[HWSW]
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=30163&count21=1
Lapunk értesülései szerint a T-Com hamarosan ismét megemeli az ADSL-szolgáltatás sávszélességét, legalábbis erre utal a vállalat honlapján az a közlemény, amely szerint novemberben korszerűsítési munkálatok miatt hálózati leállások várhatók. Úgy tudjuk, Budapest egyes részein a T-Com tesztjelleggel már meg is emelte az ADSL sávszélességét, bár a cég sajtóosztályán cáfolták a gyorsításra vonatkozó terveket.
"A T-Com kiemelt figyelmet fordít az ADSL-szolgáltatást használó ügyfelek igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítésére, a szolgáltatás minőségére és arra, hogy megfelelő alapot teremtsen a nagyobb sávszélesség igényű korszerű szolgáltatások bevezetéséhez. Ennek megfelelően bővíti, korszerűsíti meglévő ADSL hálózatát" -- áll a közleményben, amely kitér arra is, hogy a T-Com időben tájékoztatja az internetszolgáltatókat a várható leállásokról, így azok megfelelő felvilágosítást tudnak nyújtani az előfizetőknek.
A T-Com -- akkor még Matáv -- az elmúlt év során kétszer emelte meg díjtalanul az ADSL-szolgáltatás sávszélességét, először tavaly karácsony előtt, utána pedig idén májusban, amikor a vállalat nevet váltott. Ennek köszönhetően aki például tavaly novemberben még 512 kilobites csomaggal rendelkezett, decembertől már 1 megabites, májustól pedig 2 megabites szolgáltatást vehetett igénybe -- azonos áron, azonos feltételek mellett.
A HWSW úgy tudja, hogy a hálózati infrastruktúra fejlesztésének köszönhetően jövőre egyes területeken a T-Com már ADSL2 szolgáltatást is nyújthat. Az ADSL2 technológia előnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a működtetéshez. Az ADSL2 segítségével elérhető letöltési sebesség elérheti a másodpercenkénti 10 megabitet is, vagyis ez a technológia akár már nagyfelbontású (HD) videoanyagok továbbítását is lehetővé teszi. Éredeklődésünkre a vállalat sajtóosztályán megerősítették, 2006-ban a T-Com valóban beindítja az ADSL2-szolgáltatását.
Gyorsabb Adsl Lesz A T-com Karácsonyi Ajándéka?
2005. november 10. 17:32
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
hááát, ha cáfolták a sajtóosztályon akkor az nem a legjobb jel (bár nem is kizáró ok, hisz ezek csak azt mondják amit a szájukbarágnak "ott föntről" és általában azt is csak a legutcsó pillanatban), de a remény hal meg utoljára...
2005. november 10. 17:35
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
Idézet(csapoati @ 2005, November 10. - 17:31)
Hát nem tudom, nekem amint lejár az 1 éves hűségnyilatkozat, húzok át a Datanethez, mert ugyanazt a csomagot jóval olcsóbban adják.
hehe, te azt csak hiszed
itt a link: http://index.hu/tech/net/rfst051103/
ezt olvasd el
2005. november 10. 19:34
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
ha ez igaz, akkor beindul a feltöltés!!
2005. november 10. 20:50
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, November 10. - 18:31)
A t-online nehézkes ügyintézés még rugalmatlanabb ügyfélszolgálat de az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás.
Ezt azért cáfolnám.
Én amikor annó megrendeltem, még az Axelero-tól az ADSL -t a rákövetkező nap visszahívtak (ez egy pénteki nap volt), hogy jövő héten jönnének beköti a netet.
Ez összesen talán 3 vagy 4 munkanap volt.
Most nemrég amikor bejelentettem hogy 2 mbit helyett csak 1 mbit sebességgel töltök le (az ADSL modem elavultsága miatt) másnap hívtak is fel hogy hogy a rákövetkező napon jönnének kijavítani a problémát. Végülis csak a modemet és a szűrőt kellett kicserélni, és ezután a letöltés máris a normális sebességgel ment.
És még pénzt sem kértek érte. Sem a kiszállásért sem a modemért.
Szóvel szerintem a T-online nagyon is jó szolgáltató
Tuvok
2005. november 10. 22:43
|
|
fikucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.19. Hozzászólás: 132 Csatolások: 137 Azonosító: 1538 offline
|
örülök az emelésnek (ha lesz megint) de személy szerint most sincs problémám a letöltéssel (265kb/s) jobban szeretném ha a feltöltés sebességére koncentrálnának mert az a katasztrofával egyenlő (22-24kb/s) tudom vannak technikai korlátai de mégis..
2005. november 10. 22:50
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(fikuci @ 2005, November 10. - 22:43)
jobban szeretném ha a feltöltés sebességére koncentrálnának mert az a katasztrofával egyenlő (22-24kb/s) tudom vannak technikai korlátai de mégis..
Teljesen egyet értek veld. Tényleg katasztrófa ez a feltöltési seb. Belepistul az ember mire feltölt mondjuk akárcsak 10-20 képet is.
2005. november 10. 22:52
- Höhö... Nekem 12-13 k/s. És sokszor távmunkázok vele.
- Remélem lesz a T-comnál emelés, mert akkor muszály lesz lépnie az én DRÁGA szolgáltatómnak is... És akkor új szerzőőőőődés...
- Remélem lesz a T-comnál emelés, mert akkor muszály lesz lépnie az én DRÁGA szolgáltatómnak is... És akkor új szerzőőőőődés...
2005. november 10. 23:44
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Remélem a feltöltést is emeli, mert lefele nekem bőven elég a mostani 1Mb, de elég idegesítő mikor pár képet át akar küldeni az ember haveroknak aztán órákig tart a transfer.
2005. november 10. 23:50
|
|
zoomify |
|
Idézet(Freeze @ 2005, November 10. - 23:44)
Remélem a feltöltést is emeli, mert lefele nekem bőven elég a mostani 1Mb, de elég idegesítő mikor pár képet át akar küldeni az ember haveroknak aztán órákig tart a transfer. 
ki van ez találva a neve is mutatja ADSL: Akkorhát Döcögünk Szépen Lassan, mármint az adatok fel: assimetric...
mert ugye minek is az upload a lúzerek 80%-ának, a többi meg nem számít...
2005. november 11. 01:08
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
olyan csomagot mér nem csinálnak ahol adott a sávszélesség és a szerencsétlen előfizető eldöntheti az up/down arányt
nálam most 192k/3M nevetséges, mert többet töltök fel mint le
mennyivel jobb lenne egy 1.5M/1.5M
nálam most 192k/3M nevetséges, mert többet töltök fel mint le
mennyivel jobb lenne egy 1.5M/1.5M
2005. november 11. 01:22
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
jaja. igaz. feltöltést lehetne emelni, letöltésre jó a suli gigabites vonala...
szívesen töltenék fel, de 20Kval... ááá
szívesen töltenék fel, de 20Kval... ááá
2005. november 11. 16:36
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, November 11. - 15:22)
Sokkal jobb lenne ha a sávszélesség fix lenne, de az iránya nem.

ja, de sajna ilyent max a munkahelyen fogsz találni, meg a kolikban.
úgy néztem adsl2 feltöltése max 1Mbit, ami a mostanihoz képest jó, de még mindig elég kevésnek tűnik (adsl2+ -ra is ezt a számot írták - és nem elfelejteni, ezek az értékek csak a tel. központ kis környezetében lesznek elérhetők, a sávszélesség csak több tel. kp. telepítésével tartható ilyen magasan nagyobb területen - amennyire én tudom)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: