Miley Cyrus & Jonas Brothers - Stars mag
2009. november 30. 19:18
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. November 30. - 20:03)
Adieu?
Hogy mi? Nem lesz többet Hannah Montana?
A sorozatban szerettem... (kis túlzással)
Tényleg vége. A cikk lényege, hogy többé már nem tudja eljátszani Hannah Montanát, mert felnõtt. A nyilvánosságra került intim képeit és a magánéletét se tudja már összeegyeztetni a sorozattal. Egy komoly elõadó lett belõle és nem csak egy bábu. Az éneklésre és a színészi karrierjére szeretné fordítani az idejét. Kilép Hannah Montana szerepébõl és a Best of Both World turnéra koncentrál. Szerinte a sorozat rajongói ezt árulásnak fogják tartani, de megpróbálja meggyõzi õket, hogy valódi színésznõként is megállja a helyét. Kb. ennyi a lényeg.
2009. november 30. 19:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. November 30. - 19:18)
Tényleg vége. A cikk lényege, hogy többé már nem tudja eljátszani Hannah Montanát, mert felnõtt. A nyilvánosságra került intim képeit és a magánéletét se tudja már összeegyeztetni a sorozattal. Egy komoly elõadó lett belõle és nem csak egy bábu. Az éneklésre és a színészi karrierjére szeretné fordítani az idejét. Kilép Hannah Montana szerepébõl és a Best of Both World turnéra koncentrál. Szerinte a sorozat rajongói ezt árulásnak fogják tartani, de megpróbálja meggyõzi õket, hogy valódi színésznõként is megállja a helyét. Kb. ennyi a lényeg.
Köszi! Franciát csak egy évig tanultam, úgyhogy nem tudtam lefordítani.
Kíváncsi leszek, milyen más szerepben fog tündökölni
Jaj, már elõre félek
2009. november 30. 19:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. November 30. - 19:34)
Van Isten az égben

2009. november 30. 19:42
Idézet(Bessie @ 2009. November 30. - 19:40)
A The Twilight Saga készítõinek több esze van, mint hogy egy ilyen vicsorgóst betegyenek a negyedik részbe..legalábbis reménykedjünk. Én ez mellett még abban is reménykedem, hogy gyorsan eltûnik a süllyesztõben
2009. november 30. 19:44
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet(Cynthia @ 2009. November 30. - 19:42)
A The Twilight Saga készítõinek több esze van, mint hogy egy ilyen vicsorgóst betegyenek a negyedik részbe..legalábbis reménykedjünk. Én ez mellett még abban is reménykedem, hogy gyorsan eltûnik a süllyesztõben 
Valahogy sejtettem, hogy ezt fogod mondani
2009. december 04. 18:15
|
|
Fall out girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.14. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 93047 offline
|
Cynthia teljesen megértelek én is utálom
2009. december 04. 21:26
Idézet(Kata159 @ 2009. December 4. - 20:54)
Ez új tõled teljesen...nem tudtam, hogy ennyire utálod... 
Van egy-két jó száma, azt meg kell hagyni. Nade néha már nagyon-nagyon sok belõle. Fõleg, amikor naphosszat mást sem hallgatok, mint hogy Hannah Montana így, Hannah Montana úgy, meg amikor a hugaim elkezdik eljátszani Májlit... Nem bírom elviselni, ennyi. Ha csak simán maradna az éneklésnél, akkor azt mondom oké, de ne színészkedjen...
Persze ezzel én vagyok így, nem biztos hogy egyedül. Másd meg szereti, az az õ szíve joga...
2009. december 19. 14:29
Húú tapsvihar! Már nagyon elegem volt abból, hogy mindenhonnan Hannah Montana vigyorog rám. Amikor megláttam a Hannahs papírzsebkendõt, akkor akadtam ki.
Köszönöm Istenem!
Köszönöm Istenem!
2010. január 23. 19:14
Túl nagy a Hannah-s szerephez?
Ez érdekes...
Köszi a fordítást és a cikket!
Ez érdekes...
Köszi a fordítást és a cikket!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: