A botrányairól és szabados szerelmi életérõl híres Tila Tequila és a Johnson & Johnson birodalom örökösnõje, Casey Johnson tegnapról mára virradó éjjel bejelentette eljegyzését.
"Igen, valóban összeházasodunk. Igen, a barátnõm, Casey valóban megkérte a kezemet - mondta Tila Tequila, majd büszkén megmutatta a gyûrûjét - 17 karátos gyémántgyûrû a drága kicsikémtõl. Olyan vastag, hogy elképesztõ! Ezt kaptam a kis tündérkémtõl, aki imád engem, és vigyáz rám."
A reality-csillag azt is elmondta, hogy a gyûrû egész biztosan valódi, hiszen kedvese multimilliárdos, és "órákig képes szeretkezni vele".
"Elsõ látásra szerelem volt, az a fajta forró leszbikus szerelem, amikor egy nap találkoztok, másnap már összeházasodtok, harmadnap pedig már gyerekeitek vannak. Igen, mi is akarunk gyerekeket" - tette hozzá Tila mondandójához Casey Johnson.
A valóságshow-sztár elég szerencsétlen a szerelemben, többször összetörték már a szívét, legutóbb pedig kórházba került, mert akkori kedvese megverte õt.
Tila Tequilát eljegyezte barátnõje!
2009. december 11. 23:13
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(Ilcsy @ 2009. December 11. - 23:52)
Undorító ez a Tila!!
mi bajod van vele
az hogy most milyen a szexualitása, az nekem édesmindegy. Minden ember szabad.
Idézet(prézli @ 2009. December 11. - 13:56)
A valóságshow-sztár elég szerencsétlen a szerelemben, többször összetörték már a szívét, legutóbb pedig kórházba került, mert akkori kedvese megverte õt.
Sajnálom a szegényt....
De a reality showja elégé gázos.
Másrészt a volt kedvesét elkapnám és darabokra szedném szét.
2009. december 12. 11:01
Idézet(Ilcsy @ 2009. December 11. - 22:52)
Undorító ez a Tila!!
Mert?
Ki volt a volt barátja, hogy verte? Amúgy meg Tila olyan pici, hogy ha valaki megüti erõsen akkor eltörik a keze vagy nem tudom
amúgy sok boldogságot neki ^^
2009. december 12. 13:50
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
pár napja még azt írták hogy casey börtönben van, mert vmi balhéja volt a bnõjével, és az akkor még nem tila volt. ez gyors volt
2009. december 12. 13:59
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Tinkerbell @ 2009. December 12. - 14:50)
pár napja még azt írták hogy casey börtönben van, mert vmi balhéja volt a bnõjével, és az akkor még nem tila volt. ez gyors volt 
Tényleg?
2009. december 12. 16:41
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Tinkerbell @ 2009. December 12. - 13:50)
Én rájuk keresetem de egy képet nem találtam róluk, csak Tilát adta ki mindig Courtenay Semel-el. Bár lehet csak én vagyok béna...
2009. december 12. 17:06
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Fuller @ 2009. December 12. - 17:41)
Én rájuk keresetem de egy képet nem találtam róluk, csak Tilát adta ki mindig Courtenay Semel-el. Bár lehet csak én vagyok béna... 
Itt van kettõ is.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: