Starity

Anette Olzon & Nightwish

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 08. 13:07 #1
fogyicicu
fogyicicu

StátuszCrusH
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1203
Csatolások: 4057
Azonosító: 95666
smileeee.gif
2011. június 28. 18:44 #2
amylee4ever
amylee4ever
új tag

Státusz-.- >.< ˘.˘ ˇxˇ :3
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 153847
_nevet.gif Anette-tel nem Nightwish a Nightwish sad.gif sad.gif sad.gif :'|
Tarjával ezerszer jobb volt.
Anette-nek popos, népzenés a hangja, többek közt ezt nem szeretem a mostani Nightwish-ben. De a Saharát nagyon jól énekli, meg a The escapistot... És a 7 days to the wolves-t is... kicsit az Amaranthot meg az Evát... Picit a Meadow's of heavent...
reklamalo.gif Tarját kirúgták és ez szörnyű! reklamalo.gif
De Anette-et 2000 jelentkező közül választották ki csak nem lehet rossz... 2000 jelentkezőből a legjobb... Nem hinném, hogy Jukka, Emppu, Marco vagy Toumas rossz énekesnőt választott volna...
2011. július 02. 20:08 #3
- törölt felhasználó -    
a popos-népdalos stílus nem kelendő... Vissza Tarját! Anette-tel nem Nightwish a Nightwish! Bár úgy egész jó, hogy Marcóval együtt énekel, ettől nem tűnik annyira poposnak a hangja, meg a Bye bye beautifult is jól énekelte, de live-ban egyszerűen szörnyűséges! Legalább az az egyetlen vigasz, hogy Tarját még szólóban hallani. Anette a hibátlan stúdióváltozatban is épp hogy hallgatható, már live-ban hogy lenne akár félig is jó! Hová tűnt Tarja?! reklamalo.gif vissza vele! vissza! vissza!
Mondjuk nem hiszem, hogy Anette olyan rossz lenne, bár az tény, hogy live-ban hallani, meg hogy egyáltalán stúdióváltozatban, szörnyűség! ohmy.gif ilyen rossz nem lehet... Amúgy Tarja nélkül is hallgatom a Nightwish-t. Nem hagyható ott, csak énekesváltás miatt. mellow.gif mondjuk nem mondható Anette olyan szörnyűségesnek, viszont én annak tartom. A Nightwish azért még jó, és nem kötelező live-ot is hallgatni smileeee.gif bár a régebbi, Tarjás számokat jobban szeretem, azért Anette-tel is meghallgatom a számokat. Gondolom, Toumas, amilyen maximalista, nem fogja annyiban hagyni Anette rossz live-hangját. Akár az élete árán is jó live-énekest farag belőle, ami igazán Anette-re férne _nevet.gif Anette-ben utálom, hogy néha megpróbál operázgatni. Ehhez még gyakorolnia kell biggrin.gif de azért elég ügyes, meg kell hagyni, és szerintem igazi lesz vele a Nightwish, előbb vagy utóbb. thumbsup.gif hajrá Anette, próbálj live-ban is jó lenni! Próbáld utolérni legalább a középső fokot... smileeee.gif
2011. augusztus 19. 13:26 #4
amylee4ever
amylee4ever
új tag

Státusz-.- >.< ˘.˘ ˇxˇ :3
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 153847
Anette Olzon & NIghtwish- 2 külön fogalom!!! mad.gif uttálom Anette-et bár a Nightwish azért Nightwish és viszonylag még bírom...
2 teljesen külön fogalom... azt hittem Tuomas jó új énekesnőt fog választani. Oszt kiderült, h milyet- egy szörnyű Anette-et.

Mondjuk az instrumentális számok jók, meg h Marco énekel Anette-tel, példa okáért egész jó... mad.gif de a Nightwish akkor is Tarjával volt Nightwish...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok