Miley Cyrus érdekesen ünnepelte 17. születésnapját - tetoválást varratott magára. Amerikai törvények szerint még kiskorú mindezt illegálisan tette. Testvére, a tetõtõl talpig tetovált Trace beszélte rá, de látszólag az apa, Billy Ray is benne volt a buliban.
Testére a Just Breathe feliratot készíttette el.
Egy ismerõs szerint egy elhunyt barátja emlékére tetováltatta a feliratot.
Ennél már csak az szomorúbb, hogy a lány nem csak tetkót, de mellbimbót is villantott a napokban egy strandon.
Tetoválást csináltatott a 17 éves gyereksztár
2009. december 07. 15:34
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. December 7. - 15:54)
Nem ilyesmivel kéne villantania, hanem mással
Olyan akar lenni, mint Paris Hilton?
Olyan akar lenni, mint Paris Hilton?
valószínû... vagy Lindsay Lohan
2009. december 07. 15:46
|
|
kim04visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 372 Csatolások: 60 Azonosító: 67313 offline
|
Nekem is van tetoválásom akoor én is olyan vagyok mint Lindsay?!
Tény hogy 17 évesen még nem kéne ilyet csináltatnia de ha a szülei bele mentek az õ dolga.........
Amúgy nekem is az egyik legjobb barátom emlékét õrzi az egyetlen(! és valószínûleg útolsó) tetkóm. Nem tudom így valahhogy megnyugtatott a tény hogy mostmár biztos nem felejtem el amíg élek.....
Tény hogy 17 évesen még nem kéne ilyet csináltatnia de ha a szülei bele mentek az õ dolga.........
Amúgy nekem is az egyik legjobb barátom emlékét õrzi az egyetlen(! és valószínûleg útolsó) tetkóm. Nem tudom így valahhogy megnyugtatott a tény hogy mostmár biztos nem felejtem el amíg élek.....
2009. december 07. 15:49
Úristen, nagy kaland... Van akinek már 14 évesen is van. Ugyanmár...
2009. december 07. 15:51
Az egyik bátyámnak és a sógornõmnek is van, de õk se ennyi idõsen csináltatták, csak pár hónapja.
Miley mostanába sokat változott, már nem az a lány, aki régen volt.
Miley mostanába sokat változott, már nem az a lány, aki régen volt.
2009. december 07. 16:07
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Nem értem, miért kell ezen fennakadni, fõleg, ha az apja is beleegyezett... na meg nem is akkora az a tetkó, hogy bárki szemét szúrja
2009. december 07. 16:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Tetoválása van. Ok. És akkor? Most vágjam el az ereimet, hogy tehetett ilyet?
Fontosnak érezte, az õ dolga, engem nem zavar, sõt...
Mi abban a szomorú?
Idézet(prézli @ 2009. December 7. - 14:48)
Ennél már csak az szomorúbb, hogy a lány nem csak tetkót, de mellbimbót is villantott a napokban egy strandon.
2009. december 07. 17:47
17 évesen tetkó...nagy kaland...mért, most akkor ha nekem már 16 évesen lesz, akkor összedõl a világ?
Amúgy ha meg volt szülõi beleegyezése (ami mint láttuk volt) akkor alap semmi az egész...Már megint bolhából csinálnak elefántot a firkászok...
2009. december 07. 17:54
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
én is 17 voltam mikor csináltattam, nem nagy dolog, amúgyse kérik el mindenhol a személyidet hogy nagykorú vagy-e már, amíg kifizeted a munkát nekik, addig a tetoválókat nem nagyon érdekli hány éves vagy
2009. december 10. 11:50
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Egyáltalán nem gáz ez a tetkó, fõleg ha egy barát emlékére készült. Szerintem nem is fiatal hozzá... Az meg a másik fele, hogy nem egy hivalkodó motívumról van szó, hanem egy kicsi és igényes munkáról.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: