Gyorsabb Adsl Lesz A T-com Karácsonyi Ajándéka?
2007. február 08. 10:04
Idézet(ViC @ 2007. February 7. - 20:11)
már bocsi, de Te 2M-ás csomagért fizetsz és nem 8ért.
Készítettünk egy elég részletes mérést az összes T-com os modemtípussal. ha les idõm csinálok neki valami külalakot és felteszem.
Elsõre annyit, hogy 2M felett már látványosan másképp teljesítenek ugyanazon a vonalon a különbözõ modemek.
Készítettünk egy elég részletes mérést az összes T-com os modemtípussal. ha les idõm csinálok neki valami külalakot és felteszem.
Elsõre annyit, hogy 2M felett már látványosan másképp teljesítenek ugyanazon a vonalon a különbözõ modemek.
Nem. A 8 M-s csomagért fizetek, a számlámon is így szerepel és a szolgáltatóm Online Ügyfélszolgálati oldalán is megnéztem... a szolgáltatás ezzel szemben a 4 M-nak felel meg. Miért fizessek akkor 2000 Ft-tal többet, ha nem fog soha a büdös életben gyorsabban jönni az adat?
Egyébként utánanéztem, a modem tudja a 8 M-át, a router pedig 10-et, tehát nem ott van a gond.
2007. február 08. 14:34
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(ZTM @ 2007. February 8. - 10:04)
Nem. A 8 M-s csomagért fizetek, a számlámon is így szerepel és a szolgáltatóm Online Ügyfélszolgálati oldalán is megnéztem... a szolgáltatás ezzel szemben a 4 M-nak felel meg. Miért fizessek akkor 2000 Ft-tal többet, ha nem fog soha a büdös életben gyorsabban jönni az adat?
Áruld már el, hogy fizetsz te 8M-s csomagért, mikor hivatalosan ilyen csomagja nincs is a T-nek. Az, hogy oda van írva az elméletileg elérhetõ érték, attól még szerintem az bõven nem azt jelenti, hogy 8M-s csomagod van...
2007. február 08. 17:44
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. February 8. - 17:37)
Arról nem is beszélve, hogy ha eddig fizetett x forintot és most is pontosan annyit fiizet akkor semmiképp sem értem
Én értem... ha egyszer annyival se megy neki mint a kissebb csomag maximuma, akkor miért kéne neki a nagyobb csomagnál maradni?
2007. február 08. 18:13
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. February 8. - 17:47)
Én a 8Más elõfizetést nem fogtam.
Persze persze olyan nyilván nincs... sokan felse fogják hogy a garantált sávszél nemváltozott semmit.
Nemlennék mostanában t-online supportnál... jókis hivások érkezhetnek be a sávszélességet követelõktõl.
2007. február 08. 18:32
|
Balu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 871 Csatolások: 628 Azonosító: 211 offline
|
Én értem, mivel ugyanebben a helyzetben vagyok.
2 megás netem volt februárig. Ebbõl lett (volna) ugye 8 (mint neki).
De mivel én sem tudom elérni a 8-at (csak 4-et), ezért visszamondta 1-re (ami ugye az emelés után 4).
Nem néztem most milyen csomagjaik vannak, de az 1-es árát fizetem (remélem, mert még nem értkezett meg a számla)
De mivel én sem tudom elérni a 8-at (csak 4-et), ezért visszamondta 1-re (ami ugye az emelés után 4).
Nem néztem most milyen csomagjaik vannak, de az 1-es árát fizetem (remélem, mert még nem értkezett meg a számla)
2007. február 08. 19:02
Idézet(Freeze @ 2007. February 8. - 17:44)
Én értem... ha egyszer annyival se megy neki mint a kissebb csomag maximuma, akkor miért kéne neki a nagyobb csomagnál maradni?
Idézet(Balu @ 2007. February 8. - 18:32)
Én értem, mivel ugyanebben a helyzetben vagyok.
Pontosan errõl van szó. Nem azért vagyok felháborodva, mert többet kellene fizetnem, nem kell többet fizetnem, csak ezzel a fejlesztéssel átminõsítették a csomagomat a 2 M-ról a 8 M-ra, amikor valójában csak 4-et kapok, a 4-es csomag meg olcsóbb. Egyébként nem a T-comnál vagyok, hanem az Externetnél. Elõször ott reklamáltam, de akivel beszéltem kb. olyan szinten volt, hogy én magyaráztam el neki, hogy mi a probléma, mert a "Nem tudom"-ban kimerült a maximális tudása, "mivel a fejlesztéshez semmi közük, azt a T-com csinálja". Utána reklamáltam a T-comnál, õ pedig elutasított, hogy nem az õ ügyfelük vagyok és forduljak az Externethez. Az Externetnek meg már kb. az 5. levelet írom, de nem válaszolnak semmire. Ennyit az ügyfélbarát és készséges ügyintézésrõl...
2007. február 08. 19:59
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
Ezért utálom a politikát is. Mindenki nagyobbat és jobbat ígér de amikor teljesíteni kellene akkor már semmi sincs úgy és rájössz hogy átvertek.
UPC-re kíváncsi leszek a 10 meg a 20 megás csomagokkal. Mennyi lesz az annyi ???
2007. február 09. 13:50
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Egyébként ezt hívják marketingnek, a marketingesek kitalálják, hogy milyen jó is, ha usernek 8M-s ADSL kapcsolata lesz, mert az milyen jól hangzik, a lényeg meg amúgyis az apróbetûs részben van, amit user nem olvas el, mert a szeme elõtt 8M lebeg...
... csak egy valamit felejtenek el, hogy a jelenlegi rendszer nem képes kiszolgálni stabilan a 8M-t, visszahúzni meg nem lehet mondjuk négyre, csak kettõre, de akkor meg mintha nem történt volna semmi.
A UPC, hát az meg egy külön rejtély számomra, hogy 10 és 20M-s vonalakat hogyan fog tudni gond nélkül kiszolgálni
... csak egy valamit felejtenek el, hogy a jelenlegi rendszer nem képes kiszolgálni stabilan a 8M-t, visszahúzni meg nem lehet mondjuk négyre, csak kettõre, de akkor meg mintha nem történt volna semmi.
A UPC, hát az meg egy külön rejtély számomra, hogy 10 és 20M-s vonalakat hogyan fog tudni gond nélkül kiszolgálni
2007. február 09. 15:50
Végre válaszoltak, de érdemben most sem jutottam elõrébb. Azt írták, hogy csak február 28-a után lehet 100%-os meggyõzõdéssel állítani, hogy mennyi az annyi. Úgyhogy addig várok, ha nem változik semmi, akkor áttérek a 4 M-es csomagra.
2007. február 15. 08:27
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet(Gereb @ 2007. February 14. - 21:03)
itt is meg volt vegre.. fasom... nekem nkabb az up kellett volna
de aze hurra 
Nálam is így
le: 512 kbit/s > ~1080kbit/s
fel: 96 kbit/s > 108 kbit/s :
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: