Az év végén a tévé csatornák bedobják a csalit a nézõknek, hogy milyen óriási sorozatokkal lepik majd meg õket a következõ évben. Némelyiknél csak a felhajtás nagy, de a Spartacus trailere önmagáért beszél.
Spartacusról, ha más nem a filmekbõl, tudjuk, hogy kicsoda. Egy rabszolga és gladiátor, aki a római elnyomásból próbált kitörni, nem kis sikerrel. Az egyik legnagyobb rabszolgalázadást robbantotta ki az ókorban. Meg is maradt a nyoma, és a 20. században már nem egyszer feldolgozták a történetét.
A legemlékezetesebb az 1960-ban készített Spartacus, amiben Kirk Douglas, Michael Douglas apja játszotta a fõszerepet. Aztán nem feledkezhetünk meg a 2004-ben elkészült tévéfilmre sem - találd ki, ugyanezzel a címmel -, amiben a helyes Vészhelyzetes doki, Goran Visnjic alakította Spartacust.
Klasszikusok ide vagy oda, a 2010-es sorozat mellett talán még ezek is elbújhatnak. Hogy miért? A trailer alapján legalább annyi akció, vér, és állati kamerabeállítás lesz ebben a sorozatban, mint egy normális mozifilmben - ha nem több. És, hogy kik játszanak benne?
Aki fontos: Spartacus karakterét Andy Withfield alakítja, és feltûnik egy régi ismerõs is, John Hannah - tudod, a Múmia filmek szerencsejátékos, mindig bénázó bátyója. A sorozat címe pedig: Spartacus: Blood and Sand!
Spartacus: Blood and Sand official trailer
2010 legvéresebb sorozata: Spartacus
2009. december 25. 13:58
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
hát nem tudom... elhiszem, hogy régen tényleg ennyire fröcsögött a vér, de azért ez néhol már kicsit mû volt...
a srác nem ronda, de nem ilyennek képzelném el Spartacust, aki egy hatalmas rabszolgafelkelés irányítója volt... ahhoz ez még kisgyerek... persze jól néz ki. nekem kicsit Sam Worthington-ra hasonlít. értem már.most látom, hogy ausztrál. akkor ezért tetszik nekem XD
a srác nem ronda, de nem ilyennek képzelném el Spartacust, aki egy hatalmas rabszolgafelkelés irányítója volt... ahhoz ez még kisgyerek... persze jól néz ki. nekem kicsit Sam Worthington-ra hasonlít. értem már.most látom, hogy ausztrál. akkor ezért tetszik nekem XD
2009. december 25. 15:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nekem nagyon bejött a trailer, úgyhogy tutira nézni fogom.
Egyébként is szeretem a kosztümös filmeket, vagy egyszerûen nevezzük történelmi filmeknek?
Nekem a Rome is tetszett, vagy a mozis Trója / 300, stb...
2009. december 25. 21:42
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. December 25. - 15:57)
Nekem nagyon bejött a trailer, úgyhogy tutira nézni fogom.
Egyébként is szeretem a kosztümös filmeket, vagy egyszerûen nevezzük történelmi filmeknek?
Nem rossz, kíváncsi leszek, de azért ne nevezzük történelmi filmnek (ahogy a Tróját, Mennyei Királyságot, Nagy Sándort se
Mondjuk az HBO-s Róma meglepõen hû volt a történelemhez, azt néztem is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: