Ha választhatnál mi lenne a természetfeletti képességed?
2011. május 03. 11:31
|
|
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline
|
én gondolatolvasást. az a legjobb pl. sulájban. a legjobb tanulóra koncentrálsz v vkit megkérsz h másik órán olvassa fel magába, v akármi, simán lehetsz kitünő. aztán meg amúgy is.. fúú milyen vélemények lennének.. xD
2011. május 09. 18:11
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Három van amit szeretnék. Szeretném irányítani mások gondolatát, akaratát, belelátni a fejükbe (azaz gondolatolvasás) az idő leállítása! De a legelsőt szeretném legjobban!
2011. május 11. 20:30
Feltétlen engedelmesség felém mindenki részéről. Világuralom!
2011. május 12. 15:53
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
szeretnék a jövőbe látni, hogy megleshessem a dogakérdéseket.
2011. május 12. 16:00
Sokan írják a gondolatolvasást, de az nem olyan eszméletlen jó, mint hiszitek. Szörnyen bántó dolgokat tudnátok így meg... Én nem vagyok rá kíváncsi, hogy más mit gondol rólam, ha az negatív vélemény. Persze a suliban doga közben mondjuk hasznos lenne.
Én repülni szeretnék, de azt nagyon.
Ilyen hatalmas, erős angyalszárnyakat szeretnék.
De persze emellett láthatatlan is szeretnék lenni, hogy ne lássák, hogy repülök.
Én repülni szeretnék, de azt nagyon.
2011. május 12. 16:22
A gondolatolvasásnak nem bírnék ellenállni, de rövid időn belül beleőrülnék.
Gondoljatok csak bele, "meghalljátok", hogy valaki valami valótlant dolgot feltételez rólatok, de nem tudjátok megmondani neki, hogy nem igaz, mert akkor leleplezitek magatokat. Én nem tudnék úgy valaki szemébe nézni, hogy tudom hogy valami rosszat gondol rólam, de nem bizonyíthatom be, hogy nem igaz.
Gondoljatok csak bele, "meghalljátok", hogy valaki valami valótlant dolgot feltételez rólatok, de nem tudjátok megmondani neki, hogy nem igaz, mert akkor leleplezitek magatokat. Én nem tudnék úgy valaki szemébe nézni, hogy tudom hogy valami rosszat gondol rólam, de nem bizonyíthatom be, hogy nem igaz.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 12. 16:35
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Először is vámpír lennék.aztán jöhetne a tipikusan rám jellemző,Jane Volturi-féle szadista képesség,a kínzás puszta gondolataimmal
De mások akaratának irányítása is jól jönne.
liltoria
2011. május 12. 17:21
Idő. Bármikor vissza tudnám tekerni, megállítani és akár előre tekerni, addig ameddig csak akarom
És repülni
thunderbird
2011. május 15. 19:20
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Hát én megelégednék azzal is hogy ne legyek sötét a matekhoz.
Én ilyen idő megállító lennék vagy hogy is hívják őket? na mindegy.
szóval ide-oda járkálnék.
meg gondolatolvasó.(ezt csak témazáróknál használnám.
)
Én ilyen idő megállító lennék vagy hogy is hívják őket? na mindegy.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.