Jessica Biel gyönyörû benne és egyébként nekem az õ karaktere tetszett a legjobban.
Valentine's Day / Valentin Nap (2010)
2010. március 03. 22:07
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Megnéztem én is. Szerintem nem rossz, de nem is egy világmegváltó film, bár gondolom nem is ezt várja senki. Ha nem úgy ülsz be, hogy túl nagyok az elvárásaid tetszeni fog szerintem. Ez tipikusan csajozós/pasizós film...
Jessica Biel gyönyörû benne és egyébként nekem az õ karaktere tetszett a legjobban.
2011. február 15. 20:19
Mindig is kíváncsi voltam rá, de engem valahogy taszít ez a "sok nagy név egy filmben és biztos jó lesz" alap.. szóval mellőztem, és a trailerje sem jött be.
Viszont Jennifer Garner miatt meg akartam nézni, így elhatároztam, hogy Valentin napon megnézem. Ez meg is történt, és kellemeset csalódtam, nagyon jó film!
Persze kellemes ez a Valentin nap van, bocsássunk meg mindent, és ez korántsem igaz, de ettől függetlenül többször is meg fogom nézni szerintem : )
Viszont Jennifer Garner miatt meg akartam nézni, így elhatároztam, hogy Valentin napon megnézem. Ez meg is történt, és kellemeset csalódtam, nagyon jó film!
Persze kellemes ez a Valentin nap van, bocsássunk meg mindent, és ez korántsem igaz, de ettől függetlenül többször is meg fogom nézni szerintem : )
2011. február 16. 17:50
én láttam, nem rosz de fejejthető. Kiélveztem azt a 6 percet amíg Taylor Lautner szerepelt:P
2013. április 20. 15:45
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Nem rossz de nekem ez túl romantikus film hihetetlen a lányoknak ez bejön én már csak tudom mert én is lány vagyok
Én nem szeretem az ilyen nyálas romantikus filmeket inkább az akciós,vígjátékos és egy kicsit véres ért rajongok
azok nekem jelentenek valamit pl:. önbizalmat meg ilyenek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: