni **eszi a sárga irigység** rolleyes.gif

2010. január 04. 23:40 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2010. January 4. - 23:36)
Köszi!  thumbsup.gif

Jajj, annyira jól nyomja a This Is It-ben!  cool.gif
Bírtam benne - de azért a fene egye meg ............ MJ-vel egy színpadon lenni  **eszi a sárga irigység**  rolleyes.gif

Elhiszem hogy irígy vagy, én is az vagyok egy szinten. Amúgy olyan élménnyel gazdagodott a próbák alatt, amit nem sok ember mondhat el, és sajnos akinek ez nem adatott meg, annak már sohasem fog :S
1 felhasználónak tetszik: Éowyn
2010. január 04. 23:44 #4
- törölt felhasználó -    
Õ a gitáros csaj ugye? Hát igen, én is irigy vagyok reklamalo.gif biggrin.gif blush.gif Amúgy szép és tehetséges, nem is tudtam, hogy énekel...köszi a képeket meghajolo.gif
2010. január 04. 23:55 #5
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Na jah... az én.. hûha *számol* ... 18 éves álmom is füstbe ment... sad.gif

A filmben amikor a Black or White-ot félbeszakítják, és újból próbálják, MJ olyan vigyort levág ott mellette -mielõtt a helyükre mennek, hogy folytassák a próbát-, mint egy csintalan kölyök wub.gif
Meg amikor megkerüli Orianthit és végigsimítja a hátát - ott estem volna hanyatt gitárostól, tokostól-vonóstól... blush.gif biggrin.gif

Azt várom,vajon rajta lesz-e a 2 DVD-s kiadáson a Dirty Diana próbája (a filmben említenek egy ágyat, amikor a rúdtáncosnõkrõl beszélnek).
Nem tudom, olvasgatod-e itt az MJ topikot, de ide is leírom, illetve idemásolom, remélem, nem baj:

Michael Bearden a zenei rendezõ, õ ült a billentyûk elõtt, amikor Mike a The Way You Make Me Feel beállításaikor addig nem nyugodott, amíg olyan nem lett a dallam, mint ahogy a lemezen van. biggrin.gif
A Dirty Diana olyan lett volna, hogy Mike az ágyban van kikötözve ( 8-) tongue.gif ) , a táncoslány meg fentrõl ereszkedik le - aztán valami trükkel a végén a lány lesz az ágyban. Ezért volt a pletyka hogy Criss Angel is besegít a show-ba. *láááv*

http://www.youtube.com/watch?v=TYe_e2wsOOw

Azt mondja MB:

"- MJ, hol leszel, amikor a lány az ágyban lesz?
- Mégis mit gondolsz, hol leszek? Hát az ágyban a lánnyal. Miért kérdeztél ilyet tõlem? laugh.gif wub.gif

Van egy csodálatos gitáros lányunk, Orianthi, és kérdeztük, hogy õ hol lesz ekkor?
MJ:
- Õ is ott lehet velem az ágyban.

Hátranézett rám és ezt mondta:
- Elbírok vele is."

Imádom laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bakker, remélem, rajta lesz a DVD-n, mert megõrülök különben.
Ilyet kivágni a filmbõl. Kit kell megverni???
OOOORRRRTEEGAAA!!!! Majd az "õseid kedvéért" kapsz tõlem is valamit... :mrgreen:

2010. január 05. 00:00 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2010. January 4. - 23:55)
Na jah... az én.. hûha *számol* ... 18 éves álmom is füstbe ment...  sad.gif

A filmben amikor a Black or White-ot félbeszakítják, és újból próbálják, MJ olyan vigyort levág ott mellette -mielõtt a helyükre mennek, hogy folytassák a próbát-, mint egy csintalan kölyök  wub.gif
Meg amikor megkerüli Orianthit és végigsimítja a hátát - ott estem volna hanyatt gitárostól, tokostól-vonóstól...  blush.gif  biggrin.gif

Azt várom,vajon rajta lesz-e a 2 DVD-s kiadáson a Dirty Diana próbája (a filmben említenek egy ágyat, amikor a rúdtáncosnõkrõl beszélnek).
Nem tudom, olvasgatod-e itt az MJ topikot, de ide is leírom, illetve idemásolom, remélem, nem baj:

Michael Bearden a zenei rendezõ, õ ült a billentyûk elõtt, amikor Mike a The Way You Make Me Feel beállításaikor addig nem nyugodott, amíg olyan nem lett a dallam, mint ahogy a lemezen van.  biggrin.gif
A Dirty Diana olyan lett volna, hogy Mike az ágyban van kikötözve (  8-)  tongue.gif  ) , a táncoslány meg fentrõl ereszkedik le - aztán valami trükkel a végén a lány lesz az ágyban. Ezért volt a pletyka hogy Criss Angel is besegít a show-ba. *láááv*

http://www.youtube.com/watch?v=TYe_e2wsOOw

Azt mondja MB:

"- MJ, hol leszel, amikor a lány az ágyban lesz?
- Mégis mit gondolsz, hol leszek? Hát az ágyban a lánnyal. Miért kérdeztél ilyet tõlem?  laugh.gif  wub.gif

Van egy csodálatos gitáros lányunk, Orianthi, és kérdeztük, hogy õ hol lesz ekkor?
MJ:
- Õ is ott lehet velem az ágyban.

Hátranézett rám és ezt mondta:
- Elbírok vele is."

Imádom  laugh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bakker, remélem, rajta lesz  a DVD-n, mert megõrülök különben.
Ilyet kivágni a filmbõl. Kit kell megverni???
OOOORRRRTEEGAAA!!!! Majd az "õseid kedvéért" kapsz tõlem is valamit...  :mrgreen:

Köszi h bemásoltad, tetszett biggrin.gif
Igazából néha belekukkantok a topikba, de ami ott megy az már olyan szintû hogy... Szóval én is szerettem/szeretem egy szinten, de nekem maga a zenéje az ami inkább megfog. Jó, azt bevallom, hogy a Billie Jean-es MJ-ért meg kell veszni biggrin.gif Amúgy a topikhoz nem igazán tudok hozzászólni, mondom, ott már olyan szintû diskurálás folyik, ami nekem már magas, meg ti amolyan "elvetemült" fanok vagytok biggrin.gif laugh.gif
2010. január 05. 00:12 #7
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Nem harapunk wink.gif laugh.gif
Meg kérdezzél is bátran, ha hülyeségnek érzed, akkor is - elvileg azért jött létre a topik.

smileeee.gif

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Orianthi Orianthi 3142.