Anette Olzon & Nightwish
2011. június 28. 18:44
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
Tarjával ezerszer jobb volt.
Anette-nek popos, népzenés a hangja, többek közt ezt nem szeretem a mostani Nightwish-ben. De a Saharát nagyon jól énekli, meg a The escapistot... És a 7 days to the wolves-t is... kicsit az Amaranthot meg az Evát... Picit a Meadow's of heavent...
De Anette-et 2000 jelentkező közül választották ki csak nem lehet rossz... 2000 jelentkezőből a legjobb... Nem hinném, hogy Jukka, Emppu, Marco vagy Toumas rossz énekesnőt választott volna...
2011. július 02. 20:08
a popos-népdalos stílus nem kelendő... Vissza Tarját! Anette-tel nem Nightwish a Nightwish! Bár úgy egész jó, hogy Marcóval együtt énekel, ettől nem tűnik annyira poposnak a hangja, meg a Bye bye beautifult is jól énekelte, de live-ban egyszerűen szörnyűséges! Legalább az az egyetlen vigasz, hogy Tarját még szólóban hallani. Anette a hibátlan stúdióváltozatban is épp hogy hallgatható, már live-ban hogy lenne akár félig is jó! Hová tűnt Tarja?!
vissza vele! vissza! vissza!
Mondjuk nem hiszem, hogy Anette olyan rossz lenne, bár az tény, hogy live-ban hallani, meg hogy egyáltalán stúdióváltozatban, szörnyűség!
ilyen rossz nem lehet... Amúgy Tarja nélkül is hallgatom a Nightwish-t. Nem hagyható ott, csak énekesváltás miatt.
mondjuk nem mondható Anette olyan szörnyűségesnek, viszont én annak tartom. A Nightwish azért még jó, és nem kötelező live-ot is hallgatni
bár a régebbi, Tarjás számokat jobban szeretem, azért Anette-tel is meghallgatom a számokat. Gondolom, Toumas, amilyen maximalista, nem fogja annyiban hagyni Anette rossz live-hangját. Akár az élete árán is jó live-énekest farag belőle, ami igazán Anette-re férne
Anette-ben utálom, hogy néha megpróbál operázgatni. Ehhez még gyakorolnia kell
de azért elég ügyes, meg kell hagyni, és szerintem igazi lesz vele a Nightwish, előbb vagy utóbb.
hajrá Anette, próbálj live-ban is jó lenni! Próbáld utolérni legalább a középső fokot...
Mondjuk nem hiszem, hogy Anette olyan rossz lenne, bár az tény, hogy live-ban hallani, meg hogy egyáltalán stúdióváltozatban, szörnyűség!
2011. augusztus 19. 13:26
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
Anette Olzon & NIghtwish- 2 külön fogalom!!!
uttálom Anette-et bár a Nightwish azért Nightwish és viszonylag még bírom...
2 teljesen külön fogalom... azt hittem Tuomas jó új énekesnőt fog választani. Oszt kiderült, h milyet- egy szörnyű Anette-et.
Mondjuk az instrumentális számok jók, meg h Marco énekel Anette-tel, példa okáért egész jó...
de a Nightwish akkor is Tarjával volt Nightwish...
2 teljesen külön fogalom... azt hittem Tuomas jó új énekesnőt fog választani. Oszt kiderült, h milyet- egy szörnyű Anette-et.
Mondjuk az instrumentális számok jók, meg h Marco énekel Anette-tel, példa okáért egész jó...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: