Starity

Sebastian Vettel

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 21. 11:37 #1
- törölt felhasználó -    
[COLOR=red]
akárki akármit tud/szeretne irni Vettelröl_csak tegye.

ha vlakinek van autogramm cime pls. dobjon meg vele.

+sztorikat várok ha vkinek esetleg [személyesen] sikerült-e szerezni Vetteltöl(gramot)
2012. november 19. 15:36 #2
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
csodálkozom hogy még nem írtak ide.
Csoda amit ő művel. Most hétvégén is meg mutatta hogy ő igenis megérdemli azt hogy már ilyen fiatalon háromszoros világbajnok legyen.
Nagyon jó futam volt, éskivételesen nem szidkozodom hogy Lewis nyert mert tényleg szépen végig küzdötte a versenyt, ha bár azért örültem volna egy Vettel gyözelemnek. De nem így is tetszett. Szerintem jó ez a pálya, sok benne a lehetőség és jó kis futamok lesznek még itt. Most így erről eszembe jutot hogy meg hosszabbították a magyar futamokat 2016-ig még biztos lesz itt. laugh.gif na de a témához vissza térve. Alonso-ra rohadt pipa voltam, ilyen lekezelőn viseledni, na de kérem! milyen versenyző ő? azt is elkell tudni viselni ha nem "nyert", örülhetne hogy dobogós helyen volt, és akkor még így viselkedni... nagyon sok reményt fűzök Sebastian-hoz, és remélem nem hiába. Szerintem meg érdemlné a 3. vb címet, és úgy legyen a többit is. De amilyen kis tehetséges még lehet Schumi-t is utoléri. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!