Megszûnt a Pussycat Dolls. Az ok állítólag a tagok Nicole Scherzinger iránt érzett féltékenysége volt.
Feloszlott a Pussycat Dolls, legalábbis a New York Post szerint. Az újságnak állítólag tudomására jutott, hogy a lánycsapat összes tagja annyira megutálta Nicole Scherzingert, hogy már egyáltalán nem is beszéltek vele az utóbbi idõben, csoda hogy egyáltalán eddig életben maradt a zenekar.
Szó mi szó a lánycsapat mindig is arról volt híres, hogy Lewis Hamilton barátnõje áll a reflektorfényben a többiek pedig a háttérben táncolnak. Az értesülést kapásból cáfolta egyébként a Pussycat Dolls menedzsere, aki szerint a lányok még sosem voltak ilyen közel egymáshoz, mint most.
A Pussycat Dolls a 90-es évek elején alakult, eleinte Carmen Electra volt az énekesnõ, aki sem elõtte, sem utána nem állt mikrofon mögé. A zenekarban többször voltak tagcserék, és Nicole Scherzinger 2005-ös érkezése óta lehetett úgy gondolni rá, mint tényezõre a popbizniszben.
Nicole-t mindenki utálja...
2009. december 14. 17:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ideje lett volt... Régen szerettem õket, de én is megutáltam Nicole-t. Szerintem Melody-nak sokkal erõteljesebb és szebb a hangja, csak alig jutott szerephez...
2009. december 14. 18:03
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
azt a nõt én se bírtam... nem is olyan nagy cucc...
2009. december 14. 18:09
Tény, eléggé a háttérbe szorította a többieket, pedig nem egy nagy eresztés a csaj...
2009. december 14. 18:11
Nem értettem soha,hogy ez miért számít lány csapatnak, a többiek teljesen háttérben voltak végig...csak táncoltak, néha mutatták õket, de az egész Nicole-ról szólt...csak õ énekelt...
2009. december 14. 18:21
Idézet(prézli @ 2009. December 14. - 18:15)
Én mondjuk akkor röhögtem egy jó nagyot, amikor Nicole kijelentette, hogy szólóalbumot csinál... Én meg: "Miért, eddig a PCD-ben nem azt csinált?"
milyen igaz...
2009. december 14. 20:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát, ha tényleg feloszlottak, akkor a csajoknak igazuk van... egyébként mindig szerettem a PCD-t, Nicole szólóját viszont meg se hallgattam
Lehet nem nagy a különbség, de azért a PCD-bõl vannak akik adnak egy kis +-t a dalokhoz
Lehet nem nagy a különbség, de azért a PCD-bõl vannak akik adnak egy kis +-t a dalokhoz
2009. december 14. 22:20
PCD: "Nicole Scherzinger és tánccsapata..." és aki ezt mondta, annak eléggé igaza volt...
2009. december 17. 12:15
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
megértem a többieket,
mindig Nicole volt kiemelve, pedig Jessica és Melody hanga is jó...mikor kijöt az elsõ siker daluk a don't cha már akor sem éretem hogy miért van csapatnév, mikor egy ember énekel a többeik meg kiegészítõ emberek ként táncoltak a hátérben.
de azé jókat mosolyogtam magamban mikor Nicole 'szolodalai' nem lettek sikeresek...akor mégis csak kelenek a csajok?
mindig Nicole volt kiemelve, pedig Jessica és Melody hanga is jó...mikor kijöt az elsõ siker daluk a don't cha már akor sem éretem hogy miért van csapatnév, mikor egy ember énekel a többeik meg kiegészítõ emberek ként táncoltak a hátérben.
de azé jókat mosolyogtam magamban mikor Nicole 'szolodalai' nem lettek sikeresek...akor mégis csak kelenek a csajok?
2009. december 21. 08:43
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Én megértem, h a Melody-ék felháborodtak, h Nicole a FÕ, de õk háttértáncosok nem?? Nekik nem az a feladatuk, h táncoljanak? Jó énekelnek is, de õk a "háttér"
Én meg szeretem Nicole-t ,a hangját.
Bocsi, ha vki sértésnek veszi
Én meg szeretem Nicole-t ,a hangját.
Bocsi, ha vki sértésnek veszi
2009. december 22. 07:20
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Szerintem ez a hír nem igaz... mert én meg azt olvastam, h Nicole végre kiadja a "Her name is Nicole" cd-jét és a Pussycat Dollsnak is lesz új albuma természetesen Nicole-al!
Amúgy azt én sem birom, h a többi csaj mindíg a háttérbe szorul...de ennek hangot is adott Melody az egyik koncerten.
Amúgy azt én sem birom, h a többi csaj mindíg a háttérbe szorul...de ennek hangot is adott Melody az egyik koncerten.
2009. december 22. 07:33
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
De az szerintem nem Nicole-on múlik, legalábbis nem elsõsorban, hanem a producereken meg a kiadón. Amíg így mûködik a dolog és viszik a népek a CD-ket, meg a többiek sem nagyon lázadoznak, addig a bevált recepten nem fognak változtatni.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: