Starity

Remember Me / Emlékezz rám (2010)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 16. 20:05 #21
.Fan.ni.^^
.Fan.ni.^^
butterscotch.

Státuszabsolutely nothing
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 938
Azonosító: 90885
Én is láttam. Csatlakozva az előttem szólókhoz nekem is nagyon tetszett. És a vége...én is megkönnyeztem, ha nem moziba vagyok talán nem is tudom így visszafogni magam. Alapvetően egy szomorú film, de ez csak a végén derül ki, addig tele van humorral. Nagyokat lehet rajta nevetni. Kár, hogy így végződött, de ha nem ez lett volna a vége talán nem is fogott volna meg annyira. Hazafelé a moziból végig a filmen agyaltam szinte egy szót se szoltunk egymáshoz barátnőmmel úgy elmerültünk a gondolatainkban. És végezetül az zenék is csodálatosakvoltak benne, nagyon szeretem a zongorajátékot.
2010. június 10. 18:50 #22
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (Twini @ 2010.05.09. 12:21)
Teljesen egyetértek veled! Én is most láttam szombaton, és mikor vége lett, még kb 5 percig ott ültem és csak néztem magam elé...lesokkolt a vége teljesen. De nagyon tetszett és szerintem jól játszott Rob.

Én moziban voltam és ott könnyeztem, bár ott nem tudtam bent maradni és rendesen sem tudtam kisírni magam smileeee.gif
2010. június 11. 14:27 #23
- törölt felhasználó -    
Én tegnap láttam és bár utálom Robert Pattinsont, de itt kicsit megkedveltem. A film hú, még ma reggel is a hatása alatt voltam. Tetszett a Tyler és a húga közötti kapcsolat. Én szeretem, amikor a testvérek ilyen jóban vannak:) Na meg a vége engem is sokkolt. Sajnálom, hogy így lett vége, de az biztos, hogy ütőt smileeee.gif
2010. június 20. 21:34 #24
- törölt felhasználó -    
Akiknek tetszett a film azokkal értek maximálisan egyet. Nemrég néztem meg és fantasztikus volt a film,a vége pedig egyszerűen..én is könnyeztem majdnem,egyszerűen hihetetlenül jól dolgozták fel ezt a témát,és sok más érdekesség is volt benne. Robert Pattinson játékát én is kiemelném,nem számítottam rá hogy ilyen jó lesz,hiszen bennem még él egy kicsit a Twilight,és az azért nem ugyanaz. A többi színésszel is elégedett voltam,összességében remek film amit érdemes megnézni.
2010. június 21. 15:14 #25
SuZyKa
SuZyKa
új tag

StátuszVad vagy!
Hozzászólás: 52
Csatolások: 3
Azonosító: 84136
Már nagyon várom...biztos nagyon jó wub.gif
2010. december 31. 13:18 #26
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Hát egyértelmű, hogy láttam, különben nem írhatnám le, hogy csodálatos film, habár nekem márt az elején az volt a benyomásom, hogy Tyler a film folyamán egyszer úgy is meghal, csak nem tudtam mikor és hol, vagy hogyan? Bár sejtettem, hogy a vége felé, de hogy az utolsó három perc legyen a -nem is tudom, mi erre a megfelelő szó- a megsiratós? Hát, mindegy is szép vége lett, nekem tetszett a kinyitott füzet a porban, meg a hang, mikor a bátyjának beszél! Szép film volt, bár szerintem a hangulatából következtetni lehetett a végkifejletre, mert nemigen voltak benne élénk színek, rendben tudom, hogy ez nem egy vidám film, de nekem akkor is hiányoztak az élénk színek!
Ha lehet, akkor a film után még jobban megtetszett Robert Pattinson munkássága, pedig márt ott voltam, hogy nem is érdekel a srác, de most...!!! Wááá meghajolo.gif wub.gif blush.gif
2010. december 31. 14:50 #27
- törölt felhasználó -    
Erről a filmről már halottam Robert szerepel benne!
Kösz a képeket nagyon jók!! w00t.gif
2011. március 16. 19:11 #28
- törölt felhasználó -    
Félve néztem meg,ezt a filmet.Brosnan alakítása fogott meg a legjobban.Remek szinész.A filmet is meglehet nézni legalább egyszer. good.gif
2011. július 07. 15:45 #29
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Egy kis időre fére tettem a filmet, de azt hiszem újra előveszem és ha nem is nézem végig, de bele-bele fogok csavarni... a végét mindenképpen megnézem... meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: brylyn1979
2011. augusztus 01. 02:59 #30
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Most néztem meg a napokban, és olyan szinten indokolatlan és bosszantó volt a befejezés, hogy majdnem kivágtam az ablakon a tévém. Arról nem is beszélve, hogy a végét megelőző százakárhány perc pedig olyan vontatott volt, mint a fene.
De legalább Pattinson nem vágott végig savanyú fejet, mint a tvájlájt filmekben.
2011. november 19. 17:56 #31
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Hűha! Most láttam a filmet. Még mindig durván a hatása alatt vagyok. A végét megkönnyeztem. Teljesen váratlan volt. Nem számítottam ilyen befejezésre. Utálom a nyálas, csöpögős filmeket, amik happy enddel végződnek, mert annyira álomvilág és irreálisan boldog képet mutatnak. Ez szöges ellentéte volt, de azért mindig sajnálom, ha szomorú a film vége. (Igen nekem semmi se jó.) Nagyon tetszett a film. Végre úgy mutatták be ezt a tragédiát, hogy nem az egész filmet arra építik és nem a hatalmas veszteségekről és a rengeteg emberéletről szól. Sokkal emberibb a megközelítés és megrázóbb, mivel a veszteséget egyénre vetítve mutatják be úgy, hogy előtte megszerettetik a karaktert, így sokkal érzékletesebb és hatásosabb.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2012. január 22. 19:19 #32
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
csakis ajánlani tudom. nem vagyok oda Robert-ért, az nem titok, de ez a film... nagyon ott van. már korábban láttam, de nemrég megint megnéztem, a végén igaz nem sírtam rendesen, de 'belül' nagyon megkönnyeztem. nagyon felidegesített a vége. pont, amikor kibékült volna az apjával, akkor nyiffan ki mad.gif amúgy egész idő alatt azt kivántam, bárcsak nekem is ilyen bátyám lenne rohog.gif szóval 10/10 meghajolo.gif
2012. augusztus 18. 22:21 #33
tengericsillag
tengericsillag
Comme ci, comme ça
Hozzászólás: 1187
Csatolások: 4569
Azonosító: 139069
Tényleg nagyon jó ez a film.
Eleinte ódzkodtam tőle, hogy megnézzem. Robertért odavoltam a Twilightos korszakában, azóta meguntam, és a Vizet az elefántnak c. filmben sem igazán tetszett, ahogy eljátszotta a karakterét. A minap mégis megnéztem a Remember me-t, és sok máshoz hasonlóan, én is kellemesen csalódtam. Bár szeretem azokat a filmeket is, amik happy enddel végződnek és mindenki boldogan él, stb..., de ez fantasztikus volt. Szerintem a legjobb rész az, amikor Tyler már az ikertornyok egyikében van, és a dátumot is kiírják, ami pedig a tragédiáé. Hihetetlen, hogy milyen dolgokon múlik az egész életünk.
2012. augusztus 23. 21:18 #34
reilaa
reilaa
visszatérő vendég

Státuszbitches love cake!
Hozzászólás: 262
Csatolások: 0
Azonosító: 178225
Nagyon szeretem.Először féltem Robert alakításától,kiváncsi voltam rá,vajon sikerül-e kitörnie a csillogó művámpír szerepből,de nagy meglepetésemre nagyon jól alakított.Talán a Remember me után kedveltem meg jobban.A történet egyszerűen fantasztikus,és magávalragadó. 10/9 Csak ajánlani tudom mindenkinek smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lena Olin Lena Olin 7542.