Meghalt Brittany Murphy
2009. december 20. 21:22
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 21:20)
MI VAN?! ez vicc?! most SZIVATTOK?!
bár szívatnánk! de nem, sajnos nem
2009. december 20. 21:24
úristen...nem bírom elhinni. komolyan mindjárt sírok, pedig nem volt a kedvenc színésznõm, de láttam a ne szólj szájt [nem is olyan régen!!!] a 8 mérföld egyik kedvencem
ezt nem hiszem el!!!!!
2009. december 20. 21:28
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 21:24)
úristen...nem bírom elhinni. komolyan mindjárt sírok, pedig nem volt a kedvenc színésznõm, de láttam a ne szólj szájt [nem is olyan régen!!!] a 8 mérföld egyik kedvencem
ezt nem hiszem el!!!!!

Én is azt hittem legelõször hogy vicc, aztán azt fogtam föl hogy igen, Brittany Murphy. És amikor fölfogtam, akkor kitört belõlem a bõgés, én nagyon szerettem. És még mindig olyan felfoghatatlan, még mindig nem hiszem el....
2009. december 20. 21:31
Idézet(Cynthia @ 2009. December 20. - 21:28)
Én is azt hittem legelõször hogy vicc, aztán azt fogtam föl hogy igen, Brittany Murphy. És amikor fölfogtam, akkor kitört belõlem a bõgés, én nagyon szerettem. És még mindig olyan felfoghatatlan, még mindig nem hiszem el....

Nem is értem...komolyan
2009. december 20. 21:35
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 21:31)
Nem is értem...komolyan
én mikor ránéztem a hírre így ledöbbentem, de arra gondoltam, hogy biztos sokan fogják ideírni, hogy minek kell ilyeneket terjeszteni, ugyanaz lesz, mint Innánál
aztán nézem miket írtok, én meg WTF?! nem bírom elhinni. komolyan.

De ez a legrosszabb benne, hogy felfoghatatlan, egyszerûen nem tudom elhinni, hogy megtörtént
2009. december 20. 21:41
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Ez nagyon komoly... Döbbenetes...
Nyugodjék békében...
Nyugodjék békében...
2009. december 20. 21:53
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 21:31)
Nem is értem...komolyan
én mikor ránéztem a hírre így ledöbbentem, de arra gondoltam, hogy biztos sokan fogják ideírni, hogy minek kell ilyeneket terjeszteni, ugyanaz lesz, mint Innánál
aztán nézem miket írtok, én meg WTF?! nem bírom elhinni. komolyan.

én twitteren láttam egyre több helyen, hogy részvétet nyilvánítanak, hát mondom ez sajnos már biztos nem kamu... én se akartam elhinni...
2009. december 20. 22:06
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Meghalt Brittany Murphy
[origo]
Brittany Murphy vasárnap reggel szívroham következtében elhunyt - jelentette a TMZ. A színésznõ Los Angeles-i otthonához nyolc órakor hívták ki a mentõket. A TMZ forrásai szerint Murphy édesanyja a zuhany alatt talált rá a lányára eszméletlen állapotban. A helyszínre érkezõ mentõsök szívmegállást diagnosztizáltak, megpróbálták újraéleszteni, de a színésznõ szervezete nem reagált az újraélesztési kísérletekre. A Cedars-Sinai kórházba érkezése után nem sokkal Murphy-t halottnak nyilvánították. 32 éves volt.
Brittany Murphy az 1995-ös Spinédzserek címû filmben tûnt fel, amelyben Tait, a gimibe újonnan érkezõ kissé béna csajt játszotta, akit szárnya alá vesz az Alica Silverstone által alakított fõhõs. Fõszerepet játszott a Szerelem és egyéb katasztrófák, a Nagydumás kiscsajok, a Szakítópróba és a Magánürügy címû filmekben. Szerepelt az Észvesztõ-ben, a Sin City-ben, a Ne szólj száj!-ban, A halott lány-ban, valamint Eminem barátnõjét játszotta a Nyolc mérföld-ben. A por címû filmjét tegnap este sugározta az m1.
[origo]
Brittany Murphy vasárnap reggel szívroham következtében elhunyt - jelentette a TMZ. A színésznõ Los Angeles-i otthonához nyolc órakor hívták ki a mentõket. A TMZ forrásai szerint Murphy édesanyja a zuhany alatt talált rá a lányára eszméletlen állapotban. A helyszínre érkezõ mentõsök szívmegállást diagnosztizáltak, megpróbálták újraéleszteni, de a színésznõ szervezete nem reagált az újraélesztési kísérletekre. A Cedars-Sinai kórházba érkezése után nem sokkal Murphy-t halottnak nyilvánították. 32 éves volt.
Brittany Murphy az 1995-ös Spinédzserek címû filmben tûnt fel, amelyben Tait, a gimibe újonnan érkezõ kissé béna csajt játszotta, akit szárnya alá vesz az Alica Silverstone által alakított fõhõs. Fõszerepet játszott a Szerelem és egyéb katasztrófák, a Nagydumás kiscsajok, a Szakítópróba és a Magánürügy címû filmekben. Szerepelt az Észvesztõ-ben, a Sin City-ben, a Ne szólj száj!-ban, A halott lány-ban, valamint Eminem barátnõjét játszotta a Nyolc mérföld-ben. A por címû filmjét tegnap este sugározta az m1.
2009. december 20. 22:08
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Blikk fõoldalán olvastam...teljesen le vagyok döbbenve...
R.I.P.
R.I.P.
2009. december 20. 22:09
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
b+, ez nem az a nõ aki játszott a Sin City -ben? Dwilight csaja volt azt hiszem.
Nem léééééétezik, hogy meghalt. Neeem. Nem lehet felfogni.
Imádom a csajt, erre mit olvasok... Neeeeeeeemmmmmmm
Nem léééééétezik, hogy meghalt. Neeem. Nem lehet felfogni.
Imádom a csajt, erre mit olvasok... Neeeeeeeemmmmmmm
2009. december 20. 22:18
most olvastam!! hihetetlen!! elõször azt hittem rosszul látok :S
nyugodjon békében!
nyugodjon békében!
2009. december 20. 23:27
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
R.I.P.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: