A Volturi kivételével, Luis, na és persze Jasper
Ki a jobb vámpírpasi?
2010. február 01. 20:41
|
|
monkeyshineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 119146 offline
|
Hey-hey
2010. február 06. 17:35
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Emmett Cullen - Twilight - Kellan Lutz
Sztem egyértelmû,h õ viszi a pálmát...
Sztem egyértelmû,h õ viszi a pálmát...
2010. február 06. 18:35
|
|
redsasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.28. Hozzászólás: 247 Csatolások: 99 Azonosító: 4123 offline
|
Latszik a szavazason, hogy milyen korosztaly szavaz.
Interjú a vámpírral sokkal jobb film, mint a Twilight vagy micsoda, es a szineszi teljesitmeny is eg es fold!
Interjú a vámpírral sokkal jobb film, mint a Twilight vagy micsoda, es a szineszi teljesitmeny is eg es fold!
2010. február 08. 10:50
Én Brad Pittre szavaztam, mert hánynom kell Robert Patiszontól meg a baseballozó, csillogótestû vámpíroktól...
De valóban kimaradt a listából Stuart Townsend, Vincent Perez (Kárhozottak királynõje), Ian Somerhalder, Paul Wesley (The Vampire Diaries) illetve a True Blood szereplõk is, meg még sorolni lehetne... Nekem is Eric tetszik amúgy
De valóban kimaradt a listából Stuart Townsend, Vincent Perez (Kárhozottak királynõje), Ian Somerhalder, Paul Wesley (The Vampire Diaries) illetve a True Blood szereplõk is, meg még sorolni lehetne... Nekem is Eric tetszik amúgy
2010. február 08. 10:55
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(redsas @ 2010. February 6. - 18:35)
Latszik a szavazason, hogy milyen korosztaly szavaz.
Az Interjú a Vámpírral egy alapmû a vámpíros filmek sorában. Nekem is nagy kedvencem. Az volt egy igazi és szinte felûlmúlhatatlan Vámpírsztori. A Twilight nekem az elején tetszett, de mostmár túl sok a sztárolás az egészben. A könyv az még mindig jó, a filmmel az a probléma, hogy már a csapból is az folyik.
Én maradok Ian Somerhaldernél még mindig. Ja, meg David Boreanaznál. Szerintem õk ketten a legjobb vámpírpasik. Férfiasak, és veszedelmesek
2010. február 16. 21:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 8. - 10:55)
Az Interjú a Vámpírral egy alapmû a vámpíros filmek sorában. Nekem is nagy kedvencem. Az volt egy igazi és szinte felûlmúlhatatlan Vámpírsztori. A Twilight nekem az elején tetszett, de mostmár túl sok a sztárolás az egészben. A könyv az még mindig jó, a filmmel az a probléma, hogy már a csapból is az folyik.
Én maradok Ian Somerhaldernél még mindig. Ja, meg David Boreanaznál. Szerintem õk ketten a legjobb vámpírpasik. Férfiasak, és veszedelmesek
David Boreanaz 4ever!!
2010. április 16. 20:20
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
2010. április 16. 20:23
|
nikolet t009új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 125214 offline
|
edward cullan ez nem kérdés
2010. április 16. 20:33
Idézet (Bessie @ 2010.02.16. 21:19)
David Boreanaz 4ever!!

szerintem is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: