Tõle szokatlan fotókon pózol Taylor Swift. A szende szûzként ismert énekesnõ bevadult, és az amerikai T magazin legfrissebb számában meglehetõsen rossz kislányos imázst erõltetett magára.
Öntudatlanul fekszik, vagy éppen egoistán pózol legújabb fotósorozatán Taylor Swift. Az énekesõtõl teljesen igen stílust leginkább a Skins sorozathoz lehetne hasonlítani, amelynek szereplõi rendre féktelen bulikba csöppennek. Az eddig királylányként ismert Taylor ezekkel a képekkel akar elszakadni a jó kislányos énjétõl?
A sztár egyébként mostanában bejött az élet. Jelölték Grammy-díjra, és számtalan filmes ajánlattal is kecsegtetik. Talán a vadóc külsõvel azt szeretné hangsúlyozni, hogy képes a porcelánbabán kívül mást is alakítani? Taylor Lautner biztos tudja a megoldást...
Szerintem jók lettek a képek és inkább porcelánbabásan néz ki rajtuk és nem vadul.
Teljesen bekattant az énekesnõ?!
2009. december 07. 14:28
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Szerintem teljesen jók ezek a képek
Tetszetõsek.
Skins sorozathoz hasonló pózok?
Egy képe ami talán kicsit olyan, de az sem annyira, mint maga az egész sorozat.
Aki írta a cikket, az totálisan nem való újságírónak.
Skins sorozathoz hasonló pózok?
Aki írta a cikket, az totálisan nem való újságírónak.
2009. december 07. 14:36
Miért kattant volna be?
ezek az értelmes cikkek
szerintem jó képek lettek...
2009. december 07. 14:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szerintem is jók a fotósorozatok. Miért ne lehetne más a képeke, mint amilyen életben? Ennyi erõvel akkor szinte minden fotósorozatról szalagcímet lehetne írni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: