Starity

Misfits (2009 - )

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 17. 09:39 #61
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Domcicc @ 2011.12.16. 23:03)
Berendelték a 4. évadot yahoo.gif

Hallelujah yahoo.gif
2011. december 19. 12:51 #62
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Spoiler, nézd meg a részt és utána olvass smileeee.gif
Antonia nem tér vissza a 4. évadra...és lehet Iwan se, ezt még nem erősítették meg, csak a BTS videón nagyon úgy hangzott, hogy ő is búcsúzik...
A rész és ez a hír kicsit padlóra vágott ma...I'm crying my heart out. sad.gif
2011. december 20. 12:48 #63
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Domcicc @ 2011.12.19. 12:51)
Spoiler, nézd meg a részt és utána olvass smileeee.gif 
Antonia nem tér vissza a 4. évadra...és lehet Iwan se, ezt még nem erősítették meg, csak a BTS videón nagyon úgy hangzott, hogy ő is búcsúzik...
A rész és ez a hír kicsit padlóra vágott ma...I'm crying my heart out. sad.gif

Engem is nagyon elszomorított. Simon volt a kedvencem. Most írta Iwan a twitterén, hogy tovább lépett. Alisha az amerikai remake iránt érdeklődik ..
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. december 20. 12:57 #64
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (ophely88 @ 2011.12.20. 12:48)
Engem is nagyon elszomorított. Simon volt a kedvencem. Most írta Iwan a twitterén, hogy tovább lépett. Alisha az amerikai remake iránt érdeklődik ..

Igen, át is írtam az életrajzukat, hogy kiszálltak. Fájdalmas múltidőben írni a szereplésükről. Még mindig szomorú vagyok kicsit, de reménykedem, hogy Iwant mostantól sűrűn látjuk jó filmekben.
2012. április 29. 17:12 #65
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Hűha! Az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. Nem tudtunk mit nézni, így keresgéltem kicsit. Egész jónak találtam a történetet, így megnéztük a pilotot, aztán gyorsan ledaráltuk az első évadot.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, benyaw93, Domcicc, Bessie
2012. május 18. 16:45 #66
- törölt felhasználó -    
Kelly sajnos nem tér vissza a 4. évadba. sad.gif
2012. május 18. 16:52 #67
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Idézet (Ariana @ 2012.05.18. 16:45)
Kelly sajnos nem tér vissza a 4. évadba. sad.gif

Nee!! Milyen lesz már, így a negyedik évad?! Minden jó karakter lelép??!!! reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2012. május 18. 17:05 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (benyaw93 @ 2012.05.18. 16:52)
Nee!! Milyen lesz már, így a negyedik évad?! Minden jó karakter lelép??!!! reklamalo.gif

Hát látod, sajnos. sad.gif Mondjuk Rudyt eléggé megkedveltem, szerencsére ő marad. Meg hát Curtis is marad, de ő elég jelentéktelen karakter a számomra, nem tudom miért, de a három évad alatt valahogy nem sikerült megkedvelnem a karaktert annak ellenére, hogy az őt alakító színészt pedig bírom. És hát volt egy sanda gyanúm, mikor írtam a cikket, hogy hárman jönnek Alisha és Simon helyére, hárman kettő helyére wtf? blink.gif Aztán sejtettem, hogyha valakit kilapátolnak, az Kelly karaktere lesz, Lauren nem mellesleg most börtönben van, de azt mondják, "nem ez volt az ok, amiért kiléptették". blink.gif Hát akkor gratulálok, ha a börtönből akarták volna kihozni, hogy filmezhessen.

Egyébként már beválogatták Finnt és Jesst, Alexet még nem. Nathan McMullan és Karla Crome már biztos, hogy szerepelni fognak a 4. évadban. Hát minden esetre kíváncsi vagyok... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. május 18. 17:51 #69
benyaw93
benyaw93
Idézet (Ariana @ 2012.05.18. 17:05)
Hát látod, sajnos. sad.gif Mondjuk Rudyt eléggé megkedveltem, szerencsére ő marad. Meg hát Curtis is marad, de ő elég jelentéktelen karakter a számomra, nem tudom miért, de a három évad alatt valahogy nem sikerült megkedvelnem a karaktert annak ellenére, hogy az őt alakító színészt pedig bírom. És hát volt egy sanda gyanúm, mikor írtam a cikket, hogy hárman jönnek Alisha és Simon helyére, hárman kettő helyére wtf? blink.gif Aztán  sejtettem, hogyha valakit kilapátolnak, az Kelly karaktere lesz, Lauren nem mellesleg most börtönben van, de azt mondják, "nem ez volt az ok, amiért kiléptették". blink.gif Hát akkor gratulálok, ha a börtönből akarták volna kihozni, hogy filmezhessen.
Egyébként már beválogatták Finnt és Jesst, Alexet még nem. Nathan McMullan és Karla Crome már biztos, hogy szerepelni fognak a 4. évadban. Hát minden esetre kíváncsi vagyok... unsure.gif

Curtis karakterét én sem bírom. Nekem Kelly volt a kedvenc. sad.gif Hát, majd meglátjuk, hogy az új szereplők, hogy teljeseítenek. cool.gif
2012. május 21. 12:43 #70
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Ariana @ 2012.05.18. 17:05)
Aztán  sejtettem, hogyha valakit kilapátolnak, az Kelly karaktere lesz, Lauren nem mellesleg most börtönben van, de azt mondják, "nem ez volt az ok, amiért kiléptették". blink.gif Hát akkor gratulálok, ha a börtönből akarták volna kihozni, hogy filmezhessen.

Hmm, pedig, mikor bejelentették, hogy Lauren se tér vissza, akkor azt mondták, hogy emiatt egyezetek meg úgy, hogy ne szerepeljen végül az évadban.

Valóban nem meglepő a döntés, az meglepőbb, hogy Lauren tényleg ilyet csinált, én csalódtam benne sad.gif Nem néztem volna ki belőle...
Egyébként így Seth karakterének sincs sok értelme, gondolom őt is kilapátolják akkor, bár erről még sehol nem olvastam semmit... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 21. 15:32 #71
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Domcicc @ 2012.05.21. 12:43)

Egyébként így Seth karakterének sincs sok értelme, gondolom őt is kilapátolják akkor, bár erről még sehol nem olvastam semmit... rolleyes.gif

Seth volt Kelly pasija, ugye?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxwvzo0mae1qh5frfo1_500.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvss362pQx1r4bsjxo2_500.gif

Ó, hát el a mancsokkal Seth-től. A vérnyomásom az egekbe szökik már csak a látványától is spiteful.gif , ki ne merjék írni belőle. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, Bessie
2012. május 21. 15:51 #72
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (ophely88 @ 2012.05.21. 15:32)
Seth volt Kelly pasija, ugye? 

Ó, hát el a mancsokkal Seth-től. A vérnyomásom az egekbe szökik már csak a látványától is  spiteful.gif , ki ne merjék írni belőle.  rohog.gif

Mondtam már, mennyire szeretlek? _nevet.gif Ő volt, igen biggrin.gif Te milyen storyline-t képzelnél el neki a továbbiakban, azon kívül, hogy mászkáljon és legyen szexi? rohog.gif Jobban belegondolva, nekem annyi is elég _nevet.gif
2012. május 21. 16:04 #73
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Domcicc @ 2012.05.21. 15:51)
Mondtam már, mennyire szeretlek? _nevet.gif Ő volt, igen biggrin.gif Te milyen storyline-t képzelnél el neki a továbbiakban, azon kívül, hogy mászkáljon és legyen szexi? rohog.gif Jobban belegondolva, nekem annyi is elég _nevet.gif

Cseréljen valakivel erőt és képzelje tőle magát wannabe rockernek, szaladgáljon félmeztelenül az utcán és visongasson meg hőbörögjön rockeresen különböző zenei fesztiválokon. rohog.gif Nagyon is látom ezt a storyline-t magam előtt. rohog.gif

Nem, még nem mondtad, hogy mennyire szeretsz, de jó tudni. rohog.gif biggrin.gif

Nem, nem, van elképzelésem. Úgy olvastam, hogy az új Misfitsek között lesz egy hihetetlenül pozitív gondolkodású aki a többiek agyára megy majd mert képtelen az erejével bánni. Én el tudom képzelni, hogy továbbra is erőket cserél. Nem tudom látjuk-e még valaha Kelly-t de egy csavarral megoldható, hogy 1 mondattal el lehessen intézni a távozást. Ő marad erőcserélő, sőt, én a minap azt álmodtam, hogy valaki megátkozta őket és mindenki másnap más erejével ébredt, Seth pedig csak lógatta az öklét, hogy ezt nektek, hülye majmok, majd ha daráljátok a lóvét és a rész végén nála marad egy erő, amit valamiért nem tud tovább adni, de ismert egy kiskaput, jó pénzért eladta az erőt. Szerelmesként már nem látom de nem is kell annak lennie, hülye bitaches, get outta mah way, no, tényleg az sok lenne ha megint szerelmes hős lenne, maradjon inkább csak a csapat tagja és pofázzon vissza Rudy-nak. rohog.gif
2012. július 21. 23:48 #74
SasukeMilo
SasukeMilo
Hozzászólás: 645
Azonosító: 139117
Hát, őszintén szólva kíváncsiságból kezdtem el nézni, mivel egy sorozatos fórumon annyira dicsérték... nem csalódtam! Két héten belül ledaráltam a 3 évadot! Mondjuk nekem Nathan volt a főkedvenc
SPOILER!
sajnáltam is nagyon, hogy elment sad.gif
SPOILER VÉGE!
Alisha-t nagyon szeretem, olyan szép laugh.gif Simon geek-nek tökéletes volt, "szupercsuklyának" már annyira nem jött be, de még úgy is el voltam vele tongue.gif Kelly nagyon jó arc volt végig, azok a beszólások xD Egyedül Curtis karakterében nem látok semmi fantáziát dry.gif
Amúgy a harmadik évadban behozott Rudy is jó arc persze (mondjuk Nathan-t nem übereli nálam, de mindegy), rajta is szakadni biggrin.gif
Az új karakterekre kíváncsi leszek én is, a régieknek pedig thanks és respect az eddigiekért!
2012. október 11. 21:51 #75
benyaw93
benyaw93
4.ÉVADOS PROMÓCIÓS KÉPEK (HQ) w00t.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, bajer, Bessie, alexahemingway, lalalalisa, JisooKim
2012. október 16. 21:18 #76
- törölt felhasználó -    
4. évados promo
2012. november 02. 15:03 #77
- törölt felhasználó -    
Megnéztem a 4x01-et és sokkal jobb volt, mint amire számítottam. cool.gif Bírom az új karaktereket is, jó volt ez a rész, sok volt benne a csavar, nekem bejött. Kíváncsi vagyok, az új felügyelő meddig fogja húzni. biggrin.gif
2014. szeptember 05. 22:17 #78
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Még csak most fejeztem be a második évadot, de imádom happy.gif az elején kételkedtem, hogy tetszeni fog a sorozat, de a részek előre haladtával nagyon megszerettem. Sajnos az 5. évadban elkaszálják a sorozatot, és hiányozni fog, azt is olvastam (mert engem nem zavar igazán a spoiler, mert 2 perc alatt elfelejtem 110.gif ), hogy teljesen lecserélődött a csapat az évadok során, meg hát lapos is volt állítólag...

Mit gondoltok a 3-4. évadról?
2014. szeptember 05. 22:27 #79
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Angel @ 2014.09.05. 22:17)
Még csak most fejeztem be a második évadot, de imádom happy.gif az elején kételkedtem, hogy tetszeni fog a sorozat, de a részek előre haladtával nagyon megszerettem. Sajnos az 5. évadban elkaszálják a sorozatot, és hiányozni fog, azt is olvastam (mert engem nem zavar igazán a spoiler, mert 2 perc alatt elfelejtem  110.gif ), hogy teljesen lecserélődött a csapat az évadok során, meg hát lapos is volt állítólag...
Mit gondoltok a 3-4. évadról?

Személyes véleményem, hogy a harmadik évad összehasonlíthatatlanul rosszabb. biggrin.gif Nathan karaktere vitte igazából legjobban a műsort, és őt elvesztették, helyette jött egy másik, meglehetősen bárgyú karaktert alakító fickó, és ez a képességek adás-vétele dolog sem nagyon bejövős ötlet nekem. A harmadik évadot én megnéztem majdnem végig (az utolsó rész kivételével), nem élveztem. Az első két évad zseniális, beteg humorral bír, a harmadik csak az árnyéka ennek. Nem ajánlom őszintén szólva, a negyedik évadba már bele se kezdtem és nem is akarok. Elég nekem az első kettő is... biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok