http://reklamok.gergoke.hu/
Reklámok ( Chuck-i csajos Reklámok )
2005. november 20. 14:35
|
|
Wynsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 207 Csatolások: 3 Azonosító: 4 offline
|
Szerencsére vannak jó, igényes reklámok is, nekem pl. az OTP-s "4 gyertya, gyerekek!" reklám jön be nagyon!
ViC úr, tudom furcsa kérés ez, de ha véletlen elcsíped nem tudnád rögzíteni nekem eme remekművet?
Nekem nincs tunerem és "Ugyan már, pénzkidobás!" lenne ezért vennem 1-et, csak azért, hogy felvegyem ezt a "Schafhausen"-t
ViC úr, tudom furcsa kérés ez, de ha véletlen elcsíped nem tudnád rögzíteni nekem eme remekművet?
Nekem nincs tunerem és "Ugyan már, pénzkidobás!" lenne ezért vennem 1-et, csak azért, hogy felvegyem ezt a "Schafhausen"-t
2006. február 04. 19:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
jók a reklámok, de a t-online-osból nekem az első tweccik igazán 
láttam a minap egy Charlize Theron-os hajizé reklámot - azt megköszizném ha valakinek meglenne és feltenné ...
láttam a minap egy Charlize Theron-os hajizé reklámot - azt megköszizném ha valakinek meglenne és feltenné ...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik:

.jpg)