Remember Me / Emlékezz rám (2010)
2010. május 16. 20:05
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Én is láttam. Csatlakozva az előttem szólókhoz nekem is nagyon tetszett. És a vége...én is megkönnyeztem, ha nem moziba vagyok talán nem is tudom így visszafogni magam. Alapvetően egy szomorú film, de ez csak a végén derül ki, addig tele van humorral. Nagyokat lehet rajta nevetni. Kár, hogy így végződött, de ha nem ez lett volna a vége talán nem is fogott volna meg annyira. Hazafelé a moziból végig a filmen agyaltam szinte egy szót se szoltunk egymáshoz barátnőmmel úgy elmerültünk a gondolatainkban. És végezetül az zenék is csodálatosakvoltak benne, nagyon szeretem a zongorajátékot.
2010. június 10. 18:50
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Twini @ 2010.05.09. 12:21)
Teljesen egyetértek veled! Én is most láttam szombaton, és mikor vége lett, még kb 5 percig ott ültem és csak néztem magam elé...lesokkolt a vége teljesen. De nagyon tetszett és szerintem jól játszott Rob.
Én moziban voltam és ott könnyeztem, bár ott nem tudtam bent maradni és rendesen sem tudtam kisírni magam
2010. június 11. 14:27
Én tegnap láttam és bár utálom Robert Pattinsont, de itt kicsit megkedveltem. A film hú, még ma reggel is a hatása alatt voltam. Tetszett a Tyler és a húga közötti kapcsolat. Én szeretem, amikor a testvérek ilyen jóban vannak:) Na meg a vége engem is sokkolt. Sajnálom, hogy így lett vége, de az biztos, hogy ütőt
2010. június 20. 21:34
Akiknek tetszett a film azokkal értek maximálisan egyet. Nemrég néztem meg és fantasztikus volt a film,a vége pedig egyszerűen..én is könnyeztem majdnem,egyszerűen hihetetlenül jól dolgozták fel ezt a témát,és sok más érdekesség is volt benne. Robert Pattinson játékát én is kiemelném,nem számítottam rá hogy ilyen jó lesz,hiszen bennem még él egy kicsit a Twilight,és az azért nem ugyanaz. A többi színésszel is elégedett voltam,összességében remek film amit érdemes megnézni.
2010. december 31. 13:18
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát egyértelmű, hogy láttam, különben nem írhatnám le, hogy csodálatos film, habár nekem márt az elején az volt a benyomásom, hogy Tyler a film folyamán egyszer úgy is meghal, csak nem tudtam mikor és hol, vagy hogyan? Bár sejtettem, hogy a vége felé, de hogy az utolsó három perc legyen a -nem is tudom, mi erre a megfelelő szó- a megsiratós? Hát, mindegy is szép vége lett, nekem tetszett a kinyitott füzet a porban, meg a hang, mikor a bátyjának beszél! Szép film volt, bár szerintem a hangulatából következtetni lehetett a végkifejletre, mert nemigen voltak benne élénk színek, rendben tudom, hogy ez nem egy vidám film, de nekem akkor is hiányoztak az élénk színek!
Ha lehet, akkor a film után még jobban megtetszett Robert Pattinson munkássága, pedig márt ott voltam, hogy nem is érdekel a srác, de most...!!! Wááá
Ha lehet, akkor a film után még jobban megtetszett Robert Pattinson munkássága, pedig márt ott voltam, hogy nem is érdekel a srác, de most...!!! Wááá
2010. december 31. 14:50
Erről a filmről már halottam Robert szerepel benne!
Kösz a képeket nagyon jók!!
Kösz a képeket nagyon jók!!
2011. március 16. 19:11
Félve néztem meg,ezt a filmet.Brosnan alakítása fogott meg a legjobban.Remek szinész.A filmet is meglehet nézni legalább egyszer.
2011. július 07. 15:45
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Egy kis időre fére tettem a filmet, de azt hiszem újra előveszem és ha nem is nézem végig, de bele-bele fogok csavarni... a végét mindenképpen megnézem...
1 felhasználónak tetszik:
brylyn1979
2011. augusztus 01. 02:59
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Most néztem meg a napokban, és olyan szinten indokolatlan és bosszantó volt a befejezés, hogy majdnem kivágtam az ablakon a tévém. Arról nem is beszélve, hogy a végét megelőző százakárhány perc pedig olyan vontatott volt, mint a fene.
De legalább Pattinson nem vágott végig savanyú fejet, mint a tvájlájt filmekben.
De legalább Pattinson nem vágott végig savanyú fejet, mint a tvájlájt filmekben.
2011. november 19. 17:56
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Hűha! Most láttam a filmet. Még mindig durván a hatása alatt vagyok. A végét megkönnyeztem. Teljesen váratlan volt. Nem számítottam ilyen befejezésre. Utálom a nyálas, csöpögős filmeket, amik happy enddel végződnek, mert annyira álomvilág és irreálisan boldog képet mutatnak. Ez szöges ellentéte volt, de azért mindig sajnálom, ha szomorú a film vége. (Igen nekem semmi se jó.) Nagyon tetszett a film. Végre úgy mutatták be ezt a tragédiát, hogy nem az egész filmet arra építik és nem a hatalmas veszteségekről és a rengeteg emberéletről szól. Sokkal emberibb a megközelítés és megrázóbb, mivel a veszteséget egyénre vetítve mutatják be úgy, hogy előtte megszerettetik a karaktert, így sokkal érzékletesebb és hatásosabb.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. január 22. 19:19
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
csakis ajánlani tudom. nem vagyok oda Robert-ért, az nem titok, de ez a film... nagyon ott van. már korábban láttam, de nemrég megint megnéztem, a végén igaz nem sírtam rendesen, de 'belül' nagyon megkönnyeztem. nagyon felidegesített a vége. pont, amikor kibékült volna az apjával, akkor nyiffan ki
amúgy egész idő alatt azt kivántam, bárcsak nekem is ilyen bátyám lenne
szóval 10/10
2012. augusztus 18. 22:21
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Tényleg nagyon jó ez a film.
Eleinte ódzkodtam tőle, hogy megnézzem. Robertért odavoltam a Twilightos korszakában, azóta meguntam, és a Vizet az elefántnak c. filmben sem igazán tetszett, ahogy eljátszotta a karakterét. A minap mégis megnéztem a Remember me-t, és sok máshoz hasonlóan, én is kellemesen csalódtam. Bár szeretem azokat a filmeket is, amik happy enddel végződnek és mindenki boldogan él, stb..., de ez fantasztikus volt. Szerintem a legjobb rész az, amikor Tyler már az ikertornyok egyikében van, és a dátumot is kiírják, ami pedig a tragédiáé. Hihetetlen, hogy milyen dolgokon múlik az egész életünk.
Eleinte ódzkodtam tőle, hogy megnézzem. Robertért odavoltam a Twilightos korszakában, azóta meguntam, és a Vizet az elefántnak c. filmben sem igazán tetszett, ahogy eljátszotta a karakterét. A minap mégis megnéztem a Remember me-t, és sok máshoz hasonlóan, én is kellemesen csalódtam. Bár szeretem azokat a filmeket is, amik happy enddel végződnek és mindenki boldogan él, stb..., de ez fantasztikus volt. Szerintem a legjobb rész az, amikor Tyler már az ikertornyok egyikében van, és a dátumot is kiírják, ami pedig a tragédiáé. Hihetetlen, hogy milyen dolgokon múlik az egész életünk.
2012. augusztus 23. 21:18
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Nagyon szeretem.Először féltem Robert alakításától,kiváncsi voltam rá,vajon sikerül-e kitörnie a csillogó művámpír szerepből,de nagy meglepetésemre nagyon jól alakított.Talán a Remember me után kedveltem meg jobban.A történet egyszerűen fantasztikus,és magávalragadó. 10/9 Csak ajánlani tudom mindenkinek
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.