Starity

Rihanna szerint muszáj meztelen képekkel kedveskedni a pasinknak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 30. 14:35 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Meglepõen jól viseli a tényt a 21 éves barbadosi énekesnõ, hogy az internetnek köszönhetõen voltaképpen már az egész világ látta fedetlen bájait. Sõt, úgy gondolja, kimondottan jó dolog, hogy ruhátlan képekkel lepte meg pasiját.

„Ha van olyan nõ a világon, aki még nem küldött meztelen képeket magáról a szerelmének, akkor arra csak azt tudom mondani, hogy tiszta szívbõl sajnálom azt a pasit. Ez az élet része, és inkább legyek szerelmes nõ, aki fel akarja izgatni a barátját, mint valami frigid kékharisnya” - mondta Rihanna a napokban, amikor egy tévéinterjú során arról kérdezték, bántja-e a õt, hogy boldog-boldogtalan látta már meztelenül a neten.

Nos, van igazság abban, amit Rihanna mond, de azért nem árt észnél lenni: ami egyszer netre kerül, az bizony örökre ott marad, és nem nehéz vele sajnos visszaélni…
2009. november 30. 21:11 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Na, akkor nem kamu képek voltak. cool.gif Egyébként igazat adok neki. biggrin.gif
2009. november 30. 22:11 #3
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(Necros @ 2009. November 30. - 21:11)
Egyébként igazat adok neki. biggrin.gif

Ki gondolta volna.. biggrin.gif
„Ha van olyan nõ a világon, aki még nem küldött meztelen képeket magáról a szerelmének, akkor arra csak azt tudom mondani, hogy tiszta szívbõl sajnálom azt a pasit."
Hát nem tudom, lehet, hogy valóban frigid vagyok, de én nem küldözgetek a páromnak ilyen jellegû képeket, de szerintem nem is lenne elvárása.
Kicsit sajnálom, hogy még nem jött rá arra, hogy nem kell feltétlenül ledobni magamról mindent, ahhoz hogy szexis legyek. Mindenesetre jól választ lovagokat...
Egyébként valóban egyre népszerûbb ez a meztelenül pózolás (elég csak napiszarra járni), ami egy kicsit aggasztó, szerintem...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!