Meztelen Harry Potter? Nos, tudjuk, hogy a címszereplõ Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-et más darabokban láthattuk már meztelenül, az azonban ránk is a meglepetés erejével hatott, hogy a rendezõ most a varázslót is megfosztja ruháitól és esetleges erotikus jelenetbe kényszeríti.
David Yates, az új Harry Potter-film rendezõje a UK Telepgraph újságnak a következõket mondta: "Dan már szerepelt korábban, máshol meztelen jelenetekben. És lesz néhány jelenet az új Harry Potter-filmben is, ahol ruha nélkül lesz látható. Pontosan még nem tudjuk, hogyan közelítsünk a témához, illetve erotikus jelenet lesz-e vagy más egyéb, de dolgozunk rajta..."
Vajon a Harry Potter-imidzsbe mindez belefér?
Szexjelenet a következõ Harry Potterben?
2009. december 13. 17:39
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Ráadásul a pletykák szerint Emma Watson-nal közösen jön majd létre mindez...
Valami olyasmit olvastam, hogy Ron egyfajta rémálmában lesz látható ez az egész jelenet, de máshol már több jelenetrõl is olvastam.
Nem tudom mennyire igaz ez, de remélem csak egy újabb kitaláció, és nem fogják teljesen elferdíteni a sztorit...
Nem tudom mennyire igaz ez, de remélem csak egy újabb kitaláció, és nem fogják teljesen elferdíteni a sztorit...
2009. december 13. 17:41
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(bajer @ 2009. December 13. - 18:39)
Valami olyasmit olvastam, hogy Ron egyfajta rémálmában lesz látható ez az egész jelenet,
A könyvben az sem így játszódott le... nem tudom erre miért van szükség, de sztem nem mernék ezt meglépni. Eleve azt nem értem, hogy került Yates kezébe a rendezés...
2009. december 13. 17:44
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. December 13. - 17:41)
A könyvben az sem így játszódott le... nem tudom erre miért van szükség, de sztem nem mernék ezt meglépni. Eleve azt nem értem, hogy került Yates kezébe a rendezés...
Nekem a rendezéssel semmi gondom, eddig Chris Columbus után az õ munkája tetszik a legjobban, de szerintem az egész egy újabb idióta pletyka, én is csak blogokon olvastam eddig, semmi hivatalos helyen.
2009. december 13. 20:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Reméljük. Szerintem ez nem kéne bele, de még gondolni sem kellene rá!
Nem hiszem, hogy nem lehet egy filmet úgy eladni, hogy ne legyen benne pucér, meztelenkedõs vagy szexjelenet!
2009. december 13. 20:47
Remélem ez egy rossz vicc, mert akkor majd viszek valamit amivel eltakarhatom a szememet, szerintem nem egyedül nem vagyok kíváncsi Daniel Radcliffre, nem is beszélve a kisebbekrõl
2009. december 13. 21:03
Idézet(Bessie @ 2009. December 13. - 20:52)
Már elmúltam 18 éves, de nem vagyok kíváncsi Danielre 
szerintem semmilyen épeszû ember nem kíváncsi rá
2009. december 13. 21:09
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 13. - 21:03)
én igen, szerintem tökre kis ari
de semmiképpen sem a Harry Potterben!!!
de szerintem sem fognak szexjelenetet betenni, csak most kell valami, amivel HP-t újra behozzák a köztudatba a nagy Twilight mánia közepette.
2009. december 13. 21:11
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 13. - 21:03)
Egyetértek
2009. december 13. 21:25
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet(RachelWillows @ 2009. December 13. - 21:11)
Egyetértek

hát így kedvesek vagytok... bezzeg ha a gülüszemû Robra vagy a nyálgéb Zac Efronra akár egy rossz szót szólnak, akkor a plafonon vagytok. oké.
1 felhasználónak tetszik:
heartless
2009. december 13. 21:27
Idézet(fuge7 @ 2009. December 13. - 21:25)
hát így kedvesek vagytok... bezzeg ha a gülüszemû Robra vagy a nyálgéb Zac Efronra akár egy rossz szót szólnak, akkor a plafonon vagytok. oké. 
Héé nyugalom! Nem akartam én senkit megbántani, csak mondtam, hogy én nem szívesen látnám és sokan mások sem! Nyugalom, ha te látni szeretnéd akkor oké
2009. december 13. 21:36
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. December 13. - 21:25)
Ez az én véleményem, semmi személyes nem volt benne feléd vagy más felé, csak ahogy Plüssmaci is írta: "én nem szívesen látnám és sokan mások sem"
Amúgy pedig én se "gülüszemû Rob"ot, se "nyálgép Zac Erfon"t nem szeretem
2009. december 13. 22:08
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(RachelWillows @ 2009. December 13. - 22:36)
Ez az én véleményem, semmi személyes nem volt benne feléd vagy más felé, csak ahogy Plüssmaci is írta: "én nem szívesen látnám és sokan mások sem"
öhm, hát szerintem nem tesznek bele ilyesmit, csak szeretnének kicsit lendíteni a filmen egy pletykával...de ha mégis...hát istenem azon sem csodálkoznék...a mai világban a legtöbb filmnél már itt tart a színvonal, hogy csak ilyesmivel lehet eladni, és nagy kár volna ha a HP is ide süllyedne
egyébként én sem bírom egyikõjüket sem, de ha lehet egy ilyen buta kis kérdésem...miért lett Rob gülüszemû?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.