Starity

Teljesen bekattant az énekesnõ?!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 07. 14:13 #1
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Tõle szokatlan fotókon pózol Taylor Swift. A szende szûzként ismert énekesnõ bevadult, és az amerikai T magazin legfrissebb számában meglehetõsen rossz kislányos imázst erõltetett magára.
Öntudatlanul fekszik, vagy éppen egoistán pózol legújabb fotósorozatán Taylor Swift. Az énekesõtõl teljesen igen stílust leginkább a Skins sorozathoz lehetne hasonlítani, amelynek szereplõi rendre féktelen bulikba csöppennek. Az eddig királylányként ismert Taylor ezekkel a képekkel akar elszakadni a jó kislányos énjétõl?

A sztár egyébként mostanában bejött az élet. Jelölték Grammy-díjra, és számtalan filmes ajánlattal is kecsegtetik. Talán a vadóc külsõvel azt szeretné hangsúlyozni, hogy képes a porcelánbabán kívül mást is alakítani? Taylor Lautner biztos tudja a megoldást...

Szerintem jók lettek a képek és inkább porcelánbabásan néz ki rajtuk és nem vadul.
2009. december 07. 14:28 #2
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Szerintem teljesen jók ezek a képek smileeee.gif Tetszetõsek.
Skins sorozathoz hasonló pózok? blink.gif Egy képe ami talán kicsit olyan, de az sem annyira, mint maga az egész sorozat. dry.gif
Aki írta a cikket, az totálisan nem való újságírónak. laugh.gif
2009. december 07. 14:36 #3
- törölt felhasználó -    
Miért kattant volna be? unsure.gif ezek az értelmes cikkek dry.gif szerintem jó képek lettek...
2009. december 07. 14:58 #4
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szerintem is jók a fotósorozatok. Miért ne lehetne más a képeke, mint amilyen életben? Ennyi erõvel akkor szinte minden fotósorozatról szalagcímet lehetne írni blink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!