Starity

Misfits (2009 - )

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 07. 18:36 #21
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 16:34)
Most hallottam, hogy Amerikában remaket csinálnak a sorozatból.  rolleyes.gif Megkeresték a fejes illetékest, akinek fenntartásai vannak a remaket illetően de majd meglátjuk. Egy csatorna -a névüket nem írják- állítólag jó lóvét adna a fejesnek ha áldását adná a dolgokra  reklamalo.gif  reklamalo.gif

jajj kate, nem szeretem, amikor rossz híreket hozol blink.gif Nem tudom egyébként tényleg, hogy mi értelme lenne remake-t csinálni, csak lenne még egy szánalmas heroes-szerű valami unsure.gif ez a sorozat így jó ahogy van... rolleyes.gif

Egyébként, hogy azért ne tűnjek úgy, hogy amcsi sorozat-ellenes vagyok (ami nem vagyok biggrin.gif) hozzáteszem (ha már itt fel lett tüntetett a lista ), hogy pl. a Queer as Folk is eredetileg UK-s sorozat volt, amit az amcsik újracsináltak és amit nem mellesleg imádok smileeee.gif (és nem mellesleg az amcsik 5 évadot csináltak meg belőle, az angolok meg egyet..úgyhogy ott azért valamit csak jól csináltak smileeee.gif )

DE! ez nem változtat a tényen, hogy előre látom, h a Misfits angol remake-nek nem lenne jó vége blink.gif
2 felhasználónak tetszik: bajer, Domcicc
2011. január 07. 19:33 #22
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
QAF! Hát persze, még jó hogy fanatikus vagy, így majdnem elfelejtettem, hogy az milyen jó lett a remake-dolog ellenére. biggrin.gif

És akkor ha megveszik, akkor a narancssárga overáll eltűnhet? blink.gif Meg az a gyönyörűséges panelkörnyezet? biggrin.gif Elképzelem, ahogy Bronx-ban ugrál a tetőkön *hasraütés* Connor Paolo mellow.gif
2011. január 07. 19:36 #23
- törölt felhasználó -    
Nem mondom, hogy a remake nem lesz jó, ezt nem lehet tudni. Majd letöltjük és össze hasonlítjuk az eredetivel rohog.gif
2011. január 11. 13:48 #24
- törölt felhasználó -    
Megnéztük a pasimmal a második részt és tetszik neki (is). De nem szereti pedig az angol sorozatokat. Nem értékeli az angol humort sem a sci-fit, de a Misfits megtörte a jeget. Több sikertelen próbálkozás után végre megtört a jég, köszi Misfits, egy ideig nem nézi végre a Rém rendes családot biggrin.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18
2011. február 02. 01:27 #25
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Hoztam Antonia-ról három 2. évados promót meg még pár still az évadból főleg róla. beer.gif
8 felhasználónak tetszik: kateblock, bajer, raspberry, kriszti145, Lady Suzy, Cintii, lalalalisa, JisooKim
2011. február 11. 03:52 #26
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

2. évados promok beer.gif
(ez a csúnyán nézős Nathan még nem volt)
8 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, bajer, raspberry, kriszti145, Lady Suzy, Cintii, lalalalisa
2011. február 12. 18:15 #27
- törölt felhasználó -    

rofl.gif rofl.gif rofl.gif
6 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, raspberry, EszterLondon, kriszti145, Ariana
2011. március 17. 00:00 #28
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Végre!! Megerősítették, hogy Rob is visszatér a 3. évadra thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: bajer
2011. április 10. 14:09 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.03.17. 00:00)
Végre!! Megerősítették, hogy Rob is visszatér a 3. évadra thumbsup.gif

Érdekes, most pedig azt olvasom, hogy nem. Robert nem tér vissza, helyett egy Ruddy nevű gyerek lesz. Twitterről szerzem az infót a KAPOW nevű sci-fi találkozóról:

'Misfits exclusive: Robert Sheenan is NOT returning as Nathan for season 3! They are recasting for his replacement now'

'From #kapow. Robert sheehan leaving in second series of #misfits. Replacement character to be called rudy. Currently casting.'

'Executive Producer Petra announces that Nathan will leave in an exclusive online film for e4.com #misfits3'

'Misfits exec prod Petra Fried says they are more focused on creating an American version of the show than a movie version.. #Kapow'

cray.gif
2011. április 10. 15:54 #30
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Igen, hetekkel ezelőtt azt mondta Rob, hogy visszatér, beszélt a 3. évadról, most meg villámgyorsan szétterjedt a neten, hogy nem lesz benne. sad.gif
Most volt egy convention, annak keretében volt Misfits panel is és ott mondta az EP.
Lesz egy rövidfilm arról, hogy miként távozik és hogyan jön a képbe ez a Rudi gyerek...
Bízom a készítőkben, nem csak Nathan miatt nézem, de biztos meg fog látszódni a hiánya. Főleg a nézettségen. Rengetegen csak miatta nézték a sorozatot.

Szerintem hír még ilyen gyorsan nem terjedt el, mint ez, percenként vagy 100 tweet van róla. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 10. 15:56 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.04.10. 15:54)
Igen, hetekkel ezelőtt azt mondta Rob, hogy visszatér, beszélt a 3. évadról, most meg villámgyorsan szétterjedt a neten, hogy nem lesz benne. sad.gif 
Most volt egy convention, annak keretében volt Misfits panel is és ott mondta az EP.
Lesz egy rövidfilm arról, hogy miként távozik és hogyan jön a képbe ez a Rudi gyerek...
Bízom a készítőkben, nem csak Nathan miatt nézem, de biztos meg fog látszódni a hiánya. Főleg a nézettségen. Rengetegen csak miatta nézték a sorozatot.
Szerintem hír még ilyen gyorsan nem terjedt el, mint ez, percenként vagy 100 tweet van róla. laugh.gif

Több mint 100 tweet, én nem győzök lefelé tekergetni ...
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. április 19. 05:51 #32
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Megnéztem az első részt, tetszett, úgyhogy nézni fogom. thumbsup.gif Bár eddig nekem Robert karaktere jön be a legjobban, ha más nem ragadja meg annyira a figyelmem, lehet, hogy nem maradok a 3. évadra.
4 felhasználónak tetszik: kateblock, Domcicc, drusilla, funny18
2011. április 28. 01:20 #33
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Azt egyébként tudjuk már, hogy ismét jelölték őket BAFTA-n? És hogy a Monte Carlo filmfeszten is jelölve vannak?
BAFTA:
Robert Sheehan (legjobb férfi mellékszereplő)
Lauren Socha (legjobb női msz.)
maga a sorozat: kiemelkedő dráma, új média
[átadás május 22.]
digitális kreativitás, eredeti zene (mi olyan eredeti a zenében, azt meg nem mondom, egyiket se saját zeneszerzők kreálták, bár tény, hogy nagyon jó zenéket szedtek össze), dizájn
[átadás május 8.]
Monte Carlo:
4 kategória: kiemelkedő nemzetközi producer, kiemelkedő európai producer, kiemelkedő színész (mindhárom srác) és kiemelkedő színésznő (mindkét csajszi)
[átadás valamikor júniusban]

Plusz infók Rudy karakteréről:
18-25 év közötti pasi lesz. Személyiségileg felháborító, durva és vicces. Nagyon fog hasonlítani a Harcosok Klubjából ismert Tyler Durdenre. Tehát tudathasadásos lesz, nagyrészt pozitív, vicces, de ha valami miatt bizonytalanná válik, vagy az egója sérül, bedurvul.
Egy brit Brad Pitt? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 28. 07:48 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.04.28. 01:20)
Azt egyébként tudjuk már, hogy ismét jelölték őket BAFTA-n? És hogy a Monte Carlo filmfeszten is jelölve vannak?
BAFTA:
Robert Sheehan (legjobb férfi mellékszereplő)
Lauren Socha (legjobb női msz.)
maga a sorozat: kiemelkedő dráma, új média
[átadás május 22.]
digitális kreativitás, eredeti zene (mi olyan eredeti a zenében, azt meg nem mondom, egyiket se saját zeneszerzők kreálták, bár tény, hogy nagyon jó zenéket szedtek össze), dizájn
[átadás május 8.]
Monte Carlo:
4 kategória: kiemelkedő nemzetközi producer, kiemelkedő európai producer, kiemelkedő színész (mindhárom srác) és kiemelkedő színésznő (mindkét csajszi)
[átadás valamikor júniusban]
Plusz infók Rudy karakteréről:
18-25 év közötti pasi lesz. Személyiségileg felháborító, durva és vicces. Nagyon fog hasonlítani a Harcosok Klubjából ismert Tyler Durdenre. Tehát tudathasadásos lesz, nagyrészt pozitív, vicces, de ha valami miatt bizonytalanná válik, vagy az egója sérül, bedurvul.
Egy brit Brad Pitt? unsure.gif

Igen, a Misfits megérdemelte a jelölést smileeee.gif

Én is olvastam tegnap az új gyerekről. Gondoltam én, hogy valami ilyesmi lesz majd a sorozatban. Nekem nem kell brit Brad Pitt, én Robertet akarom vissza mad.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. április 28. 22:53 #35
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Magyarul csinálnak egy átjavított Nathan-t? unsure.gif
A jelöléseknek viszont nagyon örülök, remélem Robert nyer, pont a szülinapomon kapna egy díjat, de szép szülinapi ajándék lenne wub3.gif
2011. május 22. 22:29 #36
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Lauren megnyerte a legjobb mellékszereplőt (BAFTA) yahoo.gif pompom.gif cray.gif És csodálatosan nézett ki smileeee.gif
Rob nem nyert cry.gif (Végre megborotválkozott és dobtam tőle egy hátast heart.gif )
És maga a sorozat sem nyert sad.gif
1 felhasználónak tetszik: bajer
2011. július 05. 16:07 #37
- törölt felhasználó -    
beer.gif beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Domcicc, raspberry, kriszti145, Lady Suzy, Cintii
2011. augusztus 16. 21:42 #38
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Beírom, hátha valakit érdekel:
Lauren csinált egy néhány perces livestreamet, amiben mondott pár érdekességet.
- A harmadik évadot szeptemberig forgatják.
- Megmutatta az évad szkripjét, aminek a borítójára az volt ráírva, hogy "From ASBO to Superhero" thumbsup.gif
- Nem mondhatott semmit az új évadról, mert kirúgnák laugh.gif
- Joe Gilgun is ott volt, épp kínait vacsiztak biggrin.gif Jófej srác smileeee.gif
2011. augusztus 31. 21:00 #39
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Az online kisfilm szeptember 15-én kerül fel az e4.com-ra! A cím Vegas Baby! laugh.gif
A 3. évad pedig októberben startol.

Első still, picike, majd lesz HQ is valószínűleg smileeee.gif
http://www.e4.com/media/tklK60iUX2bXXzn6pM40c.jpg
2 felhasználónak tetszik: Sixy, kriszti145
2011. szeptember 01. 20:44 #40
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628