Starity

Valentine's Day / Valentin Nap (2010)

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 03. 22:07 #81
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Megnéztem én is. Szerintem nem rossz, de nem is egy világmegváltó film, bár gondolom nem is ezt várja senki. Ha nem úgy ülsz be, hogy túl nagyok az elvárásaid tetszeni fog szerintem. Ez tipikusan csajozós/pasizós film... smileeee.gif
Jessica Biel gyönyörû benne és egyébként nekem az õ karaktere tetszett a legjobban. wub.gif
2011. február 15. 20:19 #82
- törölt felhasználó -    
Mindig is kíváncsi voltam rá, de engem valahogy taszít ez a "sok nagy név egy filmben és biztos jó lesz" alap.. szóval mellőztem, és a trailerje sem jött be.
Viszont Jennifer Garner miatt meg akartam nézni, így elhatároztam, hogy Valentin napon megnézem. Ez meg is történt, és kellemeset csalódtam, nagyon jó film!
Persze kellemes ez a Valentin nap van, bocsássunk meg mindent, és ez korántsem igaz, de ettől függetlenül többször is meg fogom nézni szerintem : )
2011. február 16. 17:50 #83
- törölt felhasználó -    
én láttam, nem rosz de fejejthető. Kiélveztem azt a 6 percet amíg Taylor Lautner szerepelt:P
2013. április 20. 15:45 #84
Fhfh
Fhfh
visszatérő vendég

StátuszOrion Cross :$
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 456
Csatolások: 0
Azonosító: 200280
Nem rossz de nekem ez túl romantikus film hihetetlen a lányoknak ez bejön én már csak tudom mert én is lány vagyok biggrin.gif Én nem szeretem az ilyen nyálas romantikus filmeket inkább az akciós,vígjátékos és egy kicsit véres ért rajongok thumbsup.gif meghajolo.gif thumbsup.gif meghajolo.gif thumbsup.gif azok nekem jelentenek valamit pl:. önbizalmat meg ilyenek smileeee.gif hullam.gif hullam.gif hullam.gif hullam.gif hullam.gif box2.gif diablo.gif bringa.gif furesz.gif lolhit.gif ooo.gif omg.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif fatcat.gif smokin.gif wake-up.gif yahoo.gif victory.gif vava.gif vampire.gif thumbup2.gif lol2.gif king.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!