Idézet(Tuvok @ 2008. January 10. - 22:38)
De nálam akkor is lehal ha csöng a telefon, vagy ha én veszem fel a telót hogy tárcsázok egy számot.
Talán nem ártana a telefonok elé (már ha több van) szûrõt tenni, és akkor nem hal le a net, ha csörög a telefon, vagy hívni készülsz.
Idézet(Tuvok @ 2008. January 10. - 22:38)
Amit ViC írt hogy rossz minõségû a telefonzsinór meg ilyesmi, abban lehet valami, mert nálunk a következõ a helyzet: a telefonvonal a pincébe megy le, és onnan jön fel hozzám a tetõtérbe ilyen szürke csõben a beton alatt. Ha leviszem a modemet akkor kicsit gyorsabb, de akkor sem 8 Mbit. Ott a legjobb pillanatában is csak a 3Mbit-et éri el. De ez az ingadozás amit írtam az elõzõ hsz.-ben az ott is fennáll.
Telefonzsinór, attól függ, hogy milyen. Ha a régebbi lapos vezeték, akkor lehet, hogy tényleg cserélni kellene, a hengeres verzióra, de nem 100%, hogy ez a baja. Bár új vezeték, biztosan nem ártana...
Lehet, hogy a házba érkezõ vonallal is baj van, azt viszont nem oldod meg egyedül...
És végül az sem kizárt, hogy a a modem a gond. Az utóbbi idõben elég sok D-Link 360R-t láttam idejekorán elhalálozni...
Nekem perpillanat egy D-Link 360T verzió van, jobb is mint az R, de az igazi kedvencem a fekete Dialcom modem, na arra azt mondom, hogy igen.