Tom Cruise nem zavartatta magát, és elég bensõségesen búcsúzkodott Cameron Diaztól, miközben Katie és Suri végignézte az egészet.
Tom Cruise és Cameron Diaz mindig jó párost alkotnak a vásznon. De nemcsak a kamerák elõtt tökéletes köztük az összhang. Sõt, a két kollega annyira elmélyült a búcsúzkodásba új filmjük, a Knight & Day egyik jelente után, hogy még Cruise családjának jelenléte sem tûnt fel nekik. Katie Holmes és a kis Suri meg akarták lepni a papát, ám õk lepõdtek meg igazán, amikor Tom percekig ölelgette és puszilgatta Cameront. A meghitt jelenetet egy ideig tûrte Katie, majd nem túl õszinte mosollyal az arcán felkapta lányát, és otthagyták a nagy barátokat.
Tommy fiú életének hölgyei tényleg jól teszik, ha rajtatartják a szemüket a családfõn, mert Cameron vonzerejének nem sokan tudtak eddig ellenállni. Emellett a páros már régen ismeri egymást, és a Vanília égbolt címû alkotásban egymás testével is megismerkedtek. Ám azon a forgatáson Penélope Cruz jobban lekötötte Tom figyelmét. Most viszont csak Diaz van versenyben.
Lánya elõtt lépett félre Tom Cruise
2009. december 11. 10:45
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
magassarkú pipellõ van a kiscsajon?
2009. december 16. 17:38
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
Idézet(kylie.m @ 2009. December 13. - 16:44)
Aha, már kiskorában tönkre vágják a gerincét.
mindent megadnak neki. még egy gerincferdülést is.
2009. december 16. 18:34
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
Idézet(Tinkerbell @ 2009. December 16. - 17:38)
mindent megadnak neki. még egy gerincferdülést is.
úgy hallottam, Katie Holmes azzal védekezik, hogy az a kiscipõ ugyanolyan mint amit versenytáncos kisgyerekek hordanak, és ortopédiailag meg anatómiailag nem egészségtelen. én mondjuk ebben nem kételkedem, nyilván van elég pénzük arra is hogy ilyen cipõben járassák a gyereket, meg még ha olyan szülõk is amilyenek, valószínûleg nem akarnak rosszat annak a gyereknek..
az ölelkezés meg.. még megérteném, ha egy jelenet lenne, de úgy derül ki a cikkbõl hogy csak úgy búcsúzkodtak a forgatáson, nem kamera elõtt. így én is fel lennék háborodva, de ahogy eddig Holmes szerepét ismerjük ebben a házasságban, úgysem tesz semmi érdemlegeset. aztán ki tudja, lehet h látszólag tûr, aztán nem hivatalosan meg úgy rángatja madzagon a férjét ahogy nem szégyelli
2009. december 17. 00:23
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(eventyr @ 2009. December 16. - 18:34)
úgy hallottam, Katie Holmes azzal védekezik, hogy az a kiscipõ ugyanolyan mint amit versenytáncos kisgyerekek hordanak, és ortopédiailag meg anatómiailag nem egészségtelen. én mondjuk ebben nem kételkedem, nyilván van elég pénzük arra is hogy ilyen cipõben járassák a gyereket, meg még ha olyan szülõk is amilyenek, valószínûleg nem akarnak rosszat annak a gyereknek..
az ölelkezés meg.. még megérteném, ha egy jelenet lenne, de úgy derül ki a cikkbõl hogy csak úgy búcsúzkodtak a forgatáson, nem kamera elõtt. így én is fel lennék háborodva, de ahogy eddig Holmes szerepét ismerjük ebben a házasságban, úgysem tesz semmi érdemlegeset. aztán ki tudja, lehet h látszólag tûr, aztán nem hivatalosan meg úgy rángatja madzagon a férjét ahogy nem szégyelli
2009. december 17. 00:29
Biztos nem Katie hordja otthon a nadrágot, én abból a nõbõl semmi jót nem nézek ki...És már megbocsássanak a nagy fanok, de hülyének tartom, mért kell szerencsétlen gyerek gyerekkorát elcseszni?
Speciel jobban élvezné, ha normális ruhákban szaladgálhatna egyik játszótérrõl a másikra, stb. Majd akkor kb 10-12 éves korában már plasztikáztatni fogják vinni, vagy hogy? Annyira nem értem az ilyen embereket, meg az eféléket kéne jól tarkóncsapni, hogy ébredjenek már föl a mesevilágból...
2009. december 17. 01:11
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: