Szereplõk: Nathan Stewart-Jarrett, Lauren Socha, Antonia Thomas, Iwan Rheon, Robert Sheehan
Misfits (2009 - )
2009. november 28. 17:09
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Angol sorozat, ez E4 csatornától.
Szerintem valami eszméletlen jó, tudom ajánlani mindnekinek
Szereplõk: Nathan Stewart-Jarrett, Lauren Socha, Antonia Thomas, Iwan Rheon, Robert Sheehan
11 felhasználónak tetszik:
miss_areo,
Domcicc,
raspberry,
EszterLondon,
Ariana,
DiscoDiva,
Lady Suzy,
Cintii,
healy.,
alexahemingway,
lalalalisa
2010. december 20. 17:11
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Megcsináltam Simon drága adatlapját, ha gondoljátok jelöljétek be, csak gondoltam szólok.
Iwan Rheon
Iwan Rheon
1 felhasználónak tetszik:
Sixy
2011. január 06. 16:34
Most hallottam, hogy Amerikában remaket csinálnak a sorozatból.
Megkeresték a fejes illetékest, akinek fenntartásai vannak a remaket illetően de majd meglátjuk. Egy csatorna -a névüket nem írják- állítólag jó lóvét adna a fejesnek ha áldását adná a dolgokra
2011. január 06. 19:59
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 16:34)
Megkeresték a fejes illetékest, akinek fenntartásai vannak a remaket illetően de majd meglátjuk. Egy csatorna -a névüket nem írják- állítólag jó lóvét adna a fejesnek ha áldását adná a dolgokra

2011. január 06. 20:26
Idézet (Domcicc @ 2011.01.06. 19:59)
Lassan már nem marad sorozat amit nem akarnak remakelni
2011. január 07. 13:09
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 16:34)

Na ne... Először a Skins, most pedig ez ?! Pff, kitalálhatnának már valami ők is, ne csak másoljanak folyamatosan.
Egyébként vannak karakterek, mint például Kelly, akit szerintem egyszerűen lehetetlen átépíteni egy amerikai verzióba.
2011. január 07. 14:01
Idézet (bajer @ 2011.01.07. 13:09)
Na ne... Először a Skins, most pedig ez ?! Pff, kitalálhatnának már valami ők is, ne csak másoljanak folyamatosan.
Egyébként vannak karakterek, mint például Kelly, akit szerintem egyszerűen lehetetlen átépíteni egy amerikai verzióba.
Nem csak a Skins. Itt van egy lista azokról a sorozatokról, amikből remaket csináltak odakint
2011. január 07. 14:36
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.07. 14:01)
Nem csak a Skins. Itt van egy lista azokról a sorozatokról, amikből remaket csináltak odakint 
Szép kis lista.
Egyetértek azzal, hogy nem lehet áttenni bizonyos karaktereket, Kelly remek példa volt rá. Egyébként is igen erős karakteréizálás van itt, az egyetlen akit ebből igazán ki tudnék hagyni az Curtis, mert bár foglalkoznak vele, mégsem olyan erőteljes, mint a többiek...
2011. január 07. 14:43
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.01.07. 14:36)
Szép kis lista.
Egyetértek azzal, hogy nem lehet áttenni bizonyos karaktereket, Kelly remek példa volt rá. Egyébként is igen erős karakteréizálás van itt, az egyetlen akit ebből igazán ki tudnék hagyni az Curtis, mert bár foglalkoznak vele, mégsem olyan erőteljes, mint a többiek...
És ezek ráadásul csak a sorozatok...
De azért, hogy ne csak szidjam őket, ebből a listából azért volt olyan, ami jobb lett, mint az eredeti, vagy legalább egy szinten volt vele.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.